Dota(1-2 farketmez :)) oynayanlar buraya

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
Ceza almışsındır. Düşük öncelikli havuzdasın yazar, oyun aratırken ya da oyun başlarken bu maç puan alamayacaksın yazar. Biri rapor etmiştir ya da leave atmışsındır bir kaç kez.

SheFy

SheFy

Üye
Ceza almışsındır. Düşük öncelikli havuzdasın yazar, oyun aratırken ya da oyun başlarken bu maç puan alamayacaksın yazar. Biri rapor etmiştir ya da leave atmışsındır bir kaç kez.

Aynen öyle yazıyor. Neden çıkıyor bu yazı?

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi

haha :D la olm 0a 6 gidiyodum ya neydi o internet oyle ya :) biriniz trax a track at dediniz de combatta ben kendimi bile zor goruyodum :kop2: combata girmisim bi bakmisim bi kure acilmis bi daha bakmisim ben yatmisim :D

ilcarnefice

Üye
Onu ben diyodum la trax a track at diye ama ne biliyim sen double alınca netin düzeldi zannettim dohble dan sonra dedim zaten :)

ilcarnefice

Üye
Bugün ilk defa brewmaster oynadım harika bişey kendine güveni olan herkes oynasın derim :)

SheFy

SheFy

Üye
Şana kadar en güzel oyunumu yapmıştım dota2 de yirmiye yakın öldürme yaptım ceza havuzundanda çıkmıştım. gel gör ki oyunun sonunda elektrikler gitti. :( Tekrar oyuna girdiğimde ceza havuzuna girdiğim için yine exp alamıyorum :S Böyle şans var mı ya?

Invoke

Invoke

Üye
He ya, o elektrik gitmesi benimde başıma geldi rahat 5-6 kez belki daha fazla. Çok can sıkıcı. Bir şey değil laptop bozulacak :/

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
Onu ben diyodum la trax a track at diye ama ne biliyim sen double alınca netin düzeldi zannettim dohble dan sonra dedim zaten :)

sadece o an duzeldi nasil olduysa artik onda da kritikler iyi denk geldi :D ama yok bi daha okulda oynamam tobe :D simdi eve geldim komsulardan net buldum galiba ben size haber veririm bir turlu steamdan falan,yine oynariz insaallah :)

SheFy

SheFy

Üye
paradox ekle beni site ve ayarı vercem. fb.com/haluk.tekgul

- - - Eklendi - - -

paradox ekle beni site ve ayarı vercem. fb.com/haluk.tekgul

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
SheFy

SheFy

Üye
Yeni oyuncu için fena sayılmaz hani :) Aslında daha fazla kill yapardım. bu maçta lagdım. heroyu kaçıramadım 3 defa kule öldürdü. diğer 2 ölümde oyunun başında kasılırken 3 e tek daldılar öldüm :D

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
goremiyom ya resmi telefondan giriyom resmin kalitesi sanirim telefondan yani operadan.o degil de botlarla oynarken botlar baslar baslamaz lvl 1 de daha ilk creepler gelirken yanimdaki botu kestiler sok oldum ya :D o botlar ne oyle ya :D

ilcarnefice

Üye
Yeni oyuncu için fena sayılmaz hani :) Aslında daha fazla kill yapardım. bu maçta lagdım. heroyu kaçıramadım 3 defa kule öldürdü. diğer 2 ölümde oyunun başında kasılırken 3 e tek daldılar öldüm :D

Karşıyı küstürmüşsünüz siz ama baksana 4 kişi çıkmış ama tempları da bayaa iyo kasmışsın mwalstirm yerine crit de kasabilrdin ben ekliyim seni oynarız nickim baldız.... ile başlıyo

goremiyom ya resmi telefondan giriyom resmin kalitesi sanirim telefondan yani operadan.o degil de botlarla oynarken botlar baslar baslamaz lvl 1 de daha ilk creepler gelirken yanimdaki botu kestiler sok oldum ya :D o botlar ne oyle ya :D

Hüseyin sen pasif botlarla mı oynadın naptın öyle :)

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
Karşıyı küstürmüşsünüz siz ama baksana 4 kişi çıkmış ama tempları da bayaa iyo kasmışsın mwalstirm yerine crit de kasabilrdin ben ekliyim seni oynarız nickim baldız.... ile başlıyo

bilmiyom artik aktif mi pasif mi :) aşırı zot modda oynuyorum da karsidaki botlar surekli ya 4 kisi ya da 5 kisi geziyolar hic kill alamiyom,surekli yatiyom.sinir krizleri geciriyom ben de aciyom dota1 i rahat rahat oynuyorum :) sadece -ap yaziyorum ama level farkini kill alarak kapatiyorum :)

SheFy

SheFy

Üye

onlar ölünce kaçtılar oyuun sonlarına doğru. Ayrıca niye nickini tam yazmıyon HI ? hı ? :D

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
Lanaya daha hic oynamadim ama bi skilli varya bastiginda damage falan yemiyo,iste o uyuz ediyo beni ya

ilcarnefice

Üye
Hahahahah son resim pek bişey andırmıyo gibi :) :)

SheFy

SheFy

Üye
Ceza havuzunda olmasam neler kazanırdım. 17 Kill 4 ölüm 7000altın

Üst Alt