E72 yeni yazılım problemi

Sponsorlu Bağlantılar

ayfafur4

Üye
    Konu Sahibi
E72 yeni yazılım problemi
Merhaba arkadaşlar E-72 RM 530 yazılımını nokia software ubdate ile kendi sayfasından yükledim daha sonra telefon menulerde dolaşırken kitleme yapmaya başladı pili çıkarmadan da hiçbir tuş çalışmıyor açma kapama bile pili çıkarıp takınca tekrar açabiliyorum bu nedendir acaba bu sorunla karşılaşan arkadaş oldumu

viperrr5

Üye
bende yazılımı güncelledim bende o tür bir sorun yok fakat bende de java tabanlı uygulamalar açılmıyor, nokia destek servisini aradığımda bir sonraki güncellemeyi beklememi söylemek gibi garip bir cevap verdiler, büyük ihtimalle biz onlardan daha çok şey biliyoruz..

msdemirpolat

msdemirpolat

Üye
En son yazılımı (v051.018) yükledikten sonra ben de java programları çalıştıramama sorunuyla karşılaştım.
Aynı sorunu yaşayan E72 sahipleri sık sık destek merkezini arayıp, sıkıntıyı iletirsek, belki soruna acil çözüm
üretebilirler diye düşünüyorum.

kopalserkan

kopalserkan

Üye
Evet bende yeni gncelledim sonradan yüklediğim javaları açmıyor malesef :(

jagry

Üye
beyler merhaba bu sorunu bende farkettim telefonu alalı 2 gün olmasına rağmen direk böyle saçma bi olaya maruz kaldım. neticesinde nokia'ya mail gönderdim bugun aradılar. arayan bayanla telefonda da kapıştım... söylediği aynen şu cihazda yeni yazılımda java desteği bulunmuyor bu sebeple 3. parti uygulamar desteklenmiyor.. nokianin kendi programlarını kurmadığımız için de konuyla ilgili yardımcı olamıyorlarmış fakat 3. parti java çalıştırmaya yarayan uygulamaları internetten indirmeliymişiz falan filan.. bu telefonu alırken java desteği var olarak göründüğü için aldım diyorum bişey diyomiyor.. bir sonraki yazılımda java gelir mi dedim ona da bişe diyemiyor... işin özü bu. ben nokia international a mail de gönderip konuyu ve bu rezalet yardımlaşma hizmetini de anlatıcam... işin tek iyi yanı nokia turkiyenin profesyonel davranmasıydı... en azından ilgilendiriler. nokia tr ye de tekrar mail atıp bu yardım saçmalığından ve madur edildiğimizden gerekirse mahkemeye başvuracağımızdan da bahsedicem... sonucta bu telefonun katalog özelliklerinde java çalıştırabiliyor yazıyor ise çalıştırmalı... kendi kendimize sorunu bulup bir de çözüm arıyoruz... arayan bayan baska yardımcı olacağım konu var mı diyince kendimi tutamadim... şimdi yardımcı olduğunuzu mu sanıyorsunuz da başka şeye yardım edeceksiniz... forumlarda insanlar kendi sorunlarını bulup kendileri çözüyo dedim kapattım suratına...

By_SessizZ

Üye
aynen nedir bu rezillik hangi mantığa göre javayı kaldırırlar !!

fthpnr

Üye
arkadaşlar eski yazılıma dönmek tamamen imkansız mı telefona data kaplosu vasıtasıyla eski wersiyonu yüklemek mümkün mü

