Galaxy S4 Mini İ9190 CM12.1 Lollipop 5.1.1 (Official Nightly Güncelleme 25.06.2015)

Sponsorlu Bağlantılar

kaptan23

kaptan23

Üye
Hocam şöyle söyliyim bana performans ve batarya lazım.Açıkçası rusya kk yi yüklersem garantim yalan olur daha 1 sene garantisi var cihazın o yüzden şuan için o riski göze alamıyorum.Birde bana OS romdan ziyade AOSP daha çok sarıyor özelleştirme imkanı daha fazla diye.Görünüş açışından piyasada ki os romları pek sevmiyorum ios çakması gibi geliyor bana ios sevmediğim için.He eğer olduda sıkıldım os yüklerim dersemde mıuı yüklerim.

Evet CM 12 eksiği var ama o kadar matah değil yani kullanımı etkilemiyor ama ilerde sıkıntı çıkartır gibime geliyor.O yüzden hiç olmazsa elimin altında güzel bir bulunsun istiyorum.Hemde hazır romlara başlamışken bi kaç tanesinide denemek istiyorum.

Mesela CM 10.2 Stable indirdim yanına CM11 Snapshot M12 indirdim.Bunun dışında sizce hangi romları tavisiye edersiniz ? Stabil veya Stabil'e yakın performanslı ve pil konusunda iyi...
işin komik yanı s4 mini için zaten rom sınırlı olarak var elimde miui var lewa os var ikisindede dil eksik onun dışında senin indirdiğin romlar var + s5 rom var ve cm 10.2 tabanlı slim kat rom var o kadar bence cm 10.2 yi ve 11 dene memnun kalırsan devam yoksa cm 12 stabilini benim gibi bekle :)
+ mokee rom var aradıkça rom buldum :)

ThunderEkmeği

Üye
işin komik yanı s4 mini için zaten rom sınırlı olarak var elimde miui var lewa os var ikisindede dil eksik onun dışında senin indirdiğin romlar var + s5 rom var ve cm 10.2 tabanlı slim kat rom var o kadar bence cm 10.2 yi ve 11 dene memnun kalırsan devam yoksa cm 12 stabilini benim gibi bekle :)

Paranoid - AOKP yalan zