Dünyanın en güçlüsü Türkiye zannedilmesi

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Ülkemizde torpiller, rüşvetler, hevessiz insanlar oldukça daha çok geri kalırız. Vergide rekoru niye kırıyoruz? Gevşeklikten. Kaçak elektrik niye kullanıyorlar? Gevşeklikten tembellikten. Kaçak kullan sonra "Yaaa benzin neden 5 TL oldu" de. Bundan en çok şikayet eden kaçak elektrik kullanandır. Bu yüzden kaçak mazotta kullanıyor.

Yani ülkemizde millet birbirinin malını çaldıkça hırsızlığı "sahte fetvalarla" kanun gibi yapıp çalmaya devam ettikçe daha çok geri kalırız.

TERÖR'e destek verenler oldukçe, kardeş kanı aktıkça daha çk geri kalırız.

Önce ülkemiz insanlarının zihinlerine bir "Yenile"me yapmak lazım.

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Ülkemizde torpiller, rüşvetler, hevessiz insanlar oldukça daha çok geri kalırız. Vergide rekoru niye kırıyoruz? Gevşeklikten. Kaçak elektrik niye kullanıyorlar? Gevşeklikten tembellikten. Kaçak kullan sonra "Yaaa benzin neden 5 TL oldu" de. Bundan en çok şikayet eden kaçak elektrik kullanandır. Bu yüzden kaçak mazotta kullanıyor.

Yani ülkemizde millet birbirinin malını çaldıkça hırsızlığı "sahte fetvalarla" kanun gibi yapıp çalmaya devam ettikçe daha çok geri kalırız.

TERÖR'e destek verenler oldukçe, kardeş kanı aktıkça daha çk geri kalırız.

Önce ülkemiz insanlarının zihinlerine bir "Yenile"me yapmak lazım.

açıkçası format atmak gerekir :ehe

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Adam gibi idealist kişiler lazım bu ülkeye.Kaçak elektrik kullananları devlette biliyor ama ses çıkarmıyor torpille oyla buyla susturuyorlar çoğu kişiyi.Git kaçak elektrik kullanana büyük cezalar kes bir daha kullanıyor mu bak.Emniyet şeridinden geçene ver bir kaç bin lira ceza bak bakalım bir daha oradan gidiyor mu.E gidip bu vatan hainlerinin cezasını neden ben ödüyorum...Gidip elektrik faturasında kaçak elektrik kullananların paralarını ödüyoruz böyle saçma şey mi olur.Kaçak elektrik kullanan yerine neden namusuyla vergisini ödeyen ceza alır.Önce bunun gibi büyük sorunlar aşılmalı ondan sonra büyük devlet olma hayalleri kuralım.

NowOrNewer

NowOrNewer

Üye
Antalyaya bu sabah savaş gemisi demirledi ve bizde ses seda yok aynısını biz maerikaya yapsak gemi daha açık sulardayken indirilir.Kimse türkiye güçlü demesin.

KayraBey

KayraBey

Üye
Antalyaya bu sabah savaş gemisi demirledi ve bizde ses seda yok aynısını biz maerikaya yapsak gemi daha açık sulardayken indirilir.Kimse türkiye güçlü demesin.

Size kalsa zaten hemen savaşa gidersiniz...

- - - Eklendi - - -

Adam gibi idealist kişiler lazım bu ülkeye.Kaçak elektrik kullananları devlette biliyor ama ses çıkarmıyor torpille oyla buyla susturuyorlar çoğu kişiyi.Git kaçak elektrik kullanana büyük cezalar kes bir daha kullanıyor mu bak.Emniyet şeridinden geçene ver bir kaç bin lira ceza bak bakalım bir daha oradan gidiyor mu.E gidip bu vatan hainlerinin cezasını neden ben ödüyorum...Gidip elektrik faturasında kaçak elektrik kullananların paralarını ödüyoruz böyle saçma şey mi olur.Kaçak elektrik kullanan yerine neden namusuyla vergisini ödeyen ceza alır.Önce bunun gibi büyük sorunlar aşılmalı ondan sonra büyük devlet olma hayalleri kuralım.

Bu herşeyi devletten bekleme mantığıdır.Kaçak elektrik kullananı şikayet etmez isen ödemesini sen yaparsın.

lolaman

lolaman

Üye
Şu an varya işimiz 2 tane atom 3 tane nötron 1 tane hidrojen bombasına bakıyo haberiniz yok.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Senin cesedini kıbrıstan alırlar.Allah Göstermesin.

Allah göstermesin :sukur:

Ne öyle ya, görünmeyen bir atomla dünyayı korkutuyorlar sonra "nükleer bomba"yı yasaklıyorlar. Nasıl adalet? Sen bombayı elinde tutacaksın istediğine gözdağı vereceksin o da aynı bombayı elinde tutamayacak?

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Şu an varya işimiz 2 tane atom 3 tane nötron 1 tane hidrojen bombasına bakıyo haberiniz yok.

Kafamıza göre kullanabiliceksek baya tahrip gücü yüksek patlayıcılar yapabiliriz elektrik elektronik okuyorum yani sorun yok.İçine çivi kaya cam kırıgı da koyarız ilk biz saldırırsak baya yıpratırız onları :zzz:
Sizin mantıga göre afrika arap ülkelerinin çogunun yasamaya bile hakkı yok yanlısmıyım?
Niye? Bombası yok !
Yeter sisirdiniz kaç gün oldu kendi ülkesini begenmeyen kötüleyen adamdan zerre hazetmem milli maç esnasında ülkesine sallayan adamın kafasında gazoz sisesi kırmıslıgım var anldık güçlü bu Amerika.Gelsin kırsala insin karadan havadan saldırsın alsın orta doguyu karı gibi is cevirmesin ne anladım ben o güçten :zzz:
Onlar anca kızılderelilere ! Azcık kendini gösterdin mi bisey demez alttan alttan götürür isi dalavere siyaseti.

- - - Eklendi - - -

Allah göstermesin :sukur:

Ne öyle ya, görünmeyen bir atomla dünyayı korkutuyorlar sonra "nükleer bomba"yı yasaklıyorlar. Nasıl adalet? Sen bombayı elinde tutacaksın istediğine gözdağı vereceksin o da aynı bombayı elinde tutamayacak?

Bitti artık o devir furkan havayi fisek patlatamazlar anca sindirme politikası

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Kafamıza göre kullanabiliceksek baya tahrip gücü yüksek patlayıcılar yapabiliriz elektrik elektronik okuyorum yani sorun yok.İçine çivi kaya cam kırıgı da koyarız ilk biz saldırırsak baya yıpratırız onları :zzz:
Sizin mantıga göre afrika arap ülkelerinin çogunun yasamaya bile hakkı yok yanlısmıyım?
Niye? Bombası yok !
Yeter sisirdiniz kaç gün oldu kendi ülkesini begenmeyen kötüleyen adamdan zerre hazetmem milli maç esnasında ülkesine sallayan adamın kafasında gazoz sisesi kırmıslıgım var anldık güçlü bu Amerika.Gelsin kırsala insin karadan havadan saldırsın alsın orta doguyu karı gibi is cevirmesin ne anladım ben o güçten :zzz:
Onlar anca kızılderelilere ! Azcık kendini gösterdin mi bisey demez alttan alttan götürür isi dalavere siyaseti.

- - - Eklendi - - -

Bencede

enes-1907

enes-1907

Üye
kimse zannetmesin ki buraya kadar türkiye asker sayısı ile geldi.buraya kadar gelebilmesinin sebebi lazından tut,çerkezine,türküne,kürdüne kadar iman gücüyle gelmiştir.eğer saldırıya geçerken ağızlarından çıkan allahuekber sesleri olmasaydı şimdi buralara gelemezdi türkiye...hiç düşündünüz mü tarihte 100 askere karşı 1000 asker(bir örnekti) nasıl alt edebilir tabiki iman gücüyle...bence türkiyenin şu an da ayakta durabilmesinin tek sebebi şu anda camilerimizde okunan ezan ve dinine düşkün bu memleket için dua eden birkaç insandır.

