Dota(1-2 farketmez :)) oynayanlar buraya

Sponsorlu Bağlantılar

ilcarnefice

Üye
Benim item sıralamasp belli wraith band shadow blade desolator geriye kalan parayı biriktiriyom bişey almıyom belki yasha alırım :)

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
Snip e divine kasma etki etmiyo dota 2 de denedim ben

etki eder de snipten divine i cok kolay alirla.snip dusurur hemen

- - - Eklendi - - -

Benim item sıralamasp belli wraith band shadow blade desolator geriye kalan parayı biriktiriyom bişey almıyom belki yasha alırım :)

iste mom kacma ve kovalama ihtiyacini bir yerde karsiliyor stun yemedikten sonra,o yuzden mom kasinca lothara fazla gerek duymuyorum.desoya alternatif madalyon kasilabilir ama tabi riskli

TF Damons

Üye
Lol oynayın lol !!!

ilcarnefice

Üye
Madalyon sıkıntı aga ya boşver

HeavyXS

HeavyXS

Üye
İtem zaten mobada karşıya göre kasılır. Ama ben acemiyim, neye karşı ne kasacağımı bilmiyorum. Bu yüzden düz build olayı bana uyar.

ilcarnefice

Üye
İtem zaten mobada karşıya göre kasılır. Ama ben acemiyim, neye karşı ne kasacağımı bilmiyorum. Bu yüzden düz build olayı bana uyar.

Zamanla itemlerin hepsini kavrayacaksın o zaman kasarsın

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi

bazi itrmler bazi herolarin vazgecilmezidir :)

HeavyXS

HeavyXS

Üye
Zamanla itemlerin hepsini kavrayacaksın o zaman kasarsın

Zamanla itemleri kavrarız da, şöyle kullanışlı bir menüsü olsaymış. Hani yandan can çalma, saldırı hızı diye falan seçebilseydik item bulmak daha kolay olurdu.1-2 item biliyorum onlarla devam işte. İtem bilmesen bile lolün menüsünde mesela, istedigini rahatça bulabiliyorsun. Daha kolay-kullanışlı bir menüsü var. O menüden dotaya da lazım :D

bazi itrmler bazi herolarin vazgecilmezidir :)

Core olayı yani :D

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
Zamanla itemleri kavrarız da, şöyle kullanışlı bir menüsü olsaymış. Hani yandan can çalma, saldırı hızı diye falan seçebilseydik item bulmak daha kolay olurdu.1-2 item biliyorum onlarla devam işte. İtem bilmesen bile lolün menüsünde mesela, istedigini rahatça bulabiliyorsun. Daha kolay-kullanışlı bir menüsü var. O menüden dotaya da lazım :D

Core olayı yani :D

ben dota1 den gectim dota2ye ama itemlerin yerlerini bulmakta cok zorlaniyorum,mecburen arama yerine itemin ismini yazip ariyorum :)

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

ben ilk başladığımda dota2ye, bir türlü shadow blade bulamadım ki invis olayım... Arama yerine sürekli lothar yazıyorum çıkmıyor... :D

ben onu hic aramadim, yapmak istedigimde birlestirdim hep :) veya yapamadan oyun bitti :D

- - - Eklendi - - -

tolga sizinle yaptığım gondar maçının telafisi :)

- - - Eklendi - - -

oyunu riki ve ben çevirdik beraber.diğerleri bi çıktı bi girdi ayak uyduramadılar dağıldılar.rikiye together diyom da öyle anlaşıyoz :D

ilcarnefice

Üye

ben onu hic aramadim, yapmak istedigimde birlestirdim hep :) veya yapamadan oyun bitti :D

- - - Eklendi - - -

tolga sizinle yaptığım gondar maçının telafisi :)

- - - Eklendi - - -

oyunu riki ve ben çevirdik beraber.diğerleri bi çıktı bi girdi ayak uyduramadılar dağıldılar.rikiye together diyom da öyle anlaşıyoz :D

insan şunu bi sansürler benim nick kabak gibi çıktı orda çevrimiçi görünüyom :)
gerçi artık eski nickim :)

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
unutmuşum onu ya pardon :zuhaha: modlardan ricam arkadaşa ban vermeyin lüten :D

- - - Eklendi - - -

nasıl ama iyi kasmış mıyım :D gem de karşıdan düştü onun yerine deso kasacaktım :D

ilcarnefice

Üye
boşan da semerini ye daha ne kasacan adama tek atarsın :)

olm beni niye banlasınlar sen paylaştın resmi :)

son olarak 12000 var vladı satıp 2 divine kassaydın :)

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
divine riskli :) hatta riki de kasacaktı da kasma dedim ona,düşerse blood ve barat vardı karşıda oyunu götürürlerdi.zaten bi ben bi riki bi de arada bir uğrayan sniper vardı oyunda :)

Invoke

Invoke

Üye
İyi kasmışsın aynen, dediğin gibi divine da riskli ama gemle gezmekde riskli, dota1de kırardık gemi artık kırılmıyor, gidip base'e bırakman gerek :D

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
İyi kasmışsın aynen, dediğin gibi divine da riskli ama gemle gezmekde riskli, dota1de kırardık gemi artık kırılmıyor, gidip base'e bırakman gerek :D

oyunun basindan beri queling blade duruyodu ustumde gem de yere dusmustu ben de aldim base e goturmedim bi daha :) usendim :)

- - - Eklendi - - -

dota1 de gelen degisiklik etki etti zaten dota2 ye gem olayinda.yani ilk dota1de gem kirmak yasaklandi.

Invoke

Invoke

Üye

oyunun basindan beri queling blade duruyodu ustumde gem de yere dusmustu ben de aldim base e goturmedim bi daha :) usendim :)

- - - Eklendi - - -

dota1 de gelen degisiklik etki etti zaten dota2 ye gem olayinda.yani ilk dota1de gem kirmak yasaklandi.

Hee, ondan haberim yok tabi :D
Ben geçen bir oyunda kırmaya çalışıyorum arkadaşlarda mikrofondan bağırıyor, alsana başkası alacak diye, çıldırdılar :D Sonradan öğrendim kırılmıyormuş :D

Uhops

Uhops

Üye
Siz dota1 mi dota 2 oynuyorsunuz. hangisini oynuyorsanız resmi sitesinin download linkini yollarmısın?
Ne zaman oyun-genele girsem mesaj oluyor burada en iyi bende oynuyam oyunu :)

Üst Alt