kontrol arkadaşımız çözümü söylemiş zaten konudada belirttim nasıl olduğunu. stock rom yükle bir foto çek sonra tekrar boeffla yükle düzelir yada stock kernel kullanmaya devam et karar sana kalmışkardeşim cok süper oldu yükledim yanlız ses yükseklği bunda aktif degil galiba onuda boeff le cözdüm
kardeşim bu hatayı aldım çözüm nasıl olur ??
evet otadan güncelleme geldi heralde kamera ve senkronizasyon butonu yoktu onun içinHocam bu otaupdater bir şey yükledi camera crash kısmını anlayabildim sadeceAcaba stock kerneli kurmaya gerek yok muydu kamera sorununu çözüyor galiba.
eyvallah kardeşim Allah razı olsun hayırdır senin canın niye sıkıldı?Selam öncelikle serdar a sonra da emeği geçen herkese teşekkür ederim uzun zamandır takip ettiğim konuda herkes elinden geleni yapıyor , kimi konularda rom veya herhangi bir paylaşımdan sonra tık yok adam konuyu incelememiş açmış birde üstüne yetim gibi bırakıp gidiyor. sonra bir başka konularda ahkam kesiyor . neyse herkesin eline sağlık.
çok haklısın hocam dediklerinde katılıyorum sanayok hocam genel olarak konu açanlar ve anlamadan dinlemeden forumlarda saçma sapan yorum yapanlar cut![]()
hocam biliyorsun durumları az önce kendin söyledin şikayeti aynı durummesela v3 indiren olmadı mı indirip te deneyen burada yorum yapsalar da artı ve eksileri bilsek fena olamaz ,
edt: ben henüz fırsat buldum indiriyorum dışarda fiber yoktu evde fiber varoh miss
ancak hata olursa yazarlar 
hocam o sorunu çözemiyoruz en azından şimdilik ileride gelişmeler olursa aktaracağım. bence pek önemli birşey değil cünkü hergün duvarkagıdı değiştirmiyoruz sonucta. iki tane daha alternatif var ekran ayarlarından veya galeridende değiştirebiliyoruz. başka yolu olmasa kötü bir durumdu ama 2 tane daha alternatif yolu var pek büyütülecek birşey deil. yinede bir gelişme olursa aktaracagımDuvar kağıdı yaparken uygulama yüklenmedi hatası dışında bir sorun yok rom gayet güzel.
Bu sorunu nasıl çözebiliriz?
evet bu adam bu işi biliyorÇok lazım değil sadece gözüme bir o hata çarptı. başka sorun görünmüyor rom yine akıcı tebrik ediyorum eleman iyi iş çıkarıyor![]()
romun akıcığı çok güzel hele 3. 2 den daha hızlı ve akıcı