Imei gittiyse stock rom kurunyaw bu romu yükledim imei gitti ne yapmam lazım
yaw bu romu yükledim imei gitti ne yapmam lazım
Cihazınıza bağlı rom kasmıyor cihaz kasarsa yapacak birşey yokYapsam kasmaz dimi arkaşlar
Yok şarjı iyiTm abi de çok şarj yermi bu batarya ömrü Kısalmaz demi
Ne demek istiyorsun ? Abi de deme yaşım 13. Burdaki romu denilen gibi kuracaksın işteTm abi cihaz bişi olmaz dimi Daha önce s3 atmışdım ama
İ9091 modeli dimi sürüm 4.2.2 yanlış deyil demi
Pardon i9190
Pc De uzman I'm tel de deyil ondan sordum
Tm abi cihaz bişi olmaz dimi Daha önce s3 atmışdım ama
İ9091 modeli dimi sürüm 4.2.2 yanlış deyil demi
Pardon i9190
Pc De uzman I'm tel de deyil ondan sordum
Tm abi sagol eve gidince yapmaya çalışcam bişi olursun yazarım
Kurulabilir heralde. System app dan stock romun kamerasını al cm nin system app bölümüne at atmadan önce ordaki kamerayı silde at.Arkadaşlar lolipop yada cm tabanlı romlara stock kamera yüklenebilirmi bilgisi olan varmı
Kurulabilir heralde. System app dan stock romun kamerasını al cm nin system app bölümüne at atmadan önce ordaki kamerayı silde at.
Yüklenmez kardeşim stock kamera uygulaması samsung tarafından odex formatında hazırlanmış, system/app bölümünde uygulamanın hem apk hem de bu apk'ya özel odex dosyası olduğunu görebilirsin. Bu durumdaki uygulamaları farklı romlara atamazsın. Yani çalışmazlar. Cm 12 deki kamera uygulamasını beğenmediysen google play'den google kamera haricindeki üçüncü parti kamera yazılımlarına bakmanı öneririm.Arkadaşlar lolipop yada cm tabanlı romlara stock kamera yüklenebilirmi bilgisi olan varmı
Kamerayı sormamın sebebide senin yazdıklarından çok yetersiz ve kalitesiz çekim yapıyor lenovo süper kamera var o tam uyumlu ama ingilizceArkadaşlar romdaki çekirdek uygulamalar, özellikle multimedya uygulamaları (kamera, galeri, müzik çalar, radyo, ses kaydedici, arayüz, hava durumu widget'ı vs...) verimlilik ya da görsel olarak fazla iyi değil romu kullanan arkadaşlardan bu saydığım ya da farklı bir uygulama için kendi beğendikleri ve kullandıkları alternatif hangi uygulamalar var. Herkes bu konu hakkında birseyler yazarsa romu daha da kişiselleştirebilir, verimli hale getirebiliriz.
Söylediklerimi genel olarak yazmıştım sadece kamera için değil, özellikle kamera uygulaması için konuşmak gerekirse haklısın kalitesiz fotoğraf çekiyor, ekstra çekim modu yok kısaca verimsiz. Lenovo super camera uygulamasını ise deneyeceğim.Rom güncellendi ...
Kamerayı sormamın sebebide senin yazdıklarından çok yetersiz ve kalitesiz çekim yapıyor lenovo süper kamera var o tam uyumlu ama ingilizce
Saçma sapan bir soru sordun tabi TürkçeArkaşlar rom güzel mi türkçe dil destegi varmı bide üsteki pencere nasıl biri ss atsın