Dünyanın en güçlüsü Türkiye zannedilmesi

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Tavır takınma amaçlı değil ama şu bir gerçek, konu sahibinin kullanıcı adıyla açtığı konu birbirine çok yakın. Onu geçtim, sanki herkes süper gücün Türkiye olduğunu söylüyormuş havasında açılmış bir konu.

Bediuzzaman'ın dediği gibi: Avrupa Türkiye'ye, Türkiye Avrupaya gebe.

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Şimdiki gençlerin kendilerine ve ülkelerine güveni kalmamış,pc lerde oynadıkları savaş oyunları onların gözünü baya korkutmuş.

Hakanmtn54

Hakanmtn54

Üye
içimizde ki Fransızlar ortaya çıkıyor, yorumları okudum da bir an ABD'nin 52. yıldızı sandım Türkiyeyi :nono:

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
HAARP var ve bir kaç coğrafi kod ile bir tarlaya kurulmuş olan 600'den fazla radyo sinyallerinden dünyanın istedikleri yerinde deprem yapabiliyorlar..

Kendi kasırgalarına neden engel olamıyorlar demeyin ''olmuyorlar'' Ekonomiyle ilgili.. Borsayla ilgili olduğu için.. Ordaki bir kasırga piyasayı ve medyayı hareketlendiriyor.. Görüntüde yıkım ama arkaplanda Illüminatinin başındakiler milyonları kaldırıyor bu işten..

- - - Eklendi - - -

Alaskada bu sistemler..

- - - Eklendi - - -

Yinede her istediklerini yapamıyorlar :) Allah ve melekleri tarafından korunan yerler tabiki vardır... Oralara onların hiçbir sinyali işlemez..

• Beğen
Tepkiler: StunnerDead

atarax29

Üye
turkiye yi dumduz edecek o amerikanın afkanistanda ırakda ne yedigini herkez gordu. istikrar getircez demokrasi getircez huzur getırecez diyerek girdikleri yerden nasıl cıktıgını herkez gordu.lafla peynir gemisi yurumez.icratlara bakmak lazım.

• Beğen
Tepkiler: Dede
Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
    Konu Sahibi
Tavır takınma amaçlı değil ama şu bir gerçek, konu sahibinin kullanıcı adıyla açtığı konu birbirine çok yakın. Onu geçtim, sanki herkes süper gücün Türkiye olduğunu söylüyormuş havasında açılmış bir konu.

Bediuzzaman'ın dediği gibi: Avrupa Türkiye'ye, Türkiye Avrupaya gebe.

Furkan konu dışındaki 2. konum lütfen.
http://www.maxicep.com/konu-disi/turk-silahli-kuvvetleri-dunyanin-en-kuvvetli-ordusudur-14-84767.html

bu konu yüzünden açtım.

- - - Eklendi - - -

http://www.globalfirepower.com/

Bu adreste herşey incelenmiş

Raptor_tr

Raptor_tr

Üye
Yüce bilgi kaynağı kuranda kıyamete yakın Türklerin bütün dünyayı fethedeceği yazılıdır...

TheCower

TheCower

Üye
Bir kez yaptık, niye bir kez daha olmasın? Ayrıca Türklerin değil inananların feth edeceği yazılıdır.

ekc-103

ekc-103

Üye
100 yilda ne degisti ?
:) hersey değişti aslında çanakkalede de biz güçlü görünmüyorduk belki ama sonuç ortada 100 yılda başta tv olmak üzere planlı olarak ahlaki değerlerimizi sömürdüler o iman toplumda kalmadı artık örnek de çok bak etrafına en basitinden....

Raptor_tr

Raptor_tr

Üye
Bir kez yaptık, niye bir kez daha olmasın? Ayrıca Türklerin değil inananların feth edeceği yazılıdır.

Türkler yazılı bi bak istersen (ayrıca kafir türkler deil heralde müslüman türkler)

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
    Konu Sahibi

Raptor_tr

Raptor_tr

Üye
:) hersey değişti aslında çanakkalede de biz güçlü görünmüyorduk belki ama sonuç ortada 100 yılda başta tv olmak üzere planlı olarak ahlaki değerlerimizi sömürdüler o iman toplumda kalmadı artık örnek de çok bak etrafına en basitinden....

Ergenlik çağındaki her 10 çocuktan 10uda küfrediyor doğru malesef. Yetişkinlerden bahsetmek bile istemiyorum

- - - Eklendi - - -

Almanların bukadar geride olduğunu bilmiyodum :tşk:

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Buyrun cenaze namazına... Ben Şehitlerimize mi sinek dedim? Ben oyle bir insan mıyım?

- - - Eklendi - - -

O bizim tarihimiz de gecerli hocam. 1. dünya savşında çanakkale gibi bir cok savaş oldu. Örnek Verdun Mudaafası.

- - - Eklendi - - -

Hocam anlaşmaların suresi olmaz. Bizim 2023 muhabbetimiz 100. yıl olıcak diye.

yüzyıl boyunca topraklarındakı nimetlerden faydalanamıyodun lozan antlaşmasını inceleyin derim nedir ne değildir.

FeC!

FeC!

Üye
Tarih ogretmenimiz Lozanı da digerlerini de anlattı. Hic bir antlasmanın suresi olmaz. Gayet açık ve net.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
kendin araştıraydın biraz kardeşim böyle bir antlaşma olamayacağı için türkiye ye kıyak geçmişler kandırmak için

- - - Eklendi - - -

niye o zaman yeraltı kaynaklarımızı çıkaramıyoruz açıklayın.

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
    Konu Sahibi
Iki şık var
Beceremiyoruz veya çıkarsakta isleyemiyoruz

Izin vermiyorlar

Raptor_tr

Raptor_tr

Üye
Dünyanın en güçlüsü Tr zannedilmesi Anısına bu konuyu açıyorum.
Bir çok arkadaşım belki bana darilacak tavır alacak belkide muhatap olmayacak fakat gerçekten forumda bir çok kişi aştı kendini artık Lütfen güzel güzel Tartışalım kimse birbirine hakaret etmesin.
Bir alıntı ile başlıyorum.

Siz neyin kafasındasınız anlamadım da ben birşey söylemiyorum kendiniz araştırın öğrenin.
Amerika'nın silahı olmasa bile haarp denen bir teknolojisi var. O da Türkiye'yi dümdüz etmeye yeter.
Bizim son teknoloji diyip nerdeyse her birine milyon dolarlar saydığımız savaş uçaklarımız var ya. Amerika onları bunlar hurda diyip çöpe atıyor. İnanmazsan bir araştır bakalım Amerika'nın uçak mezarlığı diye.
Ayrıca Türk milletini çok güzel asalaklaştırmışlar. Yaşıtlarıma bakıyorum hiç kimsenin bir amacı yok. Ana diliyle konuşmaktan acizler.
Bu adamlar mı orduya girip savaşacak. Hep asker sayımızla övünüyoruz ya. Ayrıca bugün israille bir savaşımız olsa bile Türk askerleri sınırdan çıktıktan en fazla iki saat sonra hepsini yok edecek teknolojiye sahip o İsrail.
Zihin kontrolüne hiç girmiyorum bile.
Türk ordusunun tüm askeri bilgilerine wikipedia'dan bile erişebiliyoruz.Ama diğer ülkelerin askeri verilerine erişmek için ajan sokman gerek ki sokamazsın.
Bir de siyasi yönden bakalım. Şu anda Türkiye'yi zaten kontrol eden ABD. Her yerde bunlara ait kanıtlar var biraz gözünüzü açın yeter.
Ya neyse kendimizi kandırmayalım.

Dünyanın en güçlüsü değiliz ama Allah katında "Türk" kavramı çok önemli Hz. Muhammed s.a.v. Türklere ümmetim ünvanını verdi. Kıyamete Kadar Türkler İçlerindeki İman Sayesinde Asla Yokolmayacaktır...

• Beğen
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
2007 de,bizde ve aslında çogu dünya ülkesinde yeterli teknoloji olmadıgı için borlarların islenmesi konusunda Avusturalya ile anlasıldı o anlasma 15 yıl baglayıcıydı yani 2022 de son bulacak.Tabi baska anlasmalar varsa ben bilmiyorum.E tabi bide o zamana kadar teknolojisi üretilmis yada temin edilmis olur herhalde ülkemizde.

Antlasma olarak bakarsak bizi baglayıcı antlasma 1923 lozan antlasması.Gizli maddeleri bilemiyoruz tabi.2023 tarihinde sona eriyor.
Anlatılanlara göre durum hayli ciddi ;
Cihan,Fatih Sultan Mehmet dirildi sanacakmıs bu tarihte
:hmmm
2023 tarihiyle birlikte harita yeniden çizilebilirmis genisletilmis olarak.Ne kadar dogru bilmiyorum ama şu çok begenilen Amerikalı stratejisitlerde,Türkiye bu sekilde büyümeye devam ederse tüm orta doguyu sınırları içine katacak aynı zamanda balkanlarda da ılımlı cesur tavırlarıyla Türk birligini kuracak diyor :hmmm

Bekleyip görecegiz.

• Beğen
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
bu yazdıkların olacak zaten ortadoğu da bir ülke batacak az çok tahmin edersiniz.bir ülkede altın çağını yaşamaya başlayacak.hadisi şerifler bunu gösteriyor.fırat ve diclenin önü kesıldiğinde orda yaşanmaya başlayan savaşın doğrulandığı gibi.

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3 ve El~PisToLeRo
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
2023 bizim sadece 100.yılımız diye gündemde değil..
100. yılımızda dünyanın en büyük 10. ekonomisi olacağız inşallah..
Madenlerde bizde.. Svaş teknolojimizide kendimiz üretip dışa bağımlı olmayacağız..
2023 Türkiye'nin uyanışı olacak.. Esas 2023 ten sonra seyreyleyin yeni Osmanlıyı ...
Barış manço bile bir şiirinde 2023 te doğacak yeni bir güneş doğusu batısı seyredecek falan diyordu..
2023 yeni Türkiyenin doğuşu olacak..
Hadislerde '' İslamın altın çağı olacak yıllardan bahsediliyor.. Sizce bu dünyada İslamın tam manasıyla yaşandığı kaç ülke var ve bunların başını hangi ülke çekiyor :D
Şunu unutmayın.. İslam takva ile başlar.. Bizim insanımız ne kadar yozlaşmışta olsa inanın araplardan ondan bundan çok daha sıcakkanlı ve insancıl

Üst Alt