beyler merhaba bu sorunu bende farkettim telefonu alalı 2 gün olmasına rağmen direk böyle saçma bi olaya maruz kaldım. neticesinde nokia'ya mail gönderdim bugun aradılar. arayan bayanla telefonda da kapıştım... söylediği aynen şu cihazda yeni yazılımda java desteği bulunmuyor bu sebeple 3. parti uygulamar desteklenmiyor.. nokianin kendi programlarını kurmadığımız için de konuyla ilgili yardımcı olamıyorlarmış fakat 3. parti java çalıştırmaya yarayan uygulamaları internetten indirmeliymişiz falan filan.. bu telefonu alırken java desteği var olarak göründüğü için aldım diyorum bişey diyomiyor.. bir sonraki yazılımda java gelir mi dedim ona da bişe diyemiyor... işin özü bu. ben nokia international a mail de gönderip konuyu ve bu rezalet yardımlaşma hizmetini de anlatıcam... işin tek iyi yanı nokia turkiyenin profesyonel davranmasıydı... en azından ilgilendiriler. nokia tr ye de tekrar mail atıp bu yardım saçmalığından ve madur edildiğimizden gerekirse mahkemeye başvuracağımızdan da bahsedicem... sonucta bu telefonun katalog özelliklerinde java çalıştırabiliyor yazıyor ise çalıştırmalı... kendi kendimize sorunu bulup bir de çözüm arıyoruz... arayan bayan baska yardımcı olacağım konu var mı diyince kendimi tutamadim... şimdi yardımcı olduğunuzu mu sanıyorsunuz da başka şeye yardım edeceksiniz... forumlarda insanlar kendi sorunlarını bulup kendileri çözüyo dedim kapattım suratına...
Arkadaşım sohbet kurulumundan chat diye nokia nın kendi programı var oda çalışmıyor ben daha önce 3 kez nokia yı aradım nokia sonradan yüklenen programlara 3. parti diye destek vermiyor java desen bile tıs hiç umurlarında degil.
Birde bu chat için aradığımda ise teknik servise yönlendirdiler. Birde çözüm için
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
başvurmak çözüm olabilir diye düşünüyorum.
Çözüm bulan olursa yazsın çünkü işcep yok bankaya bile giremiyorum. gmail snaptü vs java hiç açılmıyor çare varsa eskiye bile dönerim nerden yeni versiyona geçtiydim...