Uygulamaları ana ekrana yerleştir. Üst üste getir klasör oluşurNasıl klasör oluşturabiliriz?
TeşekkürlerUygulamaları ana ekrana yerleştir. Üst üste getir klasör oluşur
Konuyla alakasi yok ama meraktan sordum telefonun yaninda ufak tefek soyulmalar varmi sizde
Benimde moralim bozuldu ya gorunumu mahvolcak die :/Bu samsungun S serisinin genel sorunu zamanla herkeste olan bırsey.
Benimde moralim bozuldu ya gorunumu mahvolcak die :/

Oyle nasil bi gorunumu olurkiKenarlarını olduğu gibi kazırsın sorun olmaz![]()

Oyle nasil bi gorunumu olurki![]()

Hm suanlik dusunmem falza yok cunku eger fazlalasirsa dedigini yapcamAltı beyaz yanı beyaz bir görünüm olacak![]()
usta bide bu s5 lollipop romun 3.0 versiyonu ne zaman cikcak bi bilgin varmi ?Hm suanlik dusunmem falza yok cunku eger fazlalasirsa dedigini yapcamusta bide bu s5 lollipop romun 3.0 versiyonu ne zaman cikcak bi bilgin varmi ?
burda paylaşan yokki bitek s5 var oda normali olan işte, şimdi xda dan araştırıyorumBilgim yok paylaşan arkadaşa sordunmu?
Carsamba gunu demisti gelistiricileri hatta son rotuslari yapiliyor..burda paylaşan yokki bitek s5 var oda normali olan işte, şimdi xda dan araştırıyorum
Insallah ya valla ckk guzel olur sen denicekmisinCarsamba gunu demisti gelistiricileri hatta son rotuslari yapiliyor..
Ben zaten 2,5 tayim bu romda hic sikinti yasamadim 3 u incelip duruma bakacam bu romdan da cok memnunum..Insallah ya valla ckk guzel olur sen denicekmisin
Şu paneldeki akıllı duraklatma fasafiso vs çalışıyomu test ettinizmi?
Arkadaşlar Lollipop S5 Mini Port romuna ait bır kaç resim görsellik isteyenler yorumlara aldanmasın ayrıca sadece görsellik değil stabil seri vs..
Konuda üzerinde çalışıldığı soyleniyor ama ben fazla inanmıyorum ona [emoji4]Şu paneldeki akıllı duraklatma fasafiso vs çalışıyomu test ettinizmi?
Nasıl yani tekrar roota gerek olmadı bende hiç bide super su yüklemye gerek yokCm12 cihazda kendi güncellestirmesinden sonra tekrar root yapma zorunluluğu çok saçma olmuş.
Yani gereksiz ultra guc tasarrufu modunu versin yeter bide gorselligiKonuda üzerinde çalışıldığı soyleniyor ama ben fazla inanmıyorum ona [emoji4]
Ayrıca olsa da kullanmam diye düşünüyorum. Sence?