Galaxy S4 Mini İ9190 CM12 Lollipop 5.0.2 (Unofficial Güncelleme 20.03.2015)

Sponsorlu Bağlantılar

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Cm12 cihazda kendi güncellestirmesinden sonra tekrar root yapma zorunluluğu çok saçma olmuş.

Supersu yukleyın recoveryden yeterli.
Tekrar root gerekmıyor.
Nasıl yani tekrar roota gerek olmadı bende hiç bide super su yüklemye gerek yok

Yani gereksiz ultra guc tasarrufu modunu versin yeter bide gorselligi

Supersu yuklemeyınce bazı uygulamalar izin alamadığı için hata verıyor.

• Beğen
Tepkiler: qradyant

Samsungw_53

Samsungw_53

Üye
Şu paneldeki akıllı duraklatma fasafiso vs çalışıyomu test ettinizmi?
Arkadasim telefonun belli donanim ozellkkleri belli soyle izah ederim sen pc ne kamera yazilimi yukle ama kameran olmasin kendini pcde gorebilirmisin bu da boyle bisey

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye

Arkadaşlar Lollipop S5 Mini Port romuna ait bır kaç resim görsellik isteyenler yorumlara aldanmasın ayrıca sadece görsellik değil stabil seri vs..
Tek kelimeyle harika 3.0 cikinca 3.0 dan sonraki guncellemeleri otadan guncelleyebilecekmisiz galiba bu super bisey s5 romunu cok kotuluyolar ama super yani bende hicbi sorun olmamisti 2.5de ama 3.0 icin stocka dondum stocktan temiz kurulum yaparak gecerim die :)

baskahmet

baskahmet

Üye

magnumxx

Üye
bir şeye kafayı taktımmı takıyorum, bu işe girersemde sizinde dediğiniz gibi devamıda gelecek.. simdi sizce maxicepteki s5 rom mu atayım yoksa bu s5 lollipop port rom mu atayım? birde telefonu yedekleyın ıbaresı gecıyor sureklı rom atmada kıesle yedeklesem olurmu? gerçi kieslede yedeklemeye kalkınca uygulamalarda takılıyor pcde? ayrıyetten titanium backupla fılan yapın dıyılıyor fakat diyelim simdi onu yaptım ama yeni rom atınca dogal olarak oda gidicek? hafıza kartına atma olayıyla alakalı fılanmı acaba? hiç veri silmeden yazılım ustune yazılım atsak ne farkederki?

• Beğen
Tepkiler: Ultraslan8
Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
bir şeye kafayı taktımmı takıyorum, bu işe girersemde sizinde dediğiniz gibi devamıda gelecek.. simdi sizce maxicepteki s5 rom mu atayım yoksa bu s5 lollipop port rom mu atayım? birde telefonu yedekleyın ıbaresı gecıyor sureklı rom atmada kıesle yedeklesem olurmu? gerçi kieslede yedeklemeye kalkınca uygulamalarda takılıyor pcde? ayrıyetten titanium backupla fılan yapın dıyılıyor fakat diyelim simdi onu yaptım ama yeni rom atınca dogal olarak oda gidicek? hafıza kartına atma olayıyla alakalı fılanmı acaba? hiç veri silmeden yazılım ustune yazılım atsak ne farkederki?
Bu s5 romun yapimi durdu s5 lollipop port rom uzerinde calisiyolar 3.0 versiyonu cikacak onu yuklersin tabi yuklemeden once dosyalarini yedekleyip wipeleri yapcaksin

magnumxx

Üye
2.5 den yukarıdaki üye hoşnutluğunu dile getirmiş, bi bunu denesem hemde tecrübe kazansam bi zararı olmaz diye düşünüyorum

şu an bu romun 2.5 ini indiriyorum 1.4 gb kadar. diğer romun anlatımına gore yapıcam, bakalım. buyuk ıhtımalle şarjda sıkıntı yasıcam ama zaten mecburen sık şarj edıyorum telefonu kullandıgım uygulamalardan oturu

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
2.5 den yukarıdaki üye hoşnutluğunu dile getirmiş, bi bunu denesem hemde tecrübe kazansam bi zararı olmaz diye düşünüyorum
Evet dene ama bence 3.0 i bekle bu hafta cikicak galiba carsamba gunu cikar yani 2.5 versiyonuu bosa yukleme derim ben :)

magnumxx

Üye
Evet dene ama bence 3.0 i bekle bu hafta cikicak galiba carsamba gunu cikar yani 2.5 versiyonuu bosa yukleme derim ben :)
yüklememin bi zararı var mı ki? rom atmada bi deneyim kazanmak istiyorum? sende cok atıyorsun heralde? simdi telefonu rootlucam 4.4.2 kurunca root gitti cwm filan halledicem ardından bu wipe işlerini yapmak zorundamıyım? o işlem galiba her şeyi silip atıyor ama hatasız olması içinde şart deniliyor. fakat ben daha önce hiç yapmadım rom işi direkt stock üstüne kurcam bundan sonraki rom işlerinde yapsam olmuyormu?

baskahmet

baskahmet

Üye
yüklememin bi zararı var mı ki? rom atmada bi deneyim kazanmak istiyorum? sende cok atıyorsun heralde? simdi telefonu rootlucam 4.4.2 kurunca root gitti cwm filan halledicem ardından bu wipe işlerini yapmak zorundamıyım? o işlem galiba her şeyi silip atıyor ama hatasız olması içinde şart deniliyor. fakat ben daha önce hiç yapmadım rom işi direkt stock üstüne kurcam bundan sonraki rom işlerinde yapsam olmuyormu?
Wipe yapip kur. Sik sik rom kurarsan bataryan mahvolur

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
herzaman wipe yapmalısın yoksa telefon açılış ekranında kalabilir

magnumxx

Üye
s5 haricinde kurmam rom. eskiden olsa her şeyde özellik arardım, şimdi ise görsellik arıyorum.

stocka donerken wipe fılan yapmıyoruz dimi hatta o menuye bile gırmıyoruz dırek download moda alıp odinden yukluyoruz

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
s5 haricinde kurmam rom. eskiden olsa her şeyde özellik arardım, şimdi ise görsellik arıyorum.

stocka donerken wipe fılan yapmıyoruz dimi hatta o menuye bile gırmıyoruz dırek download moda alıp odinden yukluyoruz

Wıpe yapmazsan açılmaz telefon.
Romu yükleyip wıpe yapmalısın.

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Bende s5 lolipop denicem iniyor simdi. Otadan gunceleme geliyor roma
sonunda doğru kararı vermişsin buna sevindim otadan güncelleme geliyor ama inmiyo error veriyo 3.0 yüklenmez galiba otadan

baskahmet

baskahmet

Üye
sonunda doğru kararı vermişsin buna sevindim otadan güncelleme geliyor ama inmiyo error veriyo 3.0 yüklenmez galiba otadan
Bende iniyor. Daha doğrusu otadan günceleyebilmiştim. Daha tam kararımı vermedim rom indide kurup kurmam belirsiz

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye

Üst Alt