Galaxy S4 Mini İ9190 CM12 Lollipop 5.0.2 (Unofficial Güncelleme 20.03.2015)

Sponsorlu Bağlantılar

magnumxx

Üye
Wıpe yapmazsan açılmaz telefon.
Romu yükleyip wıpe yapmalısın.
an ıtıbarıyle her sey hazır sımdı rom yukleme kaldı fakat konuda '' 3) Recovery mod açıp wipe işlemlerini gerçekleştirin "wipe data/factory reset" - "wipe cache partition" '' yazmıssınız once bu ıslemlerı yapıp daha sonra rom olayınımı yapıyoruz.

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
an ıtıbarıyle her sey hazır sımdı rom yukleme kaldı fakat konuda '' 3) Recovery mod açıp wipe işlemlerini gerçekleştirin "wipe data/factory reset" - "wipe cache partition" '' yazmıssınız once bu ıslemlerı yapıp daha sonra rom olayınımı yapıyoruz.

Yazdıgım gibi yapabılırsın

magnumxx

Üye
sımdı bı sıte buldum sıralama bu sekıldemı bu kısmı bı cozemedım :

• advanced/wipe dalvik cache

• advanced/fix permissions

• wipe cache partition

• wipe data/factory reset.

• format /cache

• format /system

• format /data

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi

• wipe cache partition

• format /cache

• format /system

• format /data

3 ve 4. Sıradakılerı yap

baskahmet

baskahmet

Üye

• wipe cache partition

• format /cache

• format /system

• format /data
Evet. Sonra kur romu

magnumxx

Üye
daha baslamadan puruz cıktı, ses acma+home+guc tusuna basıyorum recovery boot yazıyor acılmıyor o menu baya bekleyıp bırakıyorsun telefonu acıyor basılı tutarken sıyah ekran

edıt: hallettım arkadaslar :) kolaymıs, backtrack kullanıp bu işe zor dıye baktım.. neyse arkadaslar yardımlarınız ıcın tesekkur ederım, su an yuklenıyor. rom yuklemeden oncekı seylerı kafama gore nextledım bakalım

samsung yazısında kaldı hey Allahım ya :D odinden direkt stock donebılıyorum dımı hıc bısey yapmadan :) :)

tamamdır hersey stock a nazaran ara ara kasmalar var ama gorsellık yeter :) bu arada ust barı sankı s5 le hıc alakası yok gıbı geldı bana

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: baskahmet
baskahmet

baskahmet

Üye
daha baslamadan puruz cıktı, ses acma+home+guc tusuna basıyorum recovery boot yazıyor acılmıyor o menu baya bekleyıp bırakıyorsun telefonu acıyor basılı tutarken sıyah ekran

edıt: hallettım arkadaslar :) kolaymıs, backtrack kullanıp bu işe zor dıye baktım.. neyse arkadaslar yardımlarınız ıcın tesekkur ederım, su an yuklenıyor. rom yuklemeden oncekı seylerı kafama gore nextledım bakalım

samsung yazısında kaldı hey Allahım ya :D odinden direkt stock donebılıyorum dımı hıc bısey yapmadan :) :)
Kardeşim wipe yapta kur yahu. S5 rom yüklediysen açılması 10 dk sürebilir. Stockuda customuda wipe yaparak kur

magnumxx

Üye
Romda otaya tiklayinca guncelleme gozukuyor ama 2.5 bende zaten 2.5 kurdum enteresan

• Beğen
Tepkiler: Ultraslan8
qradyant

qradyant

Üye
Nasıl yani tekrar roota gerek olmadı bende hiç bide super su yüklemye gerek yok

Yani gereksiz ultra guc tasarrufu modunu versin yeter bide gorselligi

Ben de cihazın root u pasifize oldu. Bahadir in dediğini yapacağım cwm den flashlayayim bi de.
Bu arada s5 romunde ultra tasarruf modu vardı bildiğim kadarıyla

• Beğen
Tepkiler: reflex
Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Ben de cihazın root u pasifize oldu. Bahadir in dediğini yapacağım cwm den flashlayayim bi de.
Bu arada s5 romunde ultra tasarruf modu vardı bildiğim kadarıyla
evet her s5 romun da var ultra tasarruf modu :)

jearh

Üye
Herkese iyi forumlar. Bende şuan 23 ay garantisi olan 4.2.2 sürümlü s4 mini var. Root ve costum rom yükledikten sonra bildiğiniz üzere garanti dışı kalıyor telefon. Ama sansung telefonlarında bu sayaç sıfırlama denen bi olay var ve bunu yaptığınızda telefon tekrar garanti kapsamına giriyormuş. Fakat samsung 4.3 sürümünden sonra knox denen bi olayı bela etmiş kullanıcılara. Araştırdığım kadarıyla bu knoxta sayacı sıfırlayamıyoruz. Şimdi benim telefonun sürümü 4.2.2 olduğu için ve direk cm12 romunu bunun üzerine kurabiliyor muyum? Kurabiliyorsam bu triangle away ile sayacı sıfırlayıp telefonu tekrar garanti kapsamına sokabilir miyim ?

sozer

Üye
Jearh
Knox sayaç sıfırlanamıyor.
Eğer garantin varsa bence beklemelisin.
Rootlama ve custom rom yükleme işlerinde acemiysen iyice okuyup örnek resimlere bakarak öğrenmelisin. Yapacağın yanlış telefonun birdaha açılmamasına neden olabilir.

baskahmet

baskahmet

Üye
Herkese iyi forumlar. Bende şuan 23 ay garantisi olan 4.2.2 sürümlü s4 mini var. Root ve costum rom yükledikten sonra bildiğiniz üzere garanti dışı kalıyor telefon. Ama sansung telefonlarında bu sayaç sıfırlama denen bi olay var ve bunu yaptığınızda telefon tekrar garanti kapsamına giriyormuş. Fakat samsung 4.3 sürümünden sonra knox denen bi olayı bela etmiş kullanıcılara. Araştırdığım kadarıyla bu knoxta sayacı sıfırlayamıyoruz. Şimdi benim telefonun sürümü 4.2.2 olduğu için ve direk cm12 romunu bunun üzerine kurabiliyor muyum? Kurabiliyorsam bu triangle away ile sayacı sıfırlayıp telefonu tekrar garanti kapsamına sokabilir miyim ?
Kurabilirsin. Garantiye girer sorun yok

baskahmet

baskahmet

Üye
Jearh
Knox sayaç sıfırlanamıyor.
Eğer garantin varsa bence beklemelisin.
Rootlama ve custom rom yükleme işlerinde acemiysen iyice okuyup örnek resimlere bakarak öğrenmelisin. Yapacağın yanlış telefonun birdaha açılmamasına neden olabilir.
Onunda çözümü var kardeşim. Bir daha açılmama ibaresi yanlış...

jearh

Üye
Rom ve root konusuna yabancı değilim. Benim korkum ilerde donanımsal olarak bir arıza yaşarsam yada telefonu garantiye gönderip yenilemek istersem bu sayaç muhabbeti yüzünden telefonu garantiye almamaları.

baskahmet

baskahmet

Üye
Rom ve root konusuna yabancı değilim. Benim korkum ilerde donanımsal olarak bir arıza yaşarsam yada telefonu garantiye gönderip yenilemek istersem bu sayaç muhabbeti yüzünden telefonu garantiye almamaları.
Alınıyor garantiye..

jearh

Üye
Alınıyor garantiye..
Ahmet binbaşım peki bu konuda emin miyiz ? Çünkü forumda bi çok arkadaş garantiye gönderdiklerinde rootlu cihaz deyip garantiye almamışlar. Eğer siz eminim derseniz ben bugün 5.0.2 y, yükleyecem.

Üst Alt