Galaxy S4 Mini İ9190 CM12 Lollipop 5.0.2 (Unofficial Güncelleme 20.03.2015)

Sponsorlu Bağlantılar

baskahmet

baskahmet

Üye
Guzel gidiyor sarja kotu gidiyor bi fark yok ama hangi ulkenin stockunu indiriyim rusya haric baskahmet
Değişmiyor genelde. Stock romda internete girmiyordu hazır rom var bende s5 lollipop deneyim dedim ve iyi gidiyor bende az ram kullanıyor şarjım da iyi

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Değişmiyor genelde. Stock romda internete girmiyordu hazır rom var bende s5 lollipop deneyim dedim ve iyi gidiyor bende az ram kullanıyor şarjım da iyi
rusya hariç hangisinni önerirsin

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
  • Beğen
Tepkiler: baskahmet
baskahmet

baskahmet

Üye
Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
fazla gitmis hemde cok . 3 saatte uyku modunda 26 sarj gitmis baya cok. ayrica ulkeye gore pek fark etmiyor rom. sadece turkiye gelse icim rahatlar
yok zaten şarj romu yüklediğğimde 74 dü 100 değildi :D

• Beğen
Tepkiler: baskahmet

cesur18a

Üye
selam hocam acil yardım dediklerinizi yaptım tel kernelde acıldı android güncellenior falan dedi dil seçimine kaldı google play durduruldu hatası veriyor başka işlem yaptrımıyor

baskahmet

baskahmet

Üye
selam hocam acil yardım dediklerinizi yaptım tel kernelde acıldı android güncellenior falan dedi dil seçimine kaldı google play durduruldu hatası veriyor başka işlem yaptrımıyor
Format atin hocam. Cwm girip vipe data ve cache yapin

baskahmet

baskahmet

Üye
Yaptım ama bu sefer mavi bişey cıkıyor onun etrafında ışık yanıp sönüyor ama başka birşey olmuyor
Kaç dakikadır bekliyorsunuz 15 dk nın üstünde bekliyorsanız mecbur stock rom kurucaksınız veya bu romu tekrar kurcaksınız

sozer

Üye
son güncelleme ile nasıl oldu rom
ben de rehberdeki bazı kişiler kendi kendine siliniyordu ayrıca pil çabuk bitiyordu ve kamera harici karta kayıt yapmadığı için bırakmıştım
bu sorunlar düzeldimi

baskahmet

baskahmet

Üye
son güncelleme ile nasıl oldu rom
ben de rehberdeki bazı kişiler kendi kendine siliniyordu ayrıca pil çabuk bitiyordu ve kamera harici karta kayıt yapmadığı için bırakmıştım
bu sorunlar düzeldimi
Ben ayın 10 unda yayınlanan sürümü kullanıyourm güncelleme yapmadım.Bu romda dediğiniz sorunlar yok

sozer

Üye
Ben ayın 10 unda yayınlanan sürümü kullanıyourm güncelleme yapmadım.Bu romda dediğiniz sorunlar yok
ben stok kullanıyorum rus 4.4.2 pil ömrü şuan şarj %100 iken 12 saat kullandım %38 oldu
cm12 dahamı iyidir sence

cesur18a

Üye
Kaç dakikadır bekliyorsunuz 15 dk nın üstünde bekliyorsanız mecbur stock rom kurucaksınız veya bu romu tekrar kurcaksınız

yaklaşık 1 saat oldu açılmıyor. odinden stock yükledim artık

sizin kullandığınızı tavsiye edermisiniz bunu yapamadık gapsı yüklerken error veriyor sürekli

Üst Alt