====Core Player s60v3 3rd | yedi farklı skin(arayüz)!!!!===

Sponsorlu Bağlantılar

enes3454

Üye
deneyelım ıns guzeldır. eyw kardes

--------------- Ekleme ---------------

yuklenmıyor sertıfıka tarafından kısıtlanıyor dıyo ;(

c.lang

c.lang

Üye
Teşekkür ederim.

adigesuat

adigesuat

Üye
ellerine saglik

svip2

Üye
şunun unsigned halini yükle be adam boşa mı hackledik biz teli

aldiris.etme

Üye
kardeşim uygulama yanlızca geliştirme amaçlıdır. yüklemeye devam etmek, cihazınızda ciddi sorunlara neden olabilir uyarisi çikti ama yinede devam ettim bu seferde yüklenemiyor sertifika tarafindan kisitlandi diyor benim elimde lisans kodu var onu nasil eklerim yada ne yapmaliyim acil yardim edersen çok sevirinim ayrica çok teşekkür ediyorum

habbuj

habbuj

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim uygulama yanlızca geliştirme amaçlıdır. yüklemeye devam etmek, cihazınızda ciddi sorunlara neden olabilir uyarisi çikti ama yinede devam ettim bu seferde yüklenemiyor sertifika tarafindan kisitlandi diyor benim elimde lisans kodu var onu nasil eklerim yada ne yapmaliyim acil yardim edersen çok sevirinim ayrica çok teşekkür ediyorum
kardeş ben bu programı kendi telefonumda sertifikaladım uygulaayı yüklediğin zaman bu yüzden sertifika tarafından kısıtlanıyo diyo sen kendi telefonuna göre sertifikalamalısın linkleri yineledim 2. sıradaki unsigned halidir onu indirip direkt kurabilirsin
:oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke:

cafer algan

Üye
Allah razı olsun,sertifika sorunu veriyor n95 8gb kullanıyarum yardım ederseniz sevinirim

bahadır76

Üye
tesekkürler

ilbilge_11

Üye
teşekkürler hacı

aldiris.etme

Üye
kardeşim n86 kullaniyorm telefonu hackledim bi sürü proğram kurdum sorun core codecin eski sürümünü yüklemiştim oda sorun çikarmadi şimdi bunu yüklüyorum yine ayni hatayi verdi sertifika tarafindan kisitlaniyor diyor ne yapmam gerek yardimci olursan(iz) sevinirim.

habbuj

habbuj

Üye
    Konu Sahibi
:oke:
kardeşim n86 kullaniyorm telefonu hackledim bi sürü proğram kurdum sorun core codecin eski sürümünü yüklemiştim oda sorun çikarmadi şimdi bunu yüklüyorum yine ayni hatayi verdi sertifika tarafindan kisitlaniyor diyor ne yapmam gerek yardimci olursan(iz) sevinirim.

Kardeş üst yorumlarda bir link daha vermiştim onu indirip kurarsan sorun çıkmaz

faruk5492

Üye
tenks

karcepoyt

karcepoyt

Üye
eyvallah kardeş

sanaltarak

Üye
Gerekli programlardan biri. Teşekkürler.

ibrahim emen

Üye
abicim allah razı olsun ama yükleyince sertifika uygun değil diye yazıyor bu durumda ne yapman lazım...

volkiew

volkiew

Üye
harika, thx dostum

Hackli tellerde bazı proları yüklemeden önce eski sürümü silin, ve yeni sürümü ôyle yükleyin. Ozaman hata wermez

Hackli tellerde bazı proları yüklemeden önce eski sürümü silin, ve yeni sürümü ôyle yükleyin. Ozaman hata wermez

abicim allah razı olsun ama yükleyince sertifika uygun değil diye yazıyor bu durumda ne yapman lazım...

Sertifikalandr demek istemiorum, bence telin n73 we direk modifikasyon bölümnden hack yap. Ozaman sertifaka problemin kalmaz.

ömer_21

Üye
nokia 5800 da işe yarıyor mu?

ReaLiFe

Üye
tşkler kardes sağol

Üst Alt