D900i hakkında ne isterseniz sorun

Sponsorlu Bağlantılar

dangerman58

dangerman58

Üye
    Konu Sahibi
D900i hakkında ne isterseniz sorun
arkadaşlar d900i hakkında sormak ve paylaşmak istediğiniz herşey için buraya

• Beğen
Tepkiler: ugurum45 ve mehmeterketir

dangerman58

dangerman58

Üye
    Konu Sahibi
lütfen merak ettiğiniz şeyleri yazarsanız ben de yardımcı olmaya çalışırım samsunglar için herşeyi sorabilirsiniz

emre6167

Üye
java oyunları hakkında sitede yazılan herşeyi yaptım fakat.seri yüklemeye basınca beyaz bir ekren geliyor ve sol altta launch yazıyot ne yapmalıyım.tşk

tuhce

Üye
oke ben samsung d900i msn programı arıyorum yardımcı olursanız sevınıcem!

14bolu14

Üye
merhaba ben batarya zayıf uyarısının çıkmaması için yapılacak bir şey varmı acaba

twety

twety

Üye
merhaba d900i ye nasıl film yükleyip izleyebilirim

14bolu14

Üye
film formatını 3gp yapıp telefona attığında izleyebilirsin

Hueseyin

Üye
yol haritasi navigasyon oluyomu samsung e 900lere

dangerman58

dangerman58

Üye
    Konu Sahibi
arkaralitema kardeş telin kapalıyken alarm çalar yapacağın sadece alarıma gir ve orda uyandırma alarmı altında otomatik aşılış var orayı açık yaparsan no problem istediğin olur tşk.

--------------- Ekleme ---------------

emre6167 java oyunlarını alabilmek için wap ayarlarını yapmış olman gerekir o yüzden olmayabilir

--------------- Ekleme ---------------

Hueseyin samsung d900i lerde öyle bir özellik yok nokia'nın bazı modellerinde var

safakk34

safakk34

Üye
slm arkadaşlar ben yeni d900i aldım çok güzel telefon ama hafıza kartında bi sorun var telefonda biçimlendir çıkıyo evet diyince hata diyo başka samsungda da aynısını yapıyo pc de de biçimlendirmiyo ne yapabilirim lütfen yardım istiyorum teşekkürler...

crazymodifiyem

Üye
slm d900i ye msn proğramı var mı ve nasıl yapacazz

melih01

Üye
Samsung d900i de bluetooth kulaklıkla müzik dinlenebiliyor mu?

furkanozy

Üye
tuş sesi nasil kapatiliyor

blue_92

Üye
bn msn için cep msn e buddy falan hep indirdm ama açılmıoooo

polomilenyum

Üye
slm benımde bir sorum olacak acıl cwp yazılırsa sewınırım..samsung d900 kullanıyorum daha yenı aldım dune kadar arayan göruntusune resım atayabılıyordum bugun nolduysa çektıgım resım yada resımlerımdekı hiçbir resmı rehberdekı kişilerıme atayamıyorum atanıyor dıo ama arama yaptımda yada arama geldınde resım çıkmıyo napmam gerek?

ffac

ffac

Üye
slm d900 da video izlemek istiyorum fakat ileri geri sarma olayı yok okadar film var içinde herzaman baştan izlemek zorunda kalıyorum bildiğiniz bir player varmı ve nasıl yüklenıyo lütfen yardımcı olursanız çok memnun olurum

emara

Üye
arkadaşım bn d900i ye uyumlu football istiyorumkimini verdiği hiç yuklenmiyo kimininki yukleniyo java oyun hatası diye hata veriyo bir yardım

okti

Üye
hafıza kartından müzik ve videoları gayet hızlı açıyor.ama resim açarken çok yavaş.hepsi böylemi yoksa benimkimi problemli?

Üst Alt