Snip e divine kasma etki etmiyo dota 2 de denedim ben
Benim item sıralamasp belli wraith band shadow blade desolator geriye kalan parayı biriktiriyom bişey almıyom belki yasha alırım![]()
Madalyon sıkıntı aga ya boşver

İtem zaten mobada karşıya göre kasılır. Ama ben acemiyim, neye karşı ne kasacağımı bilmiyorum. Bu yüzden düz build olayı bana uyar.
İtem zaten mobada karşıya göre kasılır. Ama ben acemiyim, neye karşı ne kasacağımı bilmiyorum. Bu yüzden düz build olayı bana uyar.

Zamanla itemlerin hepsini kavrayacaksın o zaman kasarsın

bazi itrmler bazi herolarin vazgecilmezidir![]()

Zamanla itemleri kavrarız da, şöyle kullanışlı bir menüsü olsaymış. Hani yandan can çalma, saldırı hızı diye falan seçebilseydik item bulmak daha kolay olurdu.1-2 item biliyorum onlarla devam işte. İtem bilmesen bile lolün menüsünde mesela, istedigini rahatça bulabiliyorsun. Daha kolay-kullanışlı bir menüsü var. O menüden dotaya da lazım
Core olayı yani![]()

Lol oynayin lol
GT-N8005 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
ben dota1 den gectim dota2ye ama itemlerin yerlerini bulmakta cok zorlaniyorum,mecburen arama yerine itemin ismini yazip ariyorum![]()

- - - Eklendi - - -
ben ilk başladığımda dota2ye, bir türlü shadow blade bulamadım ki invis olayım... Arama yerine sürekli lothar yazıyorum çıkmıyor...![]()
veya yapamadan oyun bitti 

ben onu hic aramadim, yapmak istedigimde birlestirdim hepveya yapamadan oyun bitti
- - - Eklendi - - -
tolga sizinle yaptığım gondar maçının telafisi
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
- - - Eklendi - - -
oyunu riki ve ben çevirdik beraber.diğerleri bi çıktı bi girdi ayak uyduramadılar dağıldılar.rikiye together diyom da öyle anlaşıyoz![]()


İyi kasmışsın aynen, dediğin gibi divine da riskli ama gemle gezmekde riskli, dota1de kırardık gemi artık kırılmıyor, gidip base'e bırakman gerek![]()
usendim 
oyunun basindan beri queling blade duruyodu ustumde gem de yere dusmustu ben de aldim base e goturmedim bi dahausendim
- - - Eklendi - - -
dota1 de gelen degisiklik etki etti zaten dota2 ye gem olayinda.yani ilk dota1de gem kirmak yasaklandi.

Sonradan öğrendim kırılmıyormuş 
