Dünyanın en güçlüsü Türkiye zannedilmesi

Sponsorlu Bağlantılar

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
En başta Türkiye Tr kıslatması ile yazılmasından hangi maksatla konunun açıldıgı zaten anlaşılıyor

MrTech

MrTech

Üye

1.Korkakliga gerek yok.. Onlar guclu olabilirler ama bu onlardan korkmamizi gerektirmiyo bence

2.Gerçekleri görüp objektif olmak kendi benliğini unutmuş demek olMuyor. O gerckci dusunmek oluyo.. Benlgni yitrmek kendi milletinin gucunu kucumseyip baska milletleri begenmek, yuceltmek oluyo
:oke:Bizde Strateji Olsun Devamı Gelir :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bir gun bir kac arkadaş deniz kenarinda kurduk masayi hem iciyoruz hem de sohbet ediyoruz ve konu abd Türkiye savaşi ciksa ne olura geldi. Bir tanesi adamlar yarim saatte bizi bitirirler dedi,digeri zıpladı;yarim saat ben buradan taş atarak direnirim be lafa tutmayin yeter dedi!!!
Savaşlar guc ve silahla kazanilmiyor bu yuzyillar boyunca silah ve sayi olarak buyuk ordularin yenilmesiyle defalarca ispatlandi. Şimdi hepsini tek tek yazmama gerek yok ama afganistan ve vietnami soylesem yeter heralde. Savaşlar akil ile kazanilir. Savaş sanati ve doktrinleri ne kadar gelişmiş ve guncel ise savaşta başari ihtimaliniz o kadar yuksektir. Ki yuzyillardir savaş sanatini en mukemmel icra eden ordulardan birisine sahibiz. Şunu da belirteyim her yil belli programlar cercevesinde kurmay binbaşi rutbe duzeyinde pilot subaylarimiz abd hava kuvvetlerinde savaş pilotlugu egitimi veriyor. Bazen 1 5ten buyuk oluyor ve bunu gec farkeden icin iş işten gecmiş oluyor.
O yuzden lafa tutmayin sahildeyim:)

- - - Eklendi - - -

savaşta kazanan olmaz savaşan taraflarin hepsi kaybeder onemli olan kimin kaybedecek şeyi daha coktur buna bakmak lazim

MrTech

MrTech

Üye

1.Korkakliga gerek yok.. Onlar guclu olabilirler ama bu onlardan korkmamizi gerektirmiyo bence

2.Gerçekleri görüp objektif olmak kendi benliğini unutmuş demek olMuyor. O gerckci dusunmek oluyo.. Benlgni yitrmek kendi milletinin gucunu kucumseyip baska milletleri begenmek, yuceltmek oluyo

bir gun bir kac arkadaş deniz kenarinda kurduk masayi hem iciyoruz hem de sohbet ediyoruz ve konu abd Türkiye savaşi ciksa ne olura geldi. Bir tanesi adamlar yarim saatte bizi bitirirler dedi,digeri zıpladı;yarim saat ben buradan taş atarak direnirim be lafa tutmayin yeter dedi!!!
Savaşlar guc ve silahla kazanilmiyor bu yuzyillar boyunca silah ve sayi olarak buyuk ordularin yenilmesiyle defalarca ispatlandi. Şimdi hepsini tek tek yazmama gerek yok ama afganistan ve vietnami soylesem yeter heralde. Savaşlar akil ile kazanilir. Savaş sanati ve doktrinleri ne kadar gelişmiş ve guncel ise savaşta başari ihtimaliniz o kadar yuksektir. Ki yuzyillardir savaş sanatini en mukemmel icra eden ordulardan birisine sahibiz. Şunu da belirteyim her yil belli programlar cercevesinde kurmay binbaşi rutbe duzeyinde pilot subaylarimiz abd hava kuvvetlerinde savaş pilotlugu egitimi veriyor. Bazen 1 5ten buyuk oluyor ve bunu gec farkeden icin iş işten gecmiş oluyor.

- - - Eklendi - - -

savaşta kazanan olmaz savaşan taraflarin hepsi kaybeder onemli olan kimin kaybedecek şeyi daha coktur buna bakmak lazim
Lafa Tutmayın Ev Usülü Limonata Ve Yayladayım :D Abi Yorumunda Sonuna Kadar Haklsıın :)

bill_

bill_

Üye

- - - Eklendi - - -

aynen katiliyorum

- - - Eklendi - - -

En başta Türkiye Tr kıslatması ile yazılmasından hangi maksatla konunun açıldıgı zaten anlaşılıyor

kesnlikle..

