D900i hakkında ne isterseniz sorun

Sponsorlu Bağlantılar

mustyty

Üye
msn için wap ayarları yapılmış olan samsung telefonlardan wap.ceptemsn.com a gir indir bu kdr basit yalnız 2 -3 kontur gıdecek

--------------- Ekleme ---------------

tşk

ersin386

Üye
samsung d900 i lere navigasyon programını yükleyebilirmiyiz

sddsds

Üye
s.a arkaşalr bende d900i var t9 sorunu var nasıl hallaedebiblrim ?

ZAZAFTZAZA

Üye
D 900 ses şifresivein bana

iyeniel

Üye
slm. D900i arama ekranı tema modunda .ama ilginçtir arkaplan rengi kırmızı olmuş.Normalde beyazdı.Nasıl eski haline getirebilirim.

disthirsion

Üye
ya hani ses artırma koduna giriliyor ya ben giriyom benimki ingilizce::(

anlayamıyorum bide samsungd900i kullanıyom tlfdaki videoları bilgisayarda nasıl izleyebilirim

arzeba002

Üye
mobil explorer programı

emir244

Üye
d900i de çok sık değil ama bazen ekran renkli çizgilerle doluyo ama telefonu kapayıp açınca düzeliyo bunu nedeni ne ve nası çözüm olabilir

canbeyazkaya

canbeyazkaya

Üye
Ben bu java oyunlarını pc de bluetooth omadığı için yükleyemiyorum bana USB kablo yoluyla oyun yüklemeyi anlatırsan çok sevinirim ...

ylmzak

Üye
3 gp nasıl geçirebilirim

arzeba002

Üye
d900i için mobil explorer programı

feritsahin

Üye
Merhaba ben D900i' ye "ceptemsn" yükledim ama online'leri göstermiyor. Hatta başka bir taşınabilir aygıttan baktığımızda "online" olan D900i bağlantısı da "offline" görünüyor. Ayarlara bakıldığında ise çok kısıtlı bir menüyle karşılaşıyoruz. Bu arada operatör "turkcell". Bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim..
Şimdiden teşekkürler...

yenisu

Üye
d900i ye nasıl format atılır hard format?
yeniden işletim kurmam gerekiyor: kendini acıp kapatıyor

aport

Üye
bana yardımcı olurmusunuz benim tel kendiliğinden kapanıyor ne yapmalıyım

okancag

Üye
d900i için oyun buldum pc ye samsung stüdyo yükledim ama oyunları java kısmına yükleyemiyorum.. resim film ses dosyalarını görüyorum java dünyasına atamıyorum.. bilgi verirseniz sevinirim

ayrıca kısayol tuşlarından exploreri kaldırmak istiyorum fakat kaldırma tuşu aktif değil.. nasıl yapabilirim..

bur1

Üye
d900i ye oyun yüklemek istiyorum ltfn yardımci olunz,.!

bakgun66

Üye
slm, d900i ajandaya hatırlatma notları yazınca, vakti gelince sesli uyarı olmuyormu?

rickkky

Üye
arka plana hareketli baska resim bulmak mumkun mu? mumkunse hangi dosya degisitrilmeli? tesekkurler

UGUR5253

Üye
arkadaşlar bir kaç ay önce telefona sim kilidi koymuştum,başka kart takılmasın diye.

Ama şimdi - unuttum .Telefonda sadece kendi kartımı çalıştırabiliorum başka kart takınca şifre istiyo.
acaba ne yapabilirim.

Bazı kodlar denedim,telefona format attım gene olmadi.:vur

:(Ne yapcam yaa???Bi yardım edin lütfenn?????*

Üst Alt