Dünyanın en güçlüsü Türkiye zannedilmesi

Sponsorlu Bağlantılar

StunnerDead

StunnerDead

Üye
Onu bunu geçin sadece H.A.A.R.P yeter. İsterse 81 ili dümdüz edebilirler. burda amerikayı övdüğüm yok sadece biz daha insansız hava uçaklarıyla övünürken amerika Dünya iklimini değiştirip, deprem yaratabilmeye yarayan silahı var. onun için sakin olun gençler.

uğur e

uğur e

Üye
iman mı güldürmeyin beni ya türkiye sadece yozlaşmıs islam dinine doğru gdiyor sen hangi imandan bahsediyon 20 yaşında ki adam daha ikindi namazın kaç rekat olduğunu bilmezken öylemi!ALLAH eğer dilerse filistine uzanan elleri kahru perişan eder esedi kahru perişan eder çünkü onlar ilimlı müslümanlardır,evet iman gücüyle çok savaş kazandk buna en büyük örnek çanakkale savaşı idi o zamana bu zamana kadar çok şey dğşti be dostm .en ufak bir örnek vereyım sana,denize yüzmeye gtmişindir heralde ortaki ortama baktğnda aklından neler geçıyor şahsen benım aklımda şu geçer gerçekten kıyamet yaklaşmış ve bu da müslüman olan türkıyede oluyor!?

StunnerDead

StunnerDead

Üye
[ENGİN];4959783' Alıntı:
bu haarp mıdır nedir gören varmı? Haarp cıhazı varmış deprem yaratıyormuş meteorları yok ediyormuş kiyamete karşı koyuyormuş muş ta muş :ehe

Gerçekliği konusunda vikipedi kaynağı

Bu da asıl amacı.

- - - Eklendi - - -

iman mı güldürmeyin beni ya türkiye sadece yozlaşmıs islam dinine doğru gdiyor sen hangi imandan bahsediyon 20 yaşında ki adam daha ikindi namazın kaç rekat olduğunu bilmezken öylemi!ALLAH eğer dilerse filistine uzanan elleri kahru perişan eder esedi kahru perişan eder çünkü onlar ilimlı müslümanlardır,evet iman gücüyle çok savaş kazandk buna en büyük örnek çanakkale savaşı idi o zamana bu zamana kadar çok şey dğşti be dostm .en ufak bir örnek vereyım sana,denize yüzmeye gtmişindir heralde ortaki ortama baktğnda aklından neler geçıyor şahsen benım aklımda şu geçer gerçekten kıyamet yaklaşmış ve bu da müslüman olan türkıyede oluyor!?

Batılıyız moderniz ya kardeş ondandır...

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
gördùnüz mü haarp cihazını?işte böyle korkutuyorlar sizi"evinde sözü geçmeyen acizler"

StunnerDead

StunnerDead

Üye
[ENGİN];4959979' Alıntı:
gördùnüz mü haarp cihazını?işte böyle korkutuyorlar sizi"evinde sözü geçmeyen acizler"

Hocam amacım cidden kibirlenmek böbürlenmek değil yanlış anlamada . Okuduğum 100 lerce yazıyı izlediğim 100 lerce belgeseli izlesen, buldugum belgeleri kaynakları bilseydin sende emin olurdun. Okumaktan aciz araştırmaktan aciz bir toplum haline getirilmişiz işte.. gerçekler karşısında da böyle tepkiler veriyoruz

HaqperesT

HaqperesT

Üye
Deccal doğa olaylarına hakim olacak diyen hadisler haarp sistemine işaret ediyor olabilir

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
o insanların amacıda o zaten geri kalmış toplumları bu tür savsatalarla korkutup kendilerini kurtarıcı ve yok edici olarak göstermek bizde bunları bir güzel yiyoruz nasılsa.2012 filmi ve benzeri filmleri izleyince vay be adamlar neler yapıyor dünyayı kurtardılar veya meteoru yokettiler diye hayranlık duyduk kimse inkar etmesin.işte asıl amaç burda yatıyor sindirme politikası.

StunnerDead

StunnerDead

Üye
[ENGİN];4960036' Alıntı:
o insanların amacıda o zaten geri kalmış toplumları bu tür savsatalarla korkutup kendilerini kurtarıcı ve yok edici olarak göstermek bizde bunları bir güzel yiyoruz nasılsa.2012 filmi ve benzeri filmleri izleyince vay be adamlar neler yapıyor dünyayı kurtardılar veya meteoru yokettiler diye hayranlık duyduk kimse inkar etmesin.işte asıl amaç burda yatıyor sindirme politikası.

O zaman çok okuyup araştıracaksın cahil kalmıcaksın :oke:

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ya arkadaşlar bu konu ne böyle, birisi çıkmış kendisini ve ülkesini pısırık ve aciz zannediyor.demek ki kendisinde bir aşağılık duygusu var israil ve abd ye karşı.bir laf vardır hani,dervişin fikri neyse zikri de odur diye.demekki bu duyguları taşıyan arkadaşımızın kendisi pısırık,güçsüz ve acizdir ki yüce türk milletini ve büyük türkiye cumhuriyeti devletini küçük görüyor.sözüm bunu böyle düşünen herkesedir ayrıca.ayrısı da gayrısı da yok.