arkadaşlar bi tane amerikalı profesörün araştırmasını anlatayım sizlere.bu dediğim olay savaş zamanlarından birinde arkadaşlar

adam türkiyeyi araştırırken herkesin birbirine piyasada kazık attığını,dolandırıcılık yaptığını,3 kağıtçılık yaptığını farkeder.ama bakarki o kadar dolandırıcı olan 3 kağıtçı olan adamlar bi savaş çıktığında kol kola girip o savaşa cani gönülden giriyorlar.adam bi türlü bu durumu çözememiş.aynı şeyi amerikada veya diğer ülkeleri araştırdığında görememiş.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

Size kalsa zaten hemen savaşa gidersiniz...

- - - Eklendi - - -

Bu herşeyi devletten bekleme mantığıdır.Kaçak elektrik kullananı şikayet etmez isen ödemesini sen yaparsın.

Ne şikayetler ettik.Mahallemizde gözümüzün önünde uyuşturucu satıldığını gördük polis geldi bunları aldı 2 gün sonra adamlar işe yeniden devam ediyorlardı.E polise değil de kime güvenelim.Civarımızda bir sürü kaçak yaşayan, vergi vermeyen ama bizde iyi standartlarda yaşayan insan bulunuyor artık şikayetten caydık çünkü hiç bir şey olmuyor...Daha koskaca şehirde bunlara biz dur diyemezken gidip küçük yerlerde nasıl engel olalım.Buna engel olması gerek devlettir biz değil.Madem engelleyemiyorsun neden faturasını bize çıkartıyorsun..

- - - Eklendi - - -

Asıl olay vatan sevgisinde ve imanda ki bunlar Türklerde tavan yapmış durumda.Ayrıca askeri özelliklerimiz de var.Tarihin başlagıncından beri savaşçı bir toplumuz ve diğer ülkeler gibi ülkemizi para karşılığında ya da kendi çıkarlarımız için korumayız.Onu o ana getirmek için harcanan kanların yerde kalmaması için koruruz verdiklerimiz için koruruz...Tabi bu olay günümüzde de yaşanırmı o kısım tartışılır çünkü daha önce gördüğümüz gibi bir kaç dakikada çok çok büyük zararlar veren silahlar mevcut eskisi gibi değil malesef.

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
    Konu Sahibi
Niye? Bombası yok !

- - - Eklendi - - -

Japonyayada havai fişek fırlatmışlardı değil mi?

Ha bu arada başkasının kafasında şişe kırabilecek kadar barbar bir insansın

lolaman

lolaman

Üye
İsteseler teröre son verirler ama neden yapmıyorlar türkiyeyi yavaş yavaş yok ediyolar direk saldırsalarda sonuç değişmez 600 yıl öncesine dönsek fatih sultan mehmetin olduğu zamana işte o zaman amerikanın a sı yoktu Sonuçta boş değil hani türkler 400 yıl yanılmıyosam dünyanın hakimi olmuş sonra ne olmuşta buraya düşmüşüz bilmiyorum ama şu söz doğru silah icad oldu mertlik bozuldu eskiden adamları osmanlı tokadıyla öldürürlermiş boyununa bi çakarmış tokadı adamın beynine giden damarları koparmış öyle bi devletmişiz ama hürrem sultanlar girdi araya batırdılar bizi.Türkiyeye Fatih Sultan gibi Atatürk gibi adamlar lazım bugün atatürkü sevmeyenlere soruyorum Atatürk olmasaydı babanız belli olacakmıydı he?

rapman

rapman

Üye
O kadar basitti zaten oyle bombalar atmak..

Metin MF

Metin MF

Üye
en iyi türkiye..tayyip beyin palavraları bizim temiz kalpli saf milletimizde bunlara inanmaya meyilli ...

+1

- - - Eklendi - - -

ayrıca osmanlı devleti'nin çöküşündeki en etkili etmen rusya'ydı

Üst Alt