Doguşdan Wp8 li Nokia lardan ne bekliyoruz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Doguşdan Wp8 li Nokia lardan ne bekliyoruz ?
Merhaba benim degerli dostlarım . Son çeyrek içersinden doguşdan wp8 li Nokia cihazları çıkacak biliyorsunuz. Peki sizler bu cihazlardan ne tür teknik özellikler bekliyorsunuz ? Herkes abartı olmadan görüşünü yazsın :)

Benim görüşüm:Ana modelde bence 1.5 GHZ çift çekirdekli işlemci ,daha iyi bir GPU,yüksek çözünürlüklü ekran,512 yerine 1 GB ram ayrıca 41 mp kamera da olabilir ama Nokia bu 41 mo lik kamera atagını hemen kulkanmayabilir . Belkide yine 8 olur yada 12 :)

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
evet kamerası muhtemelen 8 veya 12 megapixel olacaktır. Diğer yandan bence interneti tam donanımlı flash player destekli gelecek.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Enaz 1gb ram,1280*720 ekran çözünürlüğü,1,5 ghz,enaz çift çekirdek işlemci,süper amoloed plus ekran,gerçek flash player,hafıza kartı slotu vs vs:)

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
En az 1gb ram , çift çekirdekli işlemci , iyi bir görüntü için sağlam gpu usb girişleri (2 mini) , yüksek çözünürlüklu bir amoled ekran ve tam flash player desteği.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Qualcomm snapdragon s4 msm8960 1.7ghz,1gb ram,adreno225gpu,1280x720 clearblack hd amoled ekran,harici hafiza slotu,dc hspa+ veya 4g lte destegi,2000mah uzeri batarya,12mp purewiev cift flashli af kamera yerlesik ie10 tarayici,gelismis nokia drive 4.0 offline navigasyon vs. Vs. vs.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
symbian.forever

symbian.forever

Üye
herşeyi bekliyorum. :ehe çok iyi bi işletim sistemi .
Mesela 2 ghz işlemci hızı 2 gb ram 4 çekirdeklı yada 5 çekirdeklı olsa fena olmaz hani

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
Qualcomm snapdragon s4 msm8960 1.7ghz,1gb ram,adreno225gpu,1280x720 clearblack hd amoled ekran,harici hafiza slotu,dc hspa+ veya 4g lte destegi,2000mah uzeri batarya,12mp purewiev cift flashli af kamera yerlesik ie10 tarayici,gelismis nokia drive 4.0 offline navigasyon vs. Vs. vs.

ortada ne android kalır ne iOs :ehe

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi

umarım dedigin olur Ali abi, hayal kırıklıgına ugramayalım da topluca :D

by*cambaz

Üye
bş de wp8 ile gta modern combat vs. gibi güçlü oyunlarda oynanabilse

• Beğen
Tepkiler: anılbaran
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Aslinda ikinci nesil wp8 cihazlarda olmasini bekledigim donanim rakipleri bile titretir:) s4pro apq8064 1.7ghz 2gb ram adreno320gpu ama bu donanimin sonu yok insallah wp8 donanima ac bir sistem haline donmez. Donecekse de mevcut android cihazlar gibi degil,hicbir mobil cihazin yapamadiklarini yapabilmek icin donanima ihtiyac duysun.

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Bende Ali abi gibi düşünüyorum.Fakat tepe cihazı büyük ihtimalle 2012 son çeyrek gibi değilde 2013 ilk çeyrek gibi çıkacaktır.Güzel olacak inşallah.Wpli telefon almam kesin gibi gözüküyor.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

Biraz çok değil mi hünkarım?:D

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
türkçe dil desteği

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Çift veya dört çekirdekli en az 1.5 ghz işlemci.
1 GB Ram
HD Süper Amoled Plus Ekran {4.3" boyutunu geçmesin}
Gorilla Glass2 Ekran Camı
8 MP Otofokus + Led Flaş Kamera
Ön Kamera
Hafıza Kartı
Bluetooth, GPS, Radyo, NFC, Wi-Fi...

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Birde sizin diyişinizle doğuştan Wp8'li olmayan Wp8'li telefon olmayacakki.Şuanki hiç bir Wp7.5'li cihaz Wp8 alamıyor bu durumda doğuştan Wp8'li demeye gerek yok ;)

cyber

cyber

Üye
ben wp8 bekliyorm hem kamera olcak hem donanım

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
o_O Naptın abi... :kıskıs: :alkis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...