Ceza almışsındır. Düşük öncelikli havuzdasın yazar, oyun aratırken ya da oyun başlarken bu maç puan alamayacaksın yazar. Biri rapor etmiştir ya da leave atmışsındır bir kaç kez.
Double cı![]()
la olm 0a 6 gidiyodum ya neydi o internet oyle ya
biriniz trax a track at dediniz de combatta ben kendimi bile zor goruyodum
combata girmisim bi bakmisim bi kure acilmis bi daha bakmisim ben yatmisim 
Onu ben diyodum la trax a track at diye ama ne biliyim sen double alınca netin düzeldi zannettim dohble dan sonra dedim zaten![]()
ama yok bi daha okulda oynamam tobe
simdi eve geldim komsulardan net buldum galiba ben size haber veririm bir turlu steamdan falan,yine oynariz insaallah 
paradox ekle beni site ve ayarı vercem. fb.com/haluk.tekgul
- - - Eklendi - - -
paradox ekle beni site ve ayarı vercem. fb.com/haluk.tekgul
Yeni oyuncu için fena sayılmaz haniAslında daha fazla kill yapardım. bu maçta lagdım. heroyu kaçıramadım 3 defa kule öldürdü. diğer 2 ölümde oyunun başında kasılırken 3 e tek daldılar öldüm
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
goremiyom ya resmi telefondan giriyom resmin kalitesi sanirim telefondan yani operadan.o degil de botlarla oynarken botlar baslar baslamaz lvl 1 de daha ilk creepler gelirken yanimdaki botu kestiler sok oldum yao botlar ne oyle ya
![]()

Karşıyı küstürmüşsünüz siz ama baksana 4 kişi çıkmış ama tempları da bayaa iyo kasmışsın mwalstirm yerine crit de kasabilrdin ben ekliyim seni oynarız nickim baldız.... ile başlıyo
Hüseyin sen pasif botlarla mı oynadın naptın öyle![]()
aşırı zot modda oynuyorum da karsidaki botlar surekli ya 4 kisi ya da 5 kisi geziyolar hic kill alamiyom,surekli yatiyom.sinir krizleri geciriyom ben de aciyom dota1 i rahat rahat oynuyorum
sadece -ap yaziyorum ama level farkini kill alarak kapatiyorum 
onlar ölünce kaçtılar oyuun sonlarına doğru. Ayrıca niye nickini tam yazmıyon HI ? hı ?Karşıyı küstürmüşsünüz siz ama baksana 4 kişi çıkmış ama tempları da bayaa iyo kasmışsın mwalstirm yerine crit de kasabilrdin ben ekliyim seni oynarız nickim baldız.... ile başlıyo
Hüseyin sen pasif botlarla mı oynadın naptın öyle![]()

onlar ölünce kaçtılar oyuun sonlarına doğru. Ayrıca niye nickini tam yazmıyon HI ? hı ?![]()

Çok istiyosan sen yaz![]()