Doguşdan Wp8 li Nokia lardan ne bekliyoruz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Qualcomm snapdragon s4 msm8960 1.7ghz,1gb ram,adreno225gpu,1280x720 clearblack hd amoled ekran,harici hafiza slotu,dc hspa+ veya 4g lte destegi,2000mah uzeri batarya,12mp purewiev cift flashli af kamera yerlesik ie10 tarayici,gelismis nokia drive 4.0 offline navigasyon vs. Vs. vs.
Ağzına sağlık da kardeşim naptın ya,şimdiden değil telefonu.pc yi bile camdan atasım geldi bu özellikleri okuyunca:)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Ağzına sağlık da kardeşim naptın ya,şimdiden değil telefonu.pc yi bile camdan atasım geldi bu özellikleri okuyunca:)

aslinda cok degil wp8 gibi sistem sinirlari geniş bir işletim sisteminde donanimda eksik olmamali

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
zaten bu telefonlar gelince pc'ye ihtiyaciniz kalmiyacak. Emin olun lumia900 kullanmaya başladigimdan beri pc acmiyorum:D

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
zaten bu telefonlar gelince pc'ye ihtiyaciniz kalmiyacak. Emin olun lumia900 kullanmaya başladigimdan beri pc acmiyorum:D

MaxiCep masaüstünde dehşet bir hızı vardır ya.Symbian'da mobil görünümde bile alta ittirirken telefonun cinnet geçirmesinden bıktım...

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
MaxiCep masaüstünde dehşet bir hızı vardır ya.Symbian'da mobil görünümde bile alta ittirirken telefonun cinnet geçirmesinden bıktım...

masaustunde pcden biraz yavaş kaliyor bu gercek ama mobilde sanki internet sitesinde degilde telefonun menusunde geziniyormuş hissi veriyor:oke:

hidayet02

hidayet02

Üye
Cansız, Dalaksız, Böbreksiz Kalmayın Sonra :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...