FeC!

FeC!

Üye
Konuyla alakası yok ama yazasım geldi. :ehe

Tank savaşlarında tankların modeli veya teknolojisi degil sayısı önemlidir. Mesela bir M1 Abrams tankı birebirde bir M60 ı ezip geçebilecek olsa da, 4 M60a karşı hiç bir şey yapamaz. Sonuçta M1in aba silahının namlusu 120mm olsada M60ın 105mmlik ana silahı da tanka hasar verebilir. M1 ancak bir tanesini imha edebilir. Ne kadar fazla tankın varsa o kadar avantajlısın.

Neyse. Devam edin siz. :)

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Konuda kendimi kendi ülkesinin gücünü abartan en güçlü gören gibi gördüm?
Oysa ki ben Amerika'nın gücünün sadece kortkutma ve sindirme amaçlı oldugunu söyledim hem de sayfalarca okuyun anlattıklarımın temelinde bu var.
Ama kendi milletini küçük gören hor gören ve bulusu yok diyenlere de kendi üretmeye basladıgımız ve zamında ilk bizim ürettigimiz mühimmatlardan örnekler ekledim.
Türkler hiçbir zaman düsman ordudan silah olarak güçlü ve sayıca fazla olmadı ama Türkler çag açıp çag kapadı.
Bütün tema burda zaten Amerika üretiyor ne güzel kullansın madem de biz de görelim şu gücü.Alavere dalavereyle siyaset yapmasın maşa ülkeler kullanmasın amaçları için.
Ordu da görüsüm budur.Teknoloji derseniz tartısmaya gerek yok tabi ki süper güç.

FeC!

FeC!

Üye
Böyle bir yakıştırma yapmadan önce iki kere düşünmelisiniz.

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
    Konu Sahibi

Karakter kısıtlaması vardır yazdım şimdi değiştiriyorum.
Ve hiç bir art niyetim yok söylediklerin tamamen gerçek Kimse kusura bakmasın.

- - - Eklendi - - -

Del Rey

Del Rey

Üye
Konuyu acan arkadas cok haklidir. Zira Türkiye nin Dunyanin en guclu oldugunu sananlar bu ulkede cok fazla. Genellikle de cahil genc kesim oluyor humlari soyleyenler. Calismazsan millet seni dumduz eder gecer. Yok oyle utopyalar kurup yasamak.

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
    Konu Sahibi
Konuyu acan arkadas cok haklidir. Zira Türkiye nin Dunyanin en guclu oldugunu sananlar bu ulkede cok fazla. Genellikle de cahil genc kesim oluyor humlari soyleyenler. Calismazsan millet seni dumduz eder gecer. Yok oyle utopyalar kurup yasamak.

Eyvallah :)
Biz demiyoruz ki Türkiye güçsüz.
Sıralama belli sayılar belli iste.

Del Rey

Del Rey

Üye
Boyle bir yakistirmayi yapaabliecek olanin siz oldugunu dusunmuyorum.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
bu arkadaşın daha öncelerde de bayrak hakkında yaptığı bir yorumunu beğenmemiştim.

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Türkiye'nin en güçlü olduğunu bende düşünmüyorum.Eğer öyle olsaydı bu durumda olmazdık.Tabi belli bir seviyede güçlü ve dünyanın en güçlü askeri birlikleri arasında ama günümüzde sayının pek önemi yok.İşler sadece 1 atom ya da hidrojen bombasına bakar ki bunu zaten hepimiz biliyoruz.Nükleer silah üretmedikçe askeri açıdan çok gelişmişiz demek bence yanlış.

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
    Konu Sahibi
Türkiye'nin en güçlü olduğunu bende düşünmüyorum.Eğer öyle olsaydı bu durumda olmazdık.Tabi belli bir seviyede güçlü ve dünyanın en güçlü askeri birlikleri arasında ama günümüzde sayının pek önemi yok.İşler sadece 1 atom ya da hidrojen bombasına bakar ki bunu zaten hepimiz biliyoruz.Nükleer silah üretmedikçe askeri açıdan çok gelişmişiz demek bence yanlış.

Hayır zaten asker sayısında sa üstün değiliz :(

Del Rey

Del Rey

Üye

Bu is de oturup gezmeye degil oturup calismaya bakiyor. Kendimizi kandirmayalim, calismadikca kimse bize altin tepside birseyler sunmayacaktir. Ataturk un de dedigi bu degil midir? "Turk. Ovun. Calis. Guven."

Calis ki guvenecek birseyin olsun.

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları

Üst Alt