E72 yeni yazılım problemi

Sponsorlu Bağlantılar

Punsier

Üye
sagl hemen deniyom

turkoloko

Üye
Arkadaşım teşekkür ederim. Finansbank mobil bankacılık uygulamasını çalıştıramamıştım. Dili ingilizce yapınca çalışıyor. Telefon dili otomatikteydi. Şimdi ingilizcede. Diğer çalışmayan uygulamaları henüz denemedim. Sanırım çalışırlar. Yalnız Nokia yetkililerinin bu versiyonun Java çalıştırmadığını söylemeleri çok sallama bir cevap oluyor bu durumda.

KARGIN1

Üye
e72 chat ve msn problemi için bugun benim açmış olduğum konuyu bir inceleyin derim arkadaşlar.yeni versiyonla gelen chat ve msn konusunda size yardımcı olabilir.
kolay gelsin

mdemircan

Üye
evet bendede son güncellemeden sonra java sorunu çıktı. dili ing. çevirip yükledikten sonra msn haricindeki uygulamalarım çalıştıiş cep vs
nokia tr deki kuş beyinliler laftan anlamıyor robot gibi aynı şeyleri söylüyorlar bende nokia globala yazdım gelen cevap:
Thank you for contacting Nokia.

Yes,the new update will come and if it's problem of software it will be fixed with this nes update. But you can try to format the phone and see if it helps. Formating code is *#7370#,lock code is 12345. Be sure that back up was made before,otherwise you can loose all information from your phone.

ertooth

ertooth

Üye
Benim sürüm bu Yazılım sürümü
031.023
Yazılım sürüm tarihi
31-mart-2010
Dil paketi
07.01
Model
E72-1
Tür
RM-530
Hiç bir sorun yok gayet başarılı ve hızlı bir telefon.
PDA ları ve Ipone nu bile sollar kardeş işletim sistemi çok güçlü cepten wifi ile sitelere giriyorum.sayfalar çok hızlı acıyor LAPTOP gibi maşallah

ertooth

ertooth

Üye
versiyon yenileyenler eski versiyona geri dönmek için şu yöntemi denesinler tahmini söylüyorum.Büyük ihtimal eski versiyana geri dönecektir.
format atarken telefon hafızasında olan dosyalarınızı hafıza kartına ve pc ye yollayın telefon rehberinizin önemli kişi adreslerini sim kartına kopyalayın ondan sonra format atın.
Telefona Hard format atın telefon eski versiyon yani fabrika ayarlarına geri dönüyor.önce soft format atmayı deneyin Telefon acıkken gördüğünüz (*#7370#) yıldız,kare,7370 kare yazın ve telefon size fabrika ayarlarına geri dönmek istiyormusunuz diye bir uyarı verecek ve avet seçin .
soft format olmaz ise Hart format deneyin.telefon kapalı iken acma kapama tuşu > yıldız tuşu > arama tuşu > 3 tuşu ile birlikte basılı tut telefon acılana kadar.Size ülkenizi seçmenizi ve ardından saat tarih ayarları yaptıktan sonra telefona format atmış olaçak.

avrupasentezi

Üye
Arkadaşlar bekleyin yeni bir yazılım yaparlar mutlaka. Pc suite programı için uyumlu telefonu aradığınızda E72 telefonunu ikonunu kaldırmışlar bence üzerinde çalışıyorlar bu konunun. Ben eski sürümdeyim yazdıklarınızı okuduktan sonra yeni sürüm gelmeden güncelleme yapmayacağım.

palann58

palann58

Üye
BEYLER YAZILIM GÜNCELLEYN sonra ingilizce olsun tel gelin bana türkçe dil paketi atıcam usb ile onu yükliceksiniz olucak :D

qqqqqq0

Üye
BEYLER YAZILIM GÜNCELLEYN sonra ingilizce olsun tel gelin bana türkçe dil paketi atıcam usb ile onu yükliceksiniz olucak :D

arkadaşım biraz ayrıntılı yazarsan anlarız yazılım 051 yenisi kaç ve nasıl güncelleyip ing tr yapazagız.

arhano

Üye
SORUN ÇÖZÜLDÜ GALİBA. MUTLAKA DENEYİN!!!!!!arkadaşlar merhaba!ben sanırım sorunu çözdüm. ve benim telefonda yazılım sorunu kalmadı. tek yapmanız gereken kontrol paneline girip temalar bölümünde tema efektini açık hale getirmeniz. yol ise şöyle: menü>kontrol paneli>ayarlar>>genel>kişileltirme>temalar>>genel. sonra seçenekler deyip tema efektini etkinleştirip açık hale getirin...:D

Esendağlı

Esendağlı

Üye
SORUN ÇÖZÜLDÜ GALİBA. MUTLAKA DENEYİN!!!!!!arkadaşlar merhaba!ben sanırım sorunu çözdüm. ve benim telefonda yazılım sorunu kalmadı. tek yapmanız gereken kontrol paneline girip temalar bölümünde tema efektini açık hale getirmeniz. yol ise şöyle: menü>kontrol paneli>ayarlar>>genel>kişileltirme>temalar>>genel. sonra seçenekler deyip tema efektini etkinleştirip açık hale getirin...:D
Bak arkadaş burası yardımlaşma ve paylaşım forumudur,burda aynı mesajı bir kaç yerde Coppy/past yöntemi ile alakasız yerlere yazıyorsun.hiç dürüst bir davranış değil.

mamifan

Üye
aynı sorunu bende 1 aydır yaşıyorum son güncellemeden sonra oldu pişman etti beni nokia en yakın zamanda bir tane iphone 4 alacam onu kullanan gerçekten bu telefonlara telefon demiyor artık.

napolyon0655

Üye
bende sürümü yükledikten sonra oviden oyun yükleyememeye başladım.daha sonra biyerde telefon dilini ingilizce yapıp oviden öyle kurulum yap demişti.yaptım ve oldu..eğer derdinize derman olabildiysem ne mutlu

evrem3324

Üye
bende aynı sorunu yasıyorum buna bi çare NOKİA duy sesımızı

theemnt

theemnt

Üye
telefonun dilini ingilizce yapın sorun kalmaz java vs.ama ing yaptıktan sonra yeniden yükleyin

Sycla

Üye
Bende de çalışmıyordu ama az önce çözdüm artık çalışıyor.
Mobil tarayıcınızdan adresine girin. Girdikten sonra karşınıza Chat uygulaması çıkıcaktır(1043KB)ve indirin. Yüklendikten sonra da Chat uygulamasına girebilirsiniz.

Takipçi Satın Al

Üst Alt