qqqqqq0

Üye
beyler merhaba bu sorunu bende farkettim telefonu alalı 2 gün olmasına rağmen direk böyle saçma bi olaya maruz kaldım. neticesinde nokia'ya mail gönderdim bugun aradılar. arayan bayanla telefonda da kapıştım... söylediği aynen şu cihazda yeni yazılımda java desteği bulunmuyor bu sebeple 3. parti uygulamar desteklenmiyor.. nokianin kendi programlarını kurmadığımız için de konuyla ilgili yardımcı olamıyorlarmış fakat 3. parti java çalıştırmaya yarayan uygulamaları internetten indirmeliymişiz falan filan.. bu telefonu alırken java desteği var olarak göründüğü için aldım diyorum bişey diyomiyor.. bir sonraki yazılımda java gelir mi dedim ona da bişe diyemiyor... işin özü bu. ben nokia international a mail de gönderip konuyu ve bu rezalet yardımlaşma hizmetini de anlatıcam... işin tek iyi yanı nokia turkiyenin profesyonel davranmasıydı... en azından ilgilendiriler. nokia tr ye de tekrar mail atıp bu yardım saçmalığından ve madur edildiğimizden gerekirse mahkemeye başvuracağımızdan da bahsedicem... sonucta bu telefonun katalog özelliklerinde java çalıştırabiliyor yazıyor ise çalıştırmalı... kendi kendimize sorunu bulup bir de çözüm arıyoruz... arayan bayan baska yardımcı olacağım konu var mı diyince kendimi tutamadim... şimdi yardımcı olduğunuzu mu sanıyorsunuz da başka şeye yardım edeceksiniz... forumlarda insanlar kendi sorunlarını bulup kendileri çözüyo dedim kapattım suratına...

Arkadaşım sohbet kurulumundan chat diye nokia nın kendi programı var oda çalışmıyor ben daha önce 3 kez nokia yı aradım nokia sonradan yüklenen programlara 3. parti diye destek vermiyor java desen bile tıs hiç umurlarında degil.

Birde bu chat için aradığımda ise teknik servise yönlendirdiler. Birde çözüm için başvurmak çözüm olabilir diye düşünüyorum.

Çözüm bulan olursa yazsın çünkü işcep yok bankaya bile giremiyorum. gmail snaptü vs java hiç açılmıyor çare varsa eskiye bile dönerim nerden yeni versiyona geçtiydim...

yafess

yafess

Üye
ayni sorun bendede var

kopalserkan

kopalserkan

Üye
bencede herkes bi şekilde üstüne düşerse çözüm olabilir.eski sürüme geçmeyi öğrenen de bi zahmet paylaşsın

usonay

usonay

Üye
eski sürüme dönüş yapılabiliyor mu?

diabolik06

diabolik06

Üye
mrb arkadaşlar, ben bugun sipariş werdim yarın E72 gelicek yazdıklarınızı okudum bana gelecek tel. güncellenmemiştir değil mi? birde güncel değilse ben yeni sürüme geçmicem java çalıştırmadığı için. eski sürümü kulanmamın bi sorunu olur mu? teşekkürler cevaplarınızı beklıyorum :)

usonay

usonay

Üye
Slm , ben alalı 2 hafta kadar olacak 031.023 sürümü yüklü.Sana gelecek olda büyük ihtimal bu sürüm yüklüdür diye düşünüyorum. Bu sürüm ile hiç bir sorun yaşamıyor şuan. Arkadaşların yaşadığı sorunları görünce bende sürümü güncelleştirmeyeceğim şuan için. hiçbir sıkıntı olmaz ;)

diabolik06

diabolik06

Üye
saol ;) suan şarjda tel sabah bakacağım inş :)

--------------- Ekleme ---------------

bi sorum daha olcak ben telefonu 0 aldım 4 GB hafıza kartı war ama 3,4 GB dolu 600MB boş anlamadım bu ne doluluk :S
yardım lutfen

lucifer_666tr

Üye
şarjda uzun süre tutmana gerek yok hadi aç da bak telefonuna bitsin bu özlem :D

omerkocdha

Üye
Arkadaşlar telefon güncellemesini unutun. Ben Nokai E72 telefonu alalı 1 hafta oldu ve internette E72 güncellemeleriyle ilgili birçok sorun okudum. Artısıyla eksisini karşılaştıracak olursanız eksiş ağır basıyor. Çünkü güncelleme yapanların büyük bir çoğunluğu çeşitli sorunlar yaşıyor.

Earthqquake

Earthqquake

Üye
aynı sorunu bende yasıyorum arkadaslar bu isin bir an önce hallolması lazım cihazın kendı orjinalindeki chat programı dahil cogu ovi storeden yükledım uygulamada calısmıyo anlamıs degılım.... ayrıca telefonun hafıza kartı ılk alındıgında 3.4 gb dolu sanırım navigasyon la ilgili olacak cunku ıcını actım ben bazı sesler var bayaa butun dillerde nerdeyse saga dön sola dön 10 metre sonra sola don falan dıe baya cok ses var ıcerısınde tum dıllerın oldugu ıcın baya yer kaplıyo ... Ondan dolayı dolu anlıyacagın kardes..

jagry

Üye
beyler sorun sadece javada symbian 3 yada sisx uzantılı dosyaları rahat rahat çalıştırabiliriz. chat için nimbuzz kurun işinizi fazlasiyla görecektir. zaten onu hallettikten sonra javanın da pek bi numarası kalmiyor sadece oyunlar için gerekli gibi bişey. fakat symbian 3 için bi dünya oyun var sitede o yüzden pek gerekli değil. size tavsiyem bi de opera mobile kurdunuz mu telefon tamamdir. gerekli gereksiz bir yiğin şeyle doldurmaya gerek yok.

Punsier

Üye
beyler sorun sadece javada symbian 3 yada sisx uzantılı dosyaları rahat rahat çalıştırabiliriz. chat için nimbuzz kurun işinizi fazlasiyla görecektir. zaten onu hallettikten sonra javanın da pek bi numarası kalmiyor sadece oyunlar için gerekli gibi bişey. fakat symbian 3 için bi dünya oyun var sitede o yüzden pek gerekli değil. size tavsiyem bi de opera mobile kurdunuz mu telefon tamamdir. gerekli gereksiz bir yiğin şeyle doldurmaya gerek yok.

neden bole bir kisitlamaya gidelim ki anlamadimbiz bu telefonu alirken bunlardan sorun yasayacagimizi ne bilebilirdikki hadi herseyi gectim iscep ne olcak ben sadece iscep icin bu lanet olasi telefonu aldim ve simdi o kadar pismanim ki ne demek ya java uygulamasini kaldirmislar musteri hizmetlerini aradim kufur ettim agir sekilde sonra kalktim avukatla gorustum yakinda nokia firmasini mahkemeye vermek icin avukatima vekalet veriyorum

mucoFB

Üye
mrb arkadaşlar java uygulama sorununa çözüm bulundu önce telefonun dilini ingilizce yapın programlarınızı yükleyin çalıştıgını göreceksiniz yani sorun telefonun dilinden kaynaklanıyor daha sonra dili tekrar türkçeye çevirip keyfinize bakın, yeni versiyon çıkana kadar böyle idare edicez artık...tabi yeni versiyonda bu hatayı görüp düzeltirlerse:nono:

--------------- Ekleme ---------------

neden bole bir kisitlamaya gidelim ki anlamadimbiz bu telefonu alirken bunlardan sorun yasayacagimizi ne bilebilirdikki hadi herseyi gectim iscep ne olcak ben sadece iscep icin bu lanet olasi telefonu aldim ve simdi o kadar pismanim ki ne demek ya java uygulamasini kaldirmislar musteri hizmetlerini aradim kufur ettim agir sekilde sonra kalktim avukatla gorustum yakinda nokia firmasini mahkemeye vermek icin avukatima vekalet veriyorum
yukarıda bahsettigim çözümle işcep i kullanabilirsiniz benim içinde büyük sıkıntıydı bu şekilde çözüme kavuşturdum..

Takipçi Satın Al

Üst Alt