baskahmet
Üye
ai.type Keyboard Plus v2.2.0.4 türkçe sozluk-emoji eklenti ve temalar (lisans kontrolu yok!) - MaxiCep buyur kardeş. Çok tema var ve ıphone 4s temasıda var sağlam klavye kullanıyorumBildigini guzel klavye varmi vu lolipop un kalvyesine alisamadim ios gibi klavye vatmi guzel bildiginiz ?
Oo cok iyi dondurucuda bisey olmaz demi bide uykudayken geceden sabaha %kac sarj gidiyoBataryayi % 100 yapip dondurucu ya attım 40 dk sonra cikardim. uygulamaları devre disi biraktim. Bugun 5 saat 19 dakika ekran surssi. fu ll 3G ile. 23 saat de bekleme suresi ile. Fotograf atmayi denedim atamiyorum siteye. Baska bir forum sitesine attım. Şuan cok memnunumo buzluga atmayi denediginizde sorun çıkarsa mesuliyet kabul etmiyorum
dönmeni gerektiren bi durum ne varki. Oyunlarda hile için lucky patcher kullan. Her uygulama çalışıyo. Bende stok döndüm 2 gün önce. Döndüğüme bin pişman oldum bundakı sarj+hız+performansı stok asla veremiyor. Ama sadece stok stabil. Bu daha beta. Ayrıca yeni surum bu aksam cıkacak.Stock roma donsemmi donmesemmi bilemedim guncelleme sizce ne zaman gelir bekliyimmi bide bahadir abi sana attigim seye baktinmi eger olursa onu yapcam
dostum lucky patcher indir. Retrica gel ve yama menüsünü aç google reklamlarını kaldırın altında bir seçenek var oraya tıkla ve başlat yanı tamam de. Butun kilitler açılı olarak gelmez. Sadece kilitlerin parası 0.0 olur. Yanı problem cıkmazbahadır abiLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızlink bu birde lucy patcher mı go pro mu ne varmış retricadaki efektlerin kilitlerini açmak istiyorum google play storedan yükleyince oluyor açılıyor ama apk ile yükleyince açılmıyor efektleri nasıl açıcam go pro ilemi ne açılıyomus 2 sorumada yanıt veririsen çok sevinirim
Stock roma donsemmi donmesemmi bilemedim guncelleme sizce ne zaman gelir bekliyimmi bide bahadir abi sana attigim seye baktinmi eger olursa onu yapcam
Nereye attın gormedim?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızarkadasin bahsettigi port rom bu abi
Evet arkadasa dedim zaten. Abi bataryayi bi 40 dk buzlukta bekketecem. Sarja buyuk katki var diyorlar. DogrumuRom değilki bu uygulamaları vermişler çoğuda uyumsuz zaten.
Ilk defa 5 saat ekran surssi aldım 3G ile. Cm 12 den sarji suan kat kat iyi. Samsung uygulamalarinin tumunu devre disi biraktim. 3g ile 5 saat cok iyi. Millet bu ekran suresini wifi ile alıyor. Wifi yle 6 saat ekran suresi gordum. Stock un neyini begenmediginizi anlamıyorum. Geceden sabah 9 saate % 2 düşüyorOo cok iyi dondurucuda bisey olmaz demi bide uykudayken geceden sabaha %kac sarj gidiyo
Bide hangi uygulamaları devre dışı bıraktın @32hakan
Yapanlarin cogu yararli diyor. Kararsiz kaldimbence buzluğa atmaya değmez sonra birde bozulurzsa yeni batarya almak zorunda kalırsınız orjinali gibi olmaz eski note3 ümün bataryası bozulmuştu değiştirdim ama daha kötüysdü
Iyimi cm 12kendi tercihiniz
Kardes masallah butun hatalari saydin cm 11 de mukemmel diyon bide. Daha ne kaldi [emoji39]cm 11 denemeye karar verdim güzel olmazsa geri dönücem sizce denemeye gerek varmı boşuna indirmeyeyim kalsınmı cm12 ?
iyi gibi kendince problemler var çoğu uygulama durduruluyor onun dışında bazı yerler ingilizce bazı uygulamalrı desteklermiyor küçük grafik hatalrı var onun dışında tek kelime ile "mükemmel"!
Anladim da gerek yok bence sizin cm 11 I denediginize. Cunku tekrar 12 doneceksinizhayır yanlış anladın baskahmet "iyi gibi kendince problemler var çoğu uygulama durduruluyor onun dışında bazı yerler ingilizce bazı uygulamalrı desteklermiyor küçük grafik hatalrı var onun dışında tek kelime ile "mükemmel"!" i cm12 için söyledim sadece cm11 denemedim duyduğum kadarıyla güzelmiş yanlış anlamayın
cm11 i daha hiç denemedim daha yeni deniyeceğim
sen mc 12 nasıl demiştin ya
Bahafir abi cm 12 de hangi surumdeydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?