Riki neyle counterlanır yahu biri söylesin. Oyun taşıdım ( şaka yapıyorum şaka, ben kim taşımak kim, önüme geleni kestim denebilir, sagolsun lina başta kasmama yardım etti

), 12 / 7 / 17 oynadım. Ölümler hep riki yüzünden. Adam geliyor gidiyor beni buluyor. Triple attım quadra atacağım geldi kesti. 1vs1 giriyorum gene kesiyor. Can çalma kasmadım tabi, normalde mobada kasacağım ilk itemdir de cahilim bu oyunda daha

Sniper oynadım bu arada. Oyun sonu en yüksek leveller sıralaması yaparsak 3.yüm ( 1 riki, 2 lina, 3 ben. lanet olsun riki

) Ama lina sagolsun valla oyun başı büyüleriyle iyi hasar verdi. Kill almasam da 0/0/3 falan oldum. İlk aldıgım item +24 hasar veren 1600 goldluk şey. Adını bilmiyorum

Sonra dezo, ondan sonra yıldırım çaktıran zıkım diyim adını gene bilmiyorum

Ondan sonra butterfly, en son 53 goldluk dalı zulaya atıp shadow blade birleştirmek için 2 parçayı aldım. Ölüyken birleşmiyormuş. Oyun bitti. Build şöyle duruyor : Power dreads, Shadow Amulet, Mjollnir, Butterfly, Desolator, Claymore(hepsini bakarak yazdım sırayla, genel olarak itemleri resimlerden ve özelliklerden tanıyorum)
Yahu bende gelişme olmaya başladı

Ama takım kötü sayılır, oyun başı toplane (biz) feedlemedik, mid idare etmeye çalıştı, bot nerdeyse kule veriyordu. Biri sürekli ward gerek işareti attı. Haritaya sürekli işaret attılar ( cahilim, nasıl bilmiyorum ama yapıyorlar ). Gıcık olmadım değil. Bu arada sniper kasınca değişik oluyor. İnsan üşenmekten ulti atmıyor
Ekleme : Sanırım diğer 3 piskopat portekizdi, ne dediklerini lina da ben de anlamıyorduk. Israrla ingilizce de konuşmadılar . En azından " mid !!!!! " falan yazdılar öyle anlaştık