Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
D900i hakkında ne isterseniz sorun
Sponsorlu Bağlantılar
mustyty
Üye
msn için wap ayarları yapılmış olan samsung telefonlardan wap.ceptemsn.com a gir indir bu kdr basit yalnız 2 -3 kontur gıdecek
--------------- Ekleme ---------------
tşk
ersin386
Üye
samsung d900 i lere navigasyon programını yükleyebilirmiyiz
sddsds
Üye
s.a arkaşalr bende d900i var t9 sorunu var nasıl hallaedebiblrim ?
ZAZAFTZAZA
Üye
D 900 ses şifresivein bana
iyeniel
Üye
slm. D900i arama ekranı tema modunda .ama ilginçtir arkaplan rengi kırmızı olmuş.Normalde beyazdı.Nasıl eski haline getirebilirim.
disthirsion
Üye
ya hani ses artırma koduna giriliyor ya ben giriyom benimki ingilizce:
anlayamıyorum bide samsungd900i kullanıyom tlfdaki videoları bilgisayarda nasıl izleyebilirim
ayarlardan ekran ayarları sonra arama ekranı diyip yazı tipine gir ve normal yap tuş sesi menüsü aktif olur
arzeba002
Üye
mobil explorer programı
emir244
Üye
d900i de çok sık değil ama bazen ekran renkli çizgilerle doluyo ama telefonu kapayıp açınca düzeliyo bunu nedeni ne ve nası çözüm olabilir
canbeyazkaya
Üye
Ben bu java oyunlarını pc de bluetooth omadığı için yükleyemiyorum bana USB kablo yoluyla oyun yüklemeyi anlatırsan çok sevinirim ...
ylmzak
Üye
3 gp nasıl geçirebilirim
arzeba002
Üye
d900i için mobil explorer programı
feritsahin
Üye
Merhaba ben D900i' ye "ceptemsn" yükledim ama online'leri göstermiyor. Hatta başka bir taşınabilir aygıttan baktığımızda "online" olan D900i bağlantısı da "offline" görünüyor. Ayarlara bakıldığında ise çok kısıtlı bir menüyle karşılaşıyoruz. Bu arada operatör "turkcell". Bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim..
Şimdiden teşekkürler...
yenisu
Üye
d900i ye nasıl format atılır hard format?
yeniden işletim kurmam gerekiyor: kendini acıp kapatıyor
aport
Üye
bana yardımcı olurmusunuz benim tel kendiliğinden kapanıyor ne yapmalıyım
okancag
Üye
d900i için oyun buldum pc ye samsung stüdyo yükledim ama oyunları java kısmına yükleyemiyorum.. resim film ses dosyalarını görüyorum java dünyasına atamıyorum.. bilgi verirseniz sevinirim
ayrıca kısayol tuşlarından exploreri kaldırmak istiyorum fakat kaldırma tuşu aktif değil.. nasıl yapabilirim..
bur1
Üye
d900i ye oyun yüklemek istiyorum ltfn yardımci olunz,.!