Galaxy S4 Mini İ9190 CM12.1 Lollipop 5.1.1 (Official Nightly Güncelleme 25.06.2015)

Sponsorlu Bağlantılar

Cem.cevik2

Üye
Yani saçmaladım da ne bilim korkuyom

Cem.cevik2

Üye
Rocverdey mod suan 4.2.2 sürüm de root suz tel açabiliyom açıkcası Ona ne gerek var anlamadım

baskahmet

baskahmet

Üye
Rocverdey mod suan 4.2.2 sürüm de root suz tel açabiliyom açıkcası Ona ne gerek var anlamadım
Rootsuz cwm den o dosyayı kuramazsın. Çok karıştırıyorsun. Ya konudaki gibi kur yada kurma kardeşim..

Cem.cevik2

Üye
Tm orda dedikleri gibi yapacam inş olur
Arkaşlar rom u 4.2.2 De kursam bişi olurmu Yoksa 4.4.2 şart mı

Cem.cevik2

Üye
Tm kardeş sagol

ParTaa

ParTaa

Üye
Ben bu rom'u yukledım sureklı klavye durduruldu hatası verıyodu pes pese ve bı ara telefonun ekranı karardı sadece bende mı sorun çıkardı acaba :)

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Ben bu rom'u yukledım sureklı klavye durduruldu hatası verıyodu pes pese ve bı ara telefonun ekranı karardı sadece bende mı sorun çıkardı acaba :)

Her gun guncelleme aldığı için yukledıgın günün romunda klavye sorunu olabılır.
Bende 28 romu yüklü sorun yok.

ParTaa

ParTaa

Üye
Her gun guncelleme aldığı için yukledıgın günün romunda klavye sorunu olabılır.
Bende 28 romu yüklü sorun yok.

Bırde bişey daha sorucam bu android surumlerı gerçek dımı mesela replıka urunlerde atıyorum 4.4.2 yazar sadece gostermelık gerçegı 2. bılmem nedır merakımdan soruyorum sadece
ben bunu yukledım kendı netımı gormuyo bı kaç tane çıkıyo benımkı yok sd kartı gormuyo

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Bırde bişey daha sorucam bu android surumlerı gerçek dımı mesela replıka urunlerde atıyorum 4.4.2 yazar sadece gostermelık gerçegı 2. bılmem nedır merakımdan soruyorum sadece
ben bunu yukledım kendı netımı gormuyo bı kaç tane çıkıyo benımkı yok sd kartı gormuyo

Wıpe yapıp tekrar kontrol edın

berefast

Üye
Yükledim şuanlık bir sorun yok çok teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb ve baskahmet

ErSin9006

Üye
bu günün güncellemesi 15dk da anca indi telefona kurayım dedim açılış ekranında recovery menü gelince tekrar başlatma yaptı neden kuramıyorum şuan güncellemeyi?

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
bu günün güncellemesi 15dk da anca indi telefona kurayım dedim açılış ekranında recovery menü gelince tekrar başlatma yaptı neden kuramıyorum şuan güncellemeyi?

Wıpe yapıp denedınmı?

ErSin9006

Üye
wipe ekranı gelmediki recovery ekranı açılır açılmaz kapanıyor bidaha denedm gene aynısı oldu normalden geç indi bide

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
wipe ekranı gelmediki recovery ekranı açılır açılmaz kapanıyor bidaha denedm gene aynısı oldu normalden geç indi bide

Çok indiren varsa yavaş inmiş olabılır.
O zaman tek yol kalıyor stock rom yukleyeceksın

ErSin9006

Üye
nasıl yani telefon normal açıldı şuan saati sıfırlamış sadece 00.00 die birde android simgesinde anahtar dönüyordu ya ortasında bundan dikkat işareti çıktı 2sn ile kapandı tekrar recovery yapmadan açıldı

Üst Alt