Galaxy S4 Mini İ9190 CM12 Lollipop 5.0.2 (Unofficial Güncelleme 20.03.2015)

Sponsorlu Bağlantılar

baskahmet

baskahmet

Üye
Ahmet binbaşım peki bu konuda emin miyiz ? Çünkü forumda bi çok arkadaş garantiye gönderdiklerinde rootlu cihaz deyip garantiye almamışlar. Eğer siz eminim derseniz ben bugün 5.0.2 y, yükleyecem.
Eminim diyemem ama bildigim bu.

jearh

Üye
Costum rom yükleyip sonrasında garantiye gönderen arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi acaba ?

baskahmet

baskahmet

Üye
Costum rom yükleyip sonrasında garantiye gönderen arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi acaba ?
Arkadasim gonderdi. Custom yukledi sonra triangle kullanmadan stock yukleyip verdi aldilar garantiye
% 70 aliyorlar

qradyant

qradyant

Üye

Yalniz greenify çalışmayanlar listesinde

• Beğen
Tepkiler: baskahmet
baskahmet

baskahmet

Üye
@qradyant Halim abi senin kullandığın tema ne?

qradyant

qradyant

Üye
@qradyant Halim abi senin kullandığın tema ne?
Şuan bi tema kullanmıyorum, evvelsi gün wipe data yaptım en son ki kurduğum cm sürümünün orijinal temasını kullanıyorum. 2015/02/14

baskahmet

baskahmet

Üye
@Bahadir_fb Bahadır abi unofficiale güncelleme geldi istersen değiştir başlığı.

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
baskahmet

baskahmet

Üye
Bende telefona attım philiz yükleyip kurucam güncellemeyi
Bahadır abi fena bir değişiklik var heryer türkçe olmuş unofficial son sürüm müthiş ayarlara yeni kısımlar eklenmiş müthiş müthiş müthiş

• Beğen
Tepkiler: Ultraslan8
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Bende telefona attım philiz yükleyip kurucam güncellemeyi
Bahadır abi fena bir değişiklik var heryer türkçe olmuş unofficial son sürüm müthiş ayarlara yeni kısımlar eklenmiş müthiş müthiş müthiş

Tuşlara titreşim ekleyemedim ben sende sorun varmi tıtresımde

baskahmet

baskahmet

Üye
Tuşlara titreşim ekleyemedim ben sende sorun varmi tıtresımde
Hayir yok 0 sorun var muthis yapmislar.
Bahadır abi sen unofficial son sürümdemisin ? O resim ekleme yerine resim eklenmiyor.Sende ekleniyor mu

• Beğen
Tepkiler: Ultraslan8
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Hayir yok 0 sorun var muthis yapmislar.
Bahadır abi sen unofficial son sürümdemisin ? O resim ekleme yerine resim eklenmiyor.Sende ekleniyor mu

Su anda unoffıcal deyim :)
Ben uzun zamandır ekleyemıyorum ikisinde de ama kameradan çekince eklenıyor.

baskahmet

baskahmet

Üye
Su anda unoffıcal deyim :)
Ben uzun zamandır ekleyemıyorum ikisinde de ama kameradan çekince eklenıyor.
Bende kameradan çekince de eklenmiyor ne hikmetse :D Abi sen bu launcher güzellik icon işinden iyi anlarsın :bleh::ehe Bana önerebileceğin varmı şöyle şık bişey ? Temalı iconlu felan :):anlas:

jearh

Üye
Arkadaşlar efs dosyasının yedeğini almaya gerek varmı ? Telefon yurt dışı değil. İmei uçma gibi bi sorun olur mu ?

baskahmet

baskahmet

Üye
baskahmet

baskahmet

Üye
Tmm hocam teşekür ederim.
Hocam sunu soyleyeyim. S4 Mininin en stabil romu suan cm12 olarak gozukuyor. Cunku bu rom seri ve pil dostu benim cihazda. Gorseli ve iconlari buyuk ve kotu gelebilir
Launcher kullanarak cok guzel yapabilirsin. Zevkine bagli :) Bak bu da benimki.

jearh

Üye
Hocam sunu soyleyeyim. S4 Mininin en stabil romu suan cm12 olarak gozukuyor. Cunku bu rom seri ve pil dostu benim cihazda. Gorseli ve iconlari buyuk ve kotu gelebilir
Launcher kullanarak cok guzel yapabilirsin. Zevkine bagli :) Bak bu da benimki.

Hocam videolardan da izledim cm12 yi. Yani telefon garanti dışı kalsa bile ben niyeti bozdum birazdan yükleyecem. Nefret ediyorum samsungun romlarından. Rehber basıyorum 2-3 ssaniye bekleyip öyle açılıyor. Sırf rom 700 mb ram yiyor. O yüzden niyeti bozdum yüklüyorum. :)

• Beğen
Tepkiler: baskahmet
baskahmet

baskahmet

Üye
Hocam videolardan da izledim cm12 yi. Yani telefon garanti dışı kalsa bile ben niyeti bozdum birazdan yükleyecem. Nefret ediyorum samsungun romlarından. Rehber basıyorum 2-3 ssaniye bekleyip öyle açılıyor. Sırf rom 700 mb ram yiyor. O yüzden niyeti bozdum yüklüyorum. :)
Evet hocam. O sorun var. Bu rom bosta 300 mb ram yiyor. Browser+facebook acik 800 mb bos ram var 700 kullaniyor. Uygulama acma sureleri cok iyi. Tema destegi var. Bu rom ilk ciktiginda yukledim dosya yoneticisi yoktu :) simdi muthis gelisme gostermis. Romu konudaki gibi kurarsaniz hic sorun cikmiyor. Temizce yukleniyor. Hayirli olsun ve kolay gelsin

Üst Alt