D900i hakkında ne isterseniz sorun

Sponsorlu Bağlantılar

alligatör2004

Üye
sgh-900i ye Mig33 yükleyemiyorum her yerde yazıyor dediklerini uyguluyoruma ama olmuyor diyorlarki wapmigg3.com'a gir ordan modelini seç indir giriorsun üye ol diyor oldm telefunuma mesajda geLdi sonra girdm yükledm tct ni seçiyorum sonrada connection error diyor ne bu :@? nasıl yapcam acaba :(

emrah_2010

Üye
yazılımı günceleniyomu jarz cihazından jarz yapamıyo pc de yapıyo yardımcı olursanız tşk ederim

qLady

Üye
samsung d900i ses sistemi aciL LAzım :S

fatihmenteş

fatihmenteş

Üye
slm d900i ye msn proğramı var mı ve nasıl yapacazz

ve gir ve indir hayirli olsun waptanda deneyebilirisin webden girmezse

mete2575

Üye
usb modem yazılımı nasıl yuklerım

djsalih91

djsalih91

Üye
benimde önceden d900i vardı sattım şimdi çok özledim onu :agla

esra ünal

Üye
ya benim tel samsung d900i telefon kodunu unuttum nasıl acıcam ya yardımcı olurmusunuz

gksr

Üye
mrblar öncelikle d900i kullanıyorum ve usb kaplosunu takıyorum tanımıyor cd yukleem gerekmıs sanırım tam adını sanını verırd-sen bellk kartım var bılg aktarıcam onu takıyorum bılg oda olmuyor yada bluetooth bilg nasıl yuklerım bı adresten felan.ayrıca bu tlf ınternet baglanabılırmıyım kafelere gıdıyoruz ınternet oluyor wiles felan kntr gıtmeden nasıl gırerım bı arka demısınkı tarayıcı bölümüne gi URL'yir ayarla ama bu bolum nerde bulamıyorum kı:))) cok soru sordum bılıyorum tskr

asi_voleybolcu

asi_voleybolcu

Üye
ACIILLLL
mrb.. ya d900 kullanıyorum . ama anlıayamdıqım çözemediğim bi sorun var . yeni batarya aldım yeni şarj aleti aldım ama temassızlık var. telefoncuya da gtrdm yine aynı. şarja kouyorum tam dolu diyor çıkardıqımda ise batarya zayıf diyor. ve hemen kapanıyor telefonu kullanamıyorum nolr yardımcı olun...

fatihmenteş

fatihmenteş

Üye
java oyunları hakkında sitede yazılan herşeyi yaptım fakat.seri yüklemeye basınca beyaz bir ekren geliyor ve sol altta launch yazıyot ne yapmalıyım

O ISLEMI YAPABILMEN ICIN BATARYAN ZAYIF OLACAk

rmxman

Üye
ben samsung d900 kullanıyorum sms hafızası telefon hafızasında ben sms hafızasını kart hafızası yapabilirmiyım?

bafraliisamet

Üye
d900i tema nerden bulurum

akcaomer

akcaomer

Üye
kardeş bana d900i için e book programı lazım bulabilirsen çok sevinirim

cock34

Üye
d900 var ama mesaj sesını degıstırmek ıstıyorum ama 4 adet secenek var bunun dısında melodı yukleyebılırmıyız..

akcaomer

akcaomer

Üye
fatihmenteş

fatihmenteş

Üye
oke ben samsung d900i msn programı arıyorum yardımcı olursanız sevınıcem!

wap.ceptemsn.com en alttaki site 2kontor alir kayit bedeli baska hicbir ucret odemezsin ama ben kankamsn ni tavsiye ederi cok guzel

Üst Alt