====Core Player s60v3 3rd | yedi farklı skin(arayüz)!!!!===

Sponsorlu Bağlantılar

horoz04

horoz04

Üye
sertifika sorunu yok dimi inşalh benım telefon n82 hack lıyemedım bılmıyorum eğer hackledıysenız çok tşler

starnet58

Üye
FreeUnrar program1 ile rarl1 eklentileri indirebilirsiniz

Anlatamadim galiba.. Telefona indiremiyoruzki kabul etmiyor rarli dosyayi, indirsekte acamasak senin program ise yarayacak diyecegim. Arkadaslar neden boyle rarlayarak ekliyor bende anlamiyorum. Zaten en fazla 3 mb dosya cok degilki. boyuttan kazanacagiz diyorsanizda 7z yapin daha iyi valla.

habbuj

habbuj

Üye
    Konu Sahibi
tamam kardeş tamaqm senin için sis dosyasını da upload edecem....:):)(:):)

okkesaga

okkesaga

Üye
kardeş bnm n82'ye yüklenmiyor bu sertifika saglayıcıyla görüş yazıyor.. çözm yolu göster

kemal21

kemal21

Üye
core player version 1.36 çıktı bu ise 1.35 yani son sürüm degil
emek verdiğin için teşekkürler

habbuj

habbuj

Üye
    Konu Sahibi

--------------- Ekleme ---------------

tamam arkadaşlar versiyon 1.35 olabilir ama bunda da birçok yenilik yapılmışşş:nono:

mukoline

mukoline

Üye
Teşekkürler

kemal21

kemal21

Üye

tamam arkadaşlar versiyon 1.35 olabilir ama bunda da birçok yenilik yapılmışşş:nono:
ben program güzel degil demedim zaten bu skinlerde oldukça güzel paylaşım yapmaya değer bir program sadece konu başlığında küçük önemsiz bir hata olmuş programı biz maxiceplilerle paylaştığın için tekrar teşekkürler

kid-up

kid-up

Üye
Saolasin ;)

dmxyasin

dmxyasin

Üye
teşekkürler.

habbuj

habbuj

Üye
    Konu Sahibi
ben program güzel degil demedim zaten bu skinlerde oldukça güzel paylaşım yapmaya değer bir program sadece konu başlığında küçük önemsiz bir hata olmuş programı biz maxiceplilerle paylaştığın için tekrar teşekkürler
önemli değil kardeş özür dilerim hatam için|-)|-)

enescan159

Üye
aynı medya playera benziyo ama yınede eline sağlık:D

HyPeROpTiK

Üye
slm arkadaslar ben Nokia E66 kullaniyorum lakin bu programi yuklemek istedigimde desteklenmiyor diyor sebebi nedir acaba arkadaslar yardimlarinizi bekliyorum

habbuj

habbuj

Üye
    Konu Sahibi
slm arkadaslar ben Nokia E66 kullaniyorum lakin bu programi yuklemek istedigimde desteklenmiyor diyor sebebi nedir acaba arkadaslar yardimlarinizi bekliyorum
e66 s60v3 yükleyebilmen gerekiyo ben denedim ona oldu :bilmm:bilmm telefona format atıpta denesen:naughty::naughty:

omer1230

omer1230

Üye
çok güzel paylaşım teşekkrler

bende n73 var hackledim ama sertifika tarafından kısıtlanıyor diyor yardım lütfen

kime ne

Üye
sertifika tarafından kısıtlanı yor diyor yüklenmiyor

HyPeROpTiK

Üye
slm arkadaslar benim telefonum hackli degil bende ki tel nokia E66 simdi hacli olmadigi icin yukleyemezmiyim ben yuklemeye calistim ama desteklenmiyor diye bir hata verdi sebebi bumudur yani hackli olmadigindanmi birde hacklemenin telefona bir sakincasi varmi bu konuda yeniyim yani bu hak hakkinda duyduguma gore telefonlari garantiliyse garantiden cikariyormus dogrumudur saygilarimla ?? yardimlarinizi bekliyorum...

DeLy_34

Üye
N95 8Gb kullanıyorum programı yüklemeye kalktıgım zaman dosya desteklenmiyor diye uyarı veriyor..Yardım ederseniz sevirim...ve bazı sis dosyalarını açıyor bazılarını açmıyor sebep nedir acaba?? Tesekkurler...

Üst Alt