DiKKAT!!! Telefonun flaşını el feneri olarak KULLANMAYIN..!

Sponsorlu Bağlantılar

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
İyi güzelde Ovi store nokia'nın resmi sanal mağazası değil mi bu program orda zaten mevcut denenmeyen onay almayan zararlı uygulamaları Nokia Ovi Store'a neden koysun ki. Yanlışım varsa düzeltin.

çok haklısın kardeş zararlı olsa oraya koymazlar zaten:oke:

Revengeful

Emekli Yönetici
Hiç bir zararı olmazki... SE marka telefonların kendi özelliği hatta. Flaşını el feneri gibi kullanmak. Nokia dada bunu programla yapıyorsun.

alpme

alpme

Üye
eğer video çekerken flaşınız dsürekli yanabiliyorsa fener olarak yaktığınızda problem yok demektir
bu durum led ışıklarda sıkıntı yaratmaz çünkü ama flaşınız xenon ise onu bilemem
bu arada nokia niye koymuyor diyorsunuzda (e72 space tuşuna dikkat )

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
nokia bu zaten hep bişeyleri eksik bırakır sonra programlarla bu açığı kapatmaya çalış:off:

ysnclk88

Üye
zaten ovi store da el feneri programı war eğer zararlı olsaydı muhtemelen koymazlardı :D

yagizbogac

yagizbogac

Üye
ben 3 4 senedir n73 ü fener olarak kullanırım hiç bir sorun yaşamadım:hmmm

n73de video çekerkenki ışığı yakıyor o program ve flaş tam kapasite çalışmıyor ondan o sorun çıkarmıyor bence

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Aynen:oke:

yagizbogac

yagizbogac

Üye
2 senedir deLicesine aradım n95 8gb için .. bu saatten sonra buLmuşken yansın kompLe umrumda değiL :)

bu arada dostum uygun programı buldun mu ya bende arıyorum kaç yıldır eğer varsa öyle bir program yönlendirebilir misin

jeki01

jeki01

Üye
selam.
bende kullanıyorum ama gerekli olduğu zamanda.
iyi günler.

alpharry

alpharry

Üye
yüklemeyi düşünüyordum vazgeçtim

mecuk1

Üye
Yorumlar için tşk ler, Aynı hatayı nerdeyse ben de yapcaktım!!!

resso_21

resso_21

Üye
flashın bataryadan bağımsız pili vardır fotograf makinesini açıp bizzat kendim kontrol ettim araba aküsü gibi düşünün eğer arabayı çalıştırmadn müzik dilerseniz saatlere akü biter flasht öyle her fotohraf makinesinin belli bir şuther yani çekim ömrü vardır flashın pil ömrüde ona göre ayarlanmıştır bu bilgiyi untmayın!!!!!!

pruva

Üye
flasın uzun süre acık kalması zararlı

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Madem kullanmıcaz niye aldık bu teli bozulana kadar devam o halde bozulacak diye tuştakımıda fazla kullanmayalım

• Beğen
Tepkiler: Toraman

Revengeful

Emekli Yönetici
:d:

fthkaplan

Üye
teşekkürler kardeşim uplayalım ki arkadaşımızın mağduriyetini bir daha kimse yaşamasın

varyou

varyou

Üye
arkadaslar zaten öyle saatlerce acık bırakırsanız suc sizde olur zaten ya karanlık bi yerden gecerken acarsın yada kısa süreli işlerde yani gece lambası gibi kullananlar var sarj a takıp sabaha kadar yAKIyorlar

JayJayyy

Üye
bendede yüklü gün gelir lazım olur.kullanmasını bilene sorun olmaz

Üst Alt