Galaxy S4 Mini İ9190 CM12 Lollipop 5.0.2 (Unofficial Güncelleme 20.03.2015)

Sponsorlu Bağlantılar

kaptan23

kaptan23

Üye
lanucher tavsiye edebilirmisniz

reflex

reflex

Üye
Pil kalibrasyonumu ? Du batterynin akıllı şarz özelliğini açın şarz 100 olunca çıkarıp takın 10 dk sonra şarz olucak dicek 10 dk sonra tekrar uygulayın bunu bir kaç kez yapın farkı görüceksiniz.

kaptan23

kaptan23

Üye
arkadaşlar güncellemeri yükleyince hata alıyom sürekli kapanıp açılıyor

baskahmet

baskahmet

Üye
arkadaşlar bu sürüme hata bulmayın. Müzik çalarda hata var. Başka deneyin. Telefon akıyor şuan. Budur yani :)

baskahmet

baskahmet

Üye
Refleks lollipop ciktigindan beri kullanion bu surum guzelmi

wpes2009

Üye
Dediğiniz şekilde Wipe'lar - Rom - Gapps ardından verdiğiniz Super Su Pro 2.39'u flashlamadı error verdi bende 2.37 vardı elimde onu flashladım ardından marketten güncelleyip prograı açtım kod güncellemesi lazım dedi ve güncelledide ancak yine root yetkisi yok telefonda ?

reflex

reflex

Üye
Refleks lollipop ciktigindan beri kullanion bu surum guzelmi
Evet iyi sıkıntı yok müziktede sıkıntı yok
Daha bunun üstüne bir sürü şey eklenir, düzeltmeler temalar işte material düzenlemesi performams düzenlemesi yolu var ama cm 11 kitkat gibi değil ilk cm11 çıktığında zor kullanılıyodu bunda öyle bir sorun yok

kaptan23

kaptan23

Üye
arkadaşlar güncellemeleri yaparken tel kendini sürekli resetliyor ... tekrar indirdim baştan kurdum ama gene yüklenmiyor... resetleniyor

baskahmet

baskahmet

Üye
arkadaşlar güncellemeleri yaparken tel kendini sürekli resetliyor ... tekrar indirdim baştan kurdum ama gene yüklenmiyor... resetleniyor
dostum advanced bölümünden systemı formatla. wipe data yap. Sonra kur romu. Sorun olmaz.Ama ilk önce güncellemeyi sd carta at sonra yap dediklerimi
Evet iyi sıkıntı yok müziktede sıkıntı yok
Daha bunun üstüne bir sürü şey eklenir, düzeltmeler temalar işte material düzenlemesi performams düzenlemesi yolu var ama cm 11 kitkat gibi değil ilk cm11 çıktığında zor kullanılıyodu bunda öyle bir sorun yok
ohoo bu harika rom olmuş :D dün 4 saat 40 dakıka ekran suresı aldım dahada yüzde 11 vardı 5 saat olurdu.Şarj felan herşey mükemmel

• Beğen
Tepkiler: reflex
32hakan

32hakan

Üye
Suan sarjim % 13 ve 4saat 42 dakika ekran suresi 19 saat bekleme süresi ile. Full 3G kullandim. Birsuru uygulama devre dışı bıraktım. Cok memnunum suan Rusya Kitkat yuklu (cng1)

• Beğen
Tepkiler: baskahmet
djraghav

djraghav

Üye
şarj harika gidiyor nerdeyse tüm uygulamaları ve ekran parlaklığını sonuna kadar açtım şarjım bitmedi 2.5 saate yakın sonra %20 kaldı amacım %5 e indirmekti inmedi kaldı öyle sinir oldum şarja taktım :D

baskahmet

baskahmet

Üye
Suan sarjim % 13 ve 4saat 42 dakika ekran suresi 19 saat bekleme süresi ile. fu ll 3G kullandim. Birsuru uygulama devre dışı bıraktım. Cok memnunum suan Rusya Kitkat yuklu (cng1)
Rusyada almanız iyi. Neden bu konuya yazdiniz [emoji19]

baskahmet

baskahmet

Üye
şarj harika gidiyor nerdeyse tüm uygulamaları ve ekran parlaklığını sonuna kadar açtım şarjım bitmedi 2.5 saate yakın sonra %20 kaldı amacım %5 e indirmekti inmedi kaldı öyle sinir oldum şarja taktım :D
Sarj cok iyi 1 buck saat ekran sure aldim 25 gitti sarj gercekten kitkata bin basar

djraghav

djraghav

Üye
bencede sadece birazdaha geliştirlmesi lazım tam türkçe değil bide bazı simgeler falan kayık ya onun haricinde süperrr

baskahmet

baskahmet

Üye
djraghav

djraghav

Üye
güzel launcher örenebilcekmisiniz yada go launcher için iphopne yakın theme ? paralı olabilir sorun yok

djraghav

djraghav

Üye
güzel gibi ama birazdaha modern bişey arıyorum eğer bulamazsam uygun :)

Üst Alt