D900i hakkında ne isterseniz sorun

Sponsorlu Bağlantılar

qokhan11

Üye
Arkadasım D900i de konuşma esnasında konuşmayı kaydede ßiliyoruz sanırım nasıl yapılıyor o bi fikrin warmı

POWER

POWER

Üye
Arkadasım D900i de konuşma esnasında konuşmayı kaydede ßiliyoruz sanırım nasıl yapılıyor o bi fikrin warmı
Konuşma esnasında seçeneklere girin en altta görüşme kaydı var onu seçin ve kaydet düğmesine basın. Tamamdır :)

leonas

Üye
kardeş yüklediğim resmi nasıl yakınlaştırırım

semih905

Üye
adamin cevap verdigi sorular bilinen seyler,millet okadar soru sormus,verdigi cevap sayisi 3 u gecmiyor,madem cevaplamayacan ne konuyu aciyorsunda milleti bekletiyorsun?

nacizane22

Üye
film formatını 3 g nasıl yapıcaz

lilos

Üye
d900i için msn programı arıorum wadofone hattı için

kartalfatih52.5

Üye
d900ilere jar uzantılı program yükleyebilir miyiz

alper8736

Üye
d900i msn programı varsa yollayabilirmisiniz

oxgen_007

Üye
d900i lere tema ve program fln atılabilir mi acaBa ??

--------------- Ekleme ---------------

birde şu var bende müzik çok bi müzik açmak için arıyorum müziğin ismini yazıp bulma gibi bi özellik yok galiba d900ilerde

ersera

Üye

bu sorunu nasıl düzeltiriz fikrin varmı tam ekran olmuyor

boran2424

Üye
madem bir şeyden anlamıyorsun bu kadar insanı niye buraya topladın.Yiyemiycen ya... altına yatma o zaman gerizekalı...

çikoooo

Üye
oyun ekranları nie küçük ya ltfn yardım...

prehistorian

Üye
D900I ye garanti cep şifrematik uygulamasını yüklemek istiyorum. bunun için internet bankacılığı hesabınızdan programın yüklenebilmesi için bir sms almanız gerekiyor. ancak o sms butonuna tıkladığımda şebeke sinyali var ama sms telefona düşmüyor :S. başka telefonlar ile denedim ancak onlarda sms telefona ulaşıyor.

hancocktr

Üye
d 900i sim kilidi şifresini nasıl açabilirim acil...... cvp yazarsan sevinirim [email protected] dan

se-NS-izim

se-NS-izim

Üye
slm benımde bir sorum olacak acıl cwp yazılırsa sewınırım..samsung d900 kullanıyorum daha yenı aldım dune kadar arayan göruntusune resım atayabılıyordum bugun nolduysa çektıgım resım yada resımlerımdekı hiçbir resmı rehberdekı kişilerıme atayamıyorum atanıyor dıo ama arama yaptımda yada arama geldınde resım çıkmıyo napmam gerek?

kısıLerı teLefonun hafızasına kaydet sım karta kaydetme o zaman oLmas ama teLın hafızasına kaydedersen o zaman oLur...

by_marjinall

by_marjinall

Üye

scorpiowhip

Üye
d900i diret hafıza kartına nasıl kayıt yapıyor bilen varsa yardımcı olabilirmi ?

serdar433

serdar433

Üye
benim önemli bi sorunum var bluetooth bazı arkadaşalrdan alıyove buluyo bazılardan ise aygıt dahi bulmuyo ve bilgisayarlardan karta bişi atamıyom yardım pls not içinde virüs yok yani kartın

zafer41

Üye
Kardeşle samsung d900i ler de ilk yüklene bir müzik oluyor bir rus müziği adı ne acaba

--------------- Ekleme ---------------

Cevaplarsanız sevinirim

Üst Alt