Dünyanın en güçlüsü Türkiye zannedilmesi

Sponsorlu Bağlantılar

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
bizde onu anlatmaya çalışıyoruz ama bazı arkadaşlar hala amerikanın askeri gücünden onun bunun uçaklarından silah çeşitlerinden bahsediyor.ALLAH C.C dilemişse türkiye batacaksa zaten batacak buna kimse engel olamaz.takdir ile yazılan tedbir ile bozulmaz.

metalyalist

Üye
Allah kurtarsaydi Afganistan'ı kurtarıldı. Tamam arkadaş dininize saygı duyuyorum ama bu kadar da olmaz.

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
    Konu Sahibi
[ENGİN];4964955' Alıntı:
bizde onu anlatmaya çalışıyoruz ama bazı arkadaşlar hala amerikanın askeri gücünden onun bunun uçaklarından silah çeşitlerinden bahsediyor.ALLAH C.C dilemişse türkiye batacaksa zaten batacak buna kimse engel olamaz.takdir ile yazılan tedbir ile bozulmaz.

Engin ben bu konuyu
"Dünyanın en iyi ordusu Tsk Dır " diye bir konu üzerine açtım orada da din ile ilgili bir şeyden bahsedilmiyor Amerikanın ordusu silahı bizim 7-8 katımız olmasına rağmen biz en güçlüyüz deniliyor.
Artık kendimizi kandırmaktan vaz geçelim
Ülke iyiye gidiyor diyorsunuz
Konumuz buda değil Ülkelerin şu anki sayısal değerler ile ifade edilen ekonomik ve askeri gücü.

Ama hala şöyle bir tavır içerisindesiniz.
Amerikanın ordusu silahı bizim 7 katımız dünyanın en iyi nükleeri onlarda gizli silahları var H.A.A.R.P vs. Ama Turkiyeyi yenemezler.

Türkiyenin silahları uçakları helikopterleri hep amerikadan satın aliniyor Nükleer yok.
Ama biz dünyanın en iyisiyiz.

bill_

bill_

Üye
Tevekkul denen bisey var Allah c.c afganistani kurtarmadysa o onlarn salaklgndan. Afganstanin yaptigi hic calsmadan sinava grip snrada Allahim bana yardim eder nasilsa demek gbi bisey.. Böyle olmaz.. Tedbir senden olcakki takdirde Allahtan olsun.. Turkiye bence yeternce tedbirli, orta dogunun en buyuk gucuyuz.. Bunu kimse inkar etmesin.. Ayrica siyasi acidanda kimse tarafndan yönetlmiyoruz.. Turkiye tevekkul edip tedbirini almis guclu gorunmus gerisini Allah c.c halleder insAllah.. Onun gucu herseye yeter, yeterki O istesin...

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
    Konu Sahibi
Tevekkul denen bisey var Allah c.c afganistani kurtarmadysa o onlarn salaklgndan. Afganstanin yaptigi hic calsmadan sinava grip snrada Allahim bana yardim eder nasilsa demek gbi bisey.. Böyle olmaz.. Tedbir senden olcakki takdirde Allahtan olsun.. Turkiye bence yeternce tedbirli, orta dogunun en buyuk gucuyuz.. Bunu kimse inkar etmesin.. Ayrica siyasi acidanda kimse tarafndan yönetlmiyoruz.. Turkiye tevekkul edip tedbirini almis guclu gorunmus gerisini Allah c.c halleder insAllah.. Onun gucu herseye yeter, yeterki O istesin...

Evet ortadoğunun en iyisiyiz fakat bu arkadaşlar dünyanın en iyisi olduğumuzu savunuyorlar ki Bu çok Komik.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Tamam dünyanın en güçlü ordusu değil, bunu iddia eden de yok zaten. Her şeyden önce herhangi bir kavramın güçlü ibaresi alması için önce para gerekir, yani güçlü bir ekonomi, güçlü devlet ve güçlü ordu demektir. Devletin ekonomisiyle silah/teknoloji unsuru doğru orantılıdır. Ancak bir ordunun gücü sadece silah teknolojisiyle de ölçülemez savaş kabiliyeti, psikolojik harp yeteneği vs. gibi bir sürü unsur vardır.

Ha bide ''Amerika'dan ve İsrail'den silah alıyoruz ya biz eziğiz değil mi?'' şeklinde aşağılık kompleksi'ne girmeye gerek yok. Sonuçta kendi ordunun silahlarını ürete bilmen için bazı gereksinimlere ihtiyacın var, bu da yavaş yavaş yerine oturtuluyor inşallah. Ayrıca o kadar büyük silah piyasası varken hadi silah üreteceğiz demek kolay değil adamı öperler. Daha geçenlerde f16'ların sistemlerini kıran ASELSAN mühendislerine ne olduğunu biliyoruz. Her neyse fazla uzatmaya lüzum yok Türk ordusu dünyanın en iyi 4. ordusu olup disiplin konusunda önüne geçen bir ordu yoktur.

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
    Konu Sahibi
Tamam dünyanın en güçlü ordusu değil, bunu iddia eden de yok zaten. Her şeyden önce herhangi bir kavramın güçlü ibaresi alması için önce para gerekir, yani güçlü bir ekonomi, güçlü devlet ve güçlü ordu demektir. Devletin ekonomisiyle silah/teknoloji unsuru doğru orantılıdır. Ancak bir ordunun gücü sadece silah teknolojisiyle de ölçülemez savaş kabiliyeti, psikolojik harp yeteneği vs. gibi bir sürü unsur vardır.

Ha bide ''Amerika'dan ve İsrail'den silah alıyoruz ya biz eziğiz değil mi?'' şeklinde aşağılık kompleksi'ne girmeye gerek yok. Sonuçta kendi ordunun silahlarını ürete bilmen için bazı gereksinimlere ihtiyacın var, bu da yavaş yavaş yerine oturtuluyor inşallah. Ayrıca o kadar büyük silah piyasası varken hadi silah üreteceğiz demek kolay değil adamı öperler. Daha geçenlerde f16'ların sistemlerini kıran ASELSAN mühendislerine ne olduğunu biliyoruz. Her neyse fazla uzatmaya lüzum yok Türk ordusu dünyanın en iyi 4. ordusu olup disiplin konusunda önüne geçen bir ordu yoktur.

1. si bunu iddia eden var buyur link
http://www.maxicep.com/showthread.php?t=84767&page=16&p=4963241#post4963241

2. si savaşlar CEPHE Savaşı olarak yapılmayacak bunu sende gayet iyi biliyorsun bu yüzden yok harp gücü savaş kabiliyeti önemli değil.Ve nasıl oluyorda Bizim herkesten kabiliyetli olduğumuz kanısına varıyorsun.

3. sü kendin söylüyorsun aselsan mühendislerine ne yaptıklarını eli kolu buralara kadar uzayan ülkeler bunlar işte

Son olarak. 4 değil

FeC!

FeC!

Üye
Beyler o kadar da ezik degiliz. :D Uçak gemisi uretebilecek tekniğe sahibiz. Ama işletebilecek paramız yok. Çünkü bir uçak gemisinin basit bir karakol görevi bile miiyon dolarlar tutar. Eğer nükleer değilse, cok fazla takıt harcar. Ayrıca adı üstünde uçak gemisi. Buna uçağa iniş kalkış yapabilecek en az 60 adet savaş uçağı gerekir. Bu da ciddi bir kaynak gerektirir. Ottoman Tiger haklı. Para lazım. Ekonomimizde şu an da iyiye gidiyor. Önceden IMF den para dilenirken şimdi 4 milyar kaynak açıyoruz.

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
    Konu Sahibi
Beyler o kadar da ezik degiliz. :D Uçak gemisi uretebilecek tekniğe sahibiz. Ama işletebilecek paramız yok. Çünkü bir uçak gemisinin basit bir karakol görevi bile miiyon dolarlar tutar. Eğer nükleer değilse, cok fazla takıt harcar. Ayrıca adı üstünde uçak gemisi. Buna uçağa iniş kalkış yapabilecek en az 60 adet savaş uçağı gerekir. Bu da ciddi bir kaynak gerektirir. Ottoman Tiger haklı. Para lazım. Ekonomimizde şu an da iyiye gidiyor. Önceden IMF den para dilenirken şimdi 4 milyar kaynak açıyoruz.

Hayır zaten ezik değiliz sadece bazı arkadaşlar artık aştı kendini biz evrenin en güçlüsüyüz olayına döndürdüler işi Ben o yüzden bu kadar üsteliyorum :)

FeC!

FeC!

Üye
Hayır zaten ezik değiliz sadece bazı arkadaşlar artık aştı kendini biz evrenin en güçlüsüyüz olayına döndürdüler işi Ben o yüzden bu kadar üsteliyorum :)

Evet mesela biz yan galaksiye fethe çıkıyoruz bazen. Ama soylemiyolar. :d:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
1. si Arkadaş kendine göre yorumlamış...

2. si "savaşlar CEPHE Savaşı olarak yapılmayacak bunu sende gayet iyi biliyorsun bu yüzden yok harp gücü savaş kabiliyeti önemli değil" demişsin, evet haklısın ne yapalım peki savaşı kaybettik deyip, vatanı hemen satalım mı?

"Ve nasıl oluyorda Bizim herkesten kabiliyetli olduğumuz kanısına varıyorsun." sadece gülüyorum.

3. sü "kendin söylüyorsun aselsan mühendislerine ne yaptıklarını eli kolu buralara kadar uzayan ülkeler bunlar işte, Son olarak 4 değil" Nükleer silahımız yok diye değil mi?

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
    Konu Sahibi
2-) Tabiki hayır kin satalım dedi.

3-) Vallahi bütün ırkları kendisinden güçsüz kendisini mükemmel gören insanlarda ben gülüyorum

Sadece nükleer yüzünden değil
Bak bu sitede nükleer güç olmadan sıralanmış

Superfan

Superfan

Üye
Amerika'nın askeri gücü çok fazlaymış ya.

Lord Of The Red

Lord Of The Red

Üye
" Ayrıca bugün israille bir savaşımız olsa
bile Türk askerleri sınırdan çıktıktan en
fazla iki saat sonra hepsini yok edecek
teknolojiye sahip o İsrail." bunu yazan bırının zekasından aklından suphe ederım.bu kadar zırcahıllık ancak zekadan ozurlu bırı tarafından yapılabılır.azcık zekası olan bıle bu sekılde yorumda bulunmazdı.

Raptor_tr

Raptor_tr

Üye
" Ayrıca bugün israille bir savaşımız olsa
bile Türk askerleri sınırdan çıktıktan en
fazla iki saat sonra hepsini yok edecek
teknolojiye sahip o İsrail." bunu yazan bırının zekasından aklından suphe ederım.bu kadar zırcahıllık ancak zekadan ozurlu bırı tarafından yapılabılır.azcık zekası olan bıle bu sekılde yorumda bulunmazdı.

:hmmm bencede sanki bizim elimiz armut topluyo ve sanki sadece kara kuvvetlerimiz varmıs gibi :kop2:

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
    Konu Sahibi
Yani diyorum ki savaş çıkarsa, paylaştığın istatistiklere göre ilk 5 ülke güçlü diye onlarla savaşmayalım mı?

Ben de kendi benliğini unutup, başka güçleri savunanlara acıyorum.

1-) Ne kadar uzak dursan o kadar iyi.

2-) Gerçekleri görüp objektif olmak kendi benliğini unutmuş demek oluyorsa
Evet benliğimi yitirmişim.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
arkadaş ne amerika'ymış ya iyiki silahları var olmasa ne diyecektiniz.savaş gücüne teknolojisine laf eden yok çalışmış yapmış adamlar benim dediğim silah üstünlüğü her zaman işe yaramıyor.ha türkiyenin silah gücü ilk beşe bile girmez bunu inkar eden yok bizim demek istediğimiz herşey olacağına varacağından ister amerika olsun ister türkiye,rusya,çin vs yenilebilir girdiği savaşta böyle takdir etmişse YARADAN.takdir edilmişse diyorum ki böyle olmasaydı "ben seni alemlere rahmet olarak yarattım"dediği peygamber efendimizin ordusunu uhud savaşında mağlup etmezdi olması gereken buydu çünkü.ALLAH C.C.takdir etmesinde silah üstünlüğünün bir önemi yoktur.

Lord Of The Red

Lord Of The Red

Üye
amerıka dıyen teknolojı dıyen vıetnamı bılmıyor yada afganıstanı herhalde.coluk cocuk forumda ıyıce fınk atmaya basladı.yakında benım babam senın babanı dover konularıda acılmaya baslanır.

bill_

bill_

Üye
1-) Ne kadar uzak dursan o kadar iyi.

2-) Gerçekleri görüp objektif olmak kendi benliğini unutmuş demek oluyorsa
Evet benliğimi yitirmişim.

1.Korkakliga gerek yok.. Onlar guclu olabilirler ama bu onlardan korkmamizi gerektirmiyo bence

2.Gerçekleri görüp objektif olmak kendi benliğini unutmuş demek olMuyor. O gerckci dusunmek oluyo.. Benlgni yitrmek kendi milletinin gucunu kucumseyip baska milletleri begenmek, yuceltmek oluyo

Üst Alt