Dünyanın en güçlüsü Türkiye zannedilmesi

Sponsorlu Bağlantılar

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
    Konu Sahibi
Dünyanın en güçlüsü Türkiye zannedilmesi
Dünyanın en güçlüsü Türkiye zannedilmesi Anısına bu konuyu açıyorum.
Bir çok arkadaşım belki bana darilacak tavır alacak belkide muhatap olmayacak fakat gerçekten forumda bir çok kişi aştı kendini artık Lütfen güzel güzel Tartışalım kimse birbirine hakaret etmesin.
Bir alıntı ile başlıyorum.

Siz neyin kafasındasınız anlamadım da ben birşey söylemiyorum kendiniz araştırın öğrenin.
Amerika'nın silahı olmasa bile haarp denen bir teknolojisi var. O da Türkiye'yi dümdüz etmeye yeter.
Bizim son teknoloji diyip nerdeyse her birine milyon dolarlar saydığımız savaş uçaklarımız var ya. Amerika onları bunlar hurda diyip çöpe atıyor. İnanmazsan bir araştır bakalım Amerika'nın uçak mezarlığı diye.
Ayrıca Türk milletini çok güzel asalaklaştırmışlar. Yaşıtlarıma bakıyorum hiç kimsenin bir amacı yok. Ana diliyle konuşmaktan acizler.
Bu adamlar mı orduya girip savaşacak. Hep asker sayımızla övünüyoruz ya. Ayrıca bugün israille bir savaşımız olsa bile Türk askerleri sınırdan çıktıktan en fazla iki saat sonra hepsini yok edecek teknolojiye sahip o İsrail.
Zihin kontrolüne hiç girmiyorum bile.
Türk ordusunun tüm askeri bilgilerine wikipedia'dan bile erişebiliyoruz.Ama diğer ülkelerin askeri verilerine erişmek için ajan sokman gerek ki sokamazsın.
Bir de siyasi yönden bakalım. Şu anda Türkiye'yi zaten kontrol eden ABD. Her yerde bunlara ait kanıtlar var biraz gözünüzü açın yeter.
Ya neyse kendimizi kandırmayalım.

• Beğen
Tepkiler: StunnerDead

Mert045

Mert045

Üye
Ee senin amacın ne ? Burada niye amerikayı niye övdün bu kadar.

- - - Eklendi - - -

Amerikan ajanı mısın :hmmm

• Beğen
Tepkiler: -Emre
Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
    Konu Sahibi
O bir alıntı benim açıklamam değil ben asla başka bir ülkeyi övmem gerçekler bunlar

Symbianize

Symbianize

Üye
Bizdede onlarda olmayan iman var hadi bunu neyle yikacaklar ucaklarla fuzelerlemi ?

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Amerikan korku örgütü detected :zzz:
Ne Amerikaymıs herkesin agzında herkes herseyini biliyor ama süper güç bi gezmek kaldı Amarıkayı :zzz:
Saymaya gelince elde hakkatten bisey yok ama stratejistler Türkiye'nin ilerlemesinden korkuyolar,dini kisilikler Türkiye dünyaya meydan okuyacak Türkiye Deccaldir diyolar.2050 dünya haritası çizdi bi çogu,orta dogunun tamamı Türkiye'nin elinde.Bunları ben demiyorum desteklemiyorum da Amerikadan güçlüyüz de demiyorum sadece kendi gücünüzden biraz emin olun.Orta dogu gibi bi bölgedeyiz gücümüzün farkında olmasalar simdiye Irak olmamak isten degildi.

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Bu konunun sonuda hiç iyi olmaz baştan söylüyorum.

Symbianize

Symbianize

Üye
Allah (c.c) gucu amerikayami yetemeyecek tovbe estaffirullah O rabibimki öluyu diriltiyo siz neyin amerikasindan bahsediyosuniz

• Beğen
FeC!

FeC!

Üye
Y arkadaslar konunun tartısılması gereksiz. Amerika super guctur. Ne korkulması gerekir, ne de hafife alınması. Rusya, çin ve israil de boyle. İsrail i super guc olarak gormeyebilirsiniz. Ama adamlar cogu silah sistemini kendi uretiyor. Ve ekonominisi de gayet iyi.

Hakanmtn54

Hakanmtn54

Üye
Okumadım ama en güçlü türkiye :ehe

• Beğen
Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
    Konu Sahibi
Bizdede onlarda olmayan iman var hadi bunu neyle yikacaklar ucaklarla fuzelerlemi ?

Işi sulandırdım ama :(

- - - Eklendi - - -

Bu konunun sonuda hiç iyi olmaz baştan söylüyorum.

Evet ama işte başlıkta belirttiğim gibi saygı çerçevesinde.

- - - Eklendi - - -

Allah (c.c) gucu amerikayami yetemeyecek tovbe estaffirullah O rabibimki öluyu diriltiyo siz neyin amerikasindan bahsediyosuniz

Hepimiz müslümanız fakat bizimde iyi olmamız lazım

- - - Eklendi - - -

Okumadım ama en güçlü türkiye :ehe

Zaten :D

- - - Eklendi - - -

Y arkadaslar konunun tartısılması gereksiz. Amerika super guctur. Ne korkulması gerekir, ne de hafife alınması. Rusya, çin ve israil de boyle. İsrail i super guc olarak gormeyebilirsiniz. Ama adamlar cogu silah sistemini kendi uretiyor. Ve ekonominisi de gayet iyi.

Işte olaya böyle objektif bakmak gerekiyor.

mstf_l

mstf_l

Üye
Dostum doğrusun iman belki çaremiz ama kalmış mı bak bi sokağa.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
bu haarp mıdır nedir gören varmı? Haarp cıhazı varmış deprem yaratıyormuş meteorları yok ediyormuş kiyamete karşı koyuyormuş muş ta muş :ehe

navti

navti

Üye
suan dengeler degisiyor ovulen abd ile tr yer deistirio...

HaqperesT

HaqperesT

Üye
Dünya ortadoğu etrafında döner ortadoğu da Türkiye etrafında döner. Elli yıldır kötü oynadı ama artık ümid vadeden bir Türkiye var.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
olurmu ya amerika varken türkiye de kim oluyormuş dimi tek düğmeyle hallediyor muş düğmede başkanın elinin altındaymış :hmmm

doctorrr

doctorrr

Üye
en iyi türkiye..tayyip beyin palavraları bizim temiz kalpli saf milletimizde bunlara inanmaya meyilli ...

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
[ENGİN];4959877' Alıntı:
olurmu ya amerika varken türkiye de kim oluyormuş dimi tek düğmeyle hallediyor muş düğmede başkanın elinin altındaymış :hmmm
:kop2:

Üst Alt