• Beğen
Tepkiler: CABBAR
Ekşi Erik

Ekşi Erik

Üye
ülkeyi hala osmanlı döneminde sanan zihniyet var. En yakın dostlarım dahi "suriye ile şimdi savaş çıksa, yarın kahvaltıyı şam'da yaparız" gibi bir cümle kurabiliyorlar. Oysa suriye yemiyor içmiyor parayı orduya yatırıyor. Birleşmiş milletlerin tümünden daha kuvvetli rus hava savunma ve saldırı sistemleri var. Ama araştırmaktan aciz halkımız, ülkesine aşırı güvenerek böyle bir cümle kurabiliyor. Bu sadece bir örnek.
Sonuç, konuyu açan haklı.

- - - Eklendi - - -

ek olarak, "yüce büyük türkiye cumhuriyeti devleti" neresi oluyor acaba? Çıkaramadım da.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
ülkeyi hala osmanlı döneminde sanan zihniyet var. En yakın dostlarım dahi "suriye ile şimdi savaş çıksa, yarın kahvaltıyı şam'da yaparız" gibi bir cümle kurabiliyorlar. Oysa suriye yemiyor içmiyor parayı orduya yatırıyor. Birleşmiş milletlerin tümünden daha kuvvetli rus hava savunma ve saldırı sistemleri var. Ama araştırmaktan aciz halkımız, ülkesine aşırı güvenerek böyle bir cümle kurabiliyor. Bu sadece bir örnek.
Sonuç, konuyu açan haklı.

Sen kendi ülkenin askeri mühümmata yaptıgı yatırımı arastırdın mı da elalemin yatırımını arastıryorsun?
Evet amacımız yagma yada orayı burayı almak olsa girer alırız meraklanma.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bir ülke içten satılmadıktan sonra dışardan kolay kolay teslim alınamaz,lakin görüyorum ki burada daha şimdiden ellerini yukarı kaldırıp memleketine doğru eğilenler var.

FeC!

FeC!

Üye
Hazır ol cenge istiyosrsan Sulh-ı Salah.

Si vis pacem, par bellum!

Barışı arıyorsan savaşa hazırlan.

Ayrıca boşuna tartışıyoru çok değil bir 10 yıl sonra sağlam bir savaş gorucez. Çanakkale yanında sinek kalıcak.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Hazır ol cenge istiyosrsan Sulh-ı Salah.

Si vis pacem, par bellum!

Barışı arıyorsan savaşa hazırlan.

Ayrıca boşuna tartışıyoru çok değil bir 10 yıl sonra sağlam bir savaş gorucez. Çanakkale yanında sinek kalıcak.

şu benzetmelerimize biraz dikkat edelim ONLAR senin benim için savaşıp şehit oldular bu savaşa sinek derseniz yakışık almaz.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Tarihin en kanlı savasıdır Çanakkale,emsali görülmez.

SilentOne

SilentOne

Üye
gorulmez dediğin doğru ama sen 2023 yıllarına doğru olan olaylardan sonra acaba ayakta durun bizmi olucaz onlarmı diye düşükmek lazım 2023 de bütün anlaşmalar bitiyor süresi doluyor ozamn ulkedi bütün yer altı yer üstü ne kaynak var kullanacaz ve petrole bağlı kalmayacağız bor gibi madeni kullanacağız 1kg ise 100bin km gidebilenek bir maden bu ama işte ozamana kadr ayakta kalacakmıyız yada bizi yıkmaya çalışanlarmı ayakta kalıcaz arası belli oluck

FeC!

FeC!

Üye
[ENGİN];4960355' Alıntı:

şu benzetmelerimize biraz dikkat edelim ONLAR senin benim için savaşıp şehit oldular bu savaşa sinek derseniz yakışık almaz.

Buyrun cenaze namazına... Ben Şehitlerimize mi sinek dedim? Ben oyle bir insan mıyım?

- - - Eklendi - - -

Tarihin en kanlı savasıdır Çanakkale,emsali görülmez.

O bizim tarihimiz de gecerli hocam. 1. dünya savşında çanakkale gibi bir cok savaş oldu. Örnek Verdun Mudaafası.

- - - Eklendi - - -

gorulmez dediğin doğru ama sen 2023 yıllarına doğru olan olaylardan sonra acaba ayakta durun bizmi olucaz onlarmı diye düşükmek lazım 2023 de bütün anlaşmalar bitiyor süresi doluyor ozamn ulkedi bütün yer altı yer üstü ne kaynak var kullanacaz ve petrole bağlı kalmayacağız bor gibi madeni kullanacağız 1kg ise 100bin km gidebilenek bir maden bu ama işte ozamana kadr ayakta kalacakmıyız yada bizi yıkmaya çalışanlarmı ayakta kalıcaz arası belli oluck

Hocam anlaşmaların suresi olmaz. Bizim 2023 muhabbetimiz 100. yıl olıcak diye.

otostopçu

otostopçu

Üye
tüm askeri bilgisayarara windows os kuran akıllılar varken türkiye gıdım ilerlese geri çekerler

Üst Alt