E71x -- RM-462 TURKCE acil!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
E71x -- RM-462 TURKCE acil!
Arkadaslar E71x aldim cihaz ingilizce ve telefoncularda TURKCE version bulamadim.Goruntulu arama yapamiyorum ve gprs diye bisey yok cihazda sanki 3310 alo demeye yariyor luther yardim edinburgh yoksa kirip aticam

Phoenixten flash atmayı biliyormusun?

Konu Sahibi
biliyorum fakat rm-462 turkce bulamiyorum navifirm plus denedim mesela yok orda

Evet yok peki şunu denesen E7 Rm 346 yı Yüklemeyi denedin mi hiç?

Konu Sahibi
evet denedim kabul etmiyor flash islemine baslarken cihaz kapaniyor ve elle mudahale etmeden de acilmiyor

----------Eklendi @ 18:01:39 ---------- Yazıldı @ 16:15:33 ----------

Arkadaslar lutfen yardimci olurmusunuz kimsede yokmu RM-462 turkce gercekten acil lazim

arkadaşım internette aramayı denedinmi

Konu Sahibi
arkadasim nokia hakkinda arastirmadigim yer kalmadi yabanci sitelerde bile arastirdim ama bulamadim bu site genis kapsamli bakiyor olaya RM-462 turkce varsa gonder ben bulamadim such ana kadar

Konu Sahibi
Kimsede yokmu bu versiyon niye yardimci olan yok anlamiyorum bir yardim istedik havada kaldi neler var neler ama RM-462 turkce yok yada kimse umursamiyor super hakikaten cok tesekkurler

Konu Sahibi
Ya kapatin abi su konuyu lutfen bona yer kaplamasin kimsenin umrunda degil nasilsa bosverin konu falan da acmam bundan sonra nasilsa kimse takmiyor

Kardeşim kimse takmıyor değil E71x in türkçe si yok hiç bir yerdede bulamazsın çünkü telefon türkiyeye sürülmedi sen muhtemelen yurtdışından getirttin yada yurt dışından getirmiş bir telefoncudan aldın... Benim anlamadığım E71 varken neden E71x aldığın. Yani kimse yardımcı olamaz sana ikişey diyebilirler . ( ya telefonu ingilizce kullanmaya alış yada telefonu acilen değiş ) Yanlış anlama fakat durum bu yardımcı olmak isterdim fakat olacak bir durum yok....

Konu Sahibi
iste bu kardesim tesekkur ederim en azindan birisi onemsedi ve ilgilendi sonuc ne olursa olsun cok saol. Olmayabilir ben ona bisey demiyorum sorun buydu cozduk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...