Galaxy S3 i9300 efeXTREME Lite-ROM v5.1 [4.3] S5 Temalı-Stabil-Hızlı-Mükemmel-(18.08.2014)

Sponsorlu Bağlantılar

Kontrol

Kontrol

Üye
Kamera hatası alanlar;
Stock kernel kurup kameradan 1 fotoğraf çekin.
ardından tekrar boeffla kernel kurun yada stock ile devam edin.

erkane007

Üye
Stock rom kurdum bos ram artti birde greniffy kursam 200 e incek kullanilan ram heralde :)

• Beğen
Tepkiler: Kontrol
serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim cok süper oldu yükledim yanlız ses yükseklği bunda aktif degil galiba onuda boeff le cözdüm :D
kardeşim bu hatayı aldım çözüm nasıl olur ??
kontrol arkadaşımız çözümü söylemiş zaten konudada belirttim nasıl olduğunu. stock rom yükle bir foto çek sonra tekrar boeffla yükle düzelir yada stock kernel kullanmaya devam et karar sana kalmış

• Beğen
Tepkiler: Kontrol
morki05

morki05

Üye
Selam öncelikle serdar a sonra da emeği geçen herkese teşekkür ederim uzun zamandır takip ettiğim konuda herkes elinden geleni yapıyor , kimi konularda rom veya herhangi bir paylaşımdan sonra tık yok adam konuyu incelememiş açmış birde üstüne yetim gibi bırakıp gidiyor. sonra bir başka konularda ahkam kesiyor . neyse herkesin eline sağlık.

• Beğen
Tepkiler: Aziz04

ofurkan

Üye
Hocam bu otaupdater bir şey yükledi camera crash kısmını anlayabildim sadece:blink: Acaba stock kerneli kurmaya gerek yok muydu kamera sorununu çözüyor galiba.

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Hocam bu otaupdater bir şey yükledi camera crash kısmını anlayabildim sadece:blink: Acaba stock kerneli kurmaya gerek yok muydu kamera sorununu çözüyor galiba.
evet otadan güncelleme geldi heralde kamera ve senkronizasyon butonu yoktu onun için
Selam öncelikle serdar a sonra da emeği geçen herkese teşekkür ederim uzun zamandır takip ettiğim konuda herkes elinden geleni yapıyor , kimi konularda rom veya herhangi bir paylaşımdan sonra tık yok adam konuyu incelememiş açmış birde üstüne yetim gibi bırakıp gidiyor. sonra bir başka konularda ahkam kesiyor . neyse herkesin eline sağlık.
eyvallah kardeşim Allah razı olsun hayırdır senin canın niye sıkıldı?

cahilmuallim

cahilmuallim

Üye
Arkadaslar klon imei için nasıl yapabiliriz ayrica cwm den direk yuklemek için upload dosya mevcut mudur

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Dostum sen ilk sayfadaki konuyu okudunmu ? direk yorummu yazdın? çünkü sorularıın cevabını ilk sayfada detaylı şekilde verdim.

morki05

morki05

Üye
yok hocam genel olarak konu açanlar ve anlamadan dinlemeden forumlarda saçma sapan yorum yapanlar cut:)

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: morki05
morki05

morki05

Üye
mesela v3 indiren olmadı mı indirip te deneyen burada yorum yapsalar da artı ve eksileri bilsek fena olamaz ,

edt: ben henüz fırsat buldum indiriyorum dışarda fiber yoktu evde fiber var ;) oh miss

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
mesela v3 indiren olmadı mı indirip te deneyen burada yorum yapsalar da artı ve eksileri bilsek fena olamaz ,

edt: ben henüz fırsat buldum indiriyorum dışarda fiber yoktu evde fiber var ;) oh miss
hocam biliyorsun durumları az önce kendin söyledin şikayeti aynı durum :) ancak hata olursa yazarlar :)

morki05

morki05

Üye
evet senin de önceden söylediğin ben de hatırlatmak istedim cut ;)

Kontrol

Kontrol

Üye
Duvar kağıdı yaparken uygulama yüklenmedi hatası dışında bir sorun yok rom gayet güzel.
Bu sorunu nasıl çözebiliriz?

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Duvar kağıdı yaparken uygulama yüklenmedi hatası dışında bir sorun yok rom gayet güzel.
Bu sorunu nasıl çözebiliriz?
hocam o sorunu çözemiyoruz en azından şimdilik ileride gelişmeler olursa aktaracağım. bence pek önemli birşey değil cünkü hergün duvarkagıdı değiştirmiyoruz sonucta. iki tane daha alternatif var ekran ayarlarından veya galeridende değiştirebiliyoruz. başka yolu olmasa kötü bir durumdu ama 2 tane daha alternatif yolu var pek büyütülecek birşey deil. yinede bir gelişme olursa aktaracagım

Kontrol

Kontrol

Üye
Çok lazım değil sadece gözüme bir o hata çarptı. başka sorun görünmüyor rom yine akıcı tebrik ediyorum eleman iyi iş çıkarıyor :)

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Çok lazım değil sadece gözüme bir o hata çarptı. başka sorun görünmüyor rom yine akıcı tebrik ediyorum eleman iyi iş çıkarıyor :)
evet bu adam bu işi biliyor :) romun akıcığı çok güzel hele 3. 2 den daha hızlı ve akıcı

cruel355

Üye
dostum merhaba. ben hava durumu widgeti falan kurdum aroma seçeneğinden. menüler 6x5 oldu onu nasıl değiştirebilirim 4x5 yapmak istiyorum tekrar?

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
aynı yükleme adımlarını tekrar yap 4x5 seç olur hocam

cruel355

Üye
oldu dostum teşekkürler. bi de internet tarayıcısı uygulama menüsünde 2 tane görünüyor. ayrıca ram optimizasyonu için stock kernel kurdum fakat uygulama hafızasını sıfırladığımda bile 500lerde acaba yanlış bişey mi yaptım?