====Core Player s60v3 3rd | yedi farklı skin(arayüz)!!!!===

Sponsorlu Bağlantılar

rasim26

Üye
Emeğine sağlık, Fakat şu sertifika problemini bi türlü çözemedim :s

sevki_tan

Üye
güzelde n86 ya yüklerken problem veriyo

Gunes59

Üye
teşekkürler..:oke:

alperunal83

alperunal83

Üye
nasıl sertifikalandırdın bana da gönderir misin ben programı yüklerken daha sertifika hatası diyor... A:R:O

habbuj

habbuj

Üye
    Konu Sahibi
nasıl sertifikalandırdın bana da gönderir misin ben programı yüklerken daha sertifika hatası diyor... A:R:O
kardeş telefonuna secman diye bir program var sitede mevcut...o programı kurduktan sonra programı açacaksın telefonun reset atacak ve hacklenmiş olacak o zaman sertifika hatası vermez

VianDroid

VianDroid

Üye
emegine sağlık

habbuj

habbuj

Üye
    Konu Sahibi
önemli değil kardeş güle güle kullan

buraxes

Üye
beyler program çok güzel ama bir sorun var,video'ları takılmadan oynatıyor bu güzel ama sese gelince... çok cızırtılı ses veriyor.Divx,smart movie,uc player bunlarıda kullanıyorum ama ses problemi yok,sadece bunda ses problemi alıyorum,çözümü nedir arkadaşlar?

habbuj

habbuj

Üye
    Konu Sahibi
beyler program çok güzel ama bir sorun var,video'ları takılmadan oynatıyor bu güzel ama sese gelince... çok cızırtılı ses veriyor.Divx,smart movie,uc player bunlarıda kullanıyorum ama ses problemi yok,sadece bunda ses problemi alıyorum,çözümü nedir arkadaşlar?
kardeş sen onun ekolayzırını kapat o cızırtı gider olmazsa ekolayzırda ses normalleştirme var onu etkin hale getir sorun gider:yuru

merdemyar

merdemyar

Üye
Güzel paylaşım teşekkürler :oke:

Revengeful

Emekli Yönetici
teşekkürler:emzik:

buraxes

Üye
kardeş sen onun ekolayzırını kapat o cızırtı gider olmazsa ekolayzırda ses normalleştirme var onu etkin hale getir sorun gider:yuru

kardeşim eyvallah,çıldıracaktım varya :ehe

habbuj

habbuj

Üye
    Konu Sahibi
önemli değil kardeş Güle güle kullan kardeş

erdem1365

erdem1365

Üye
Teşekkürler.

serar1993

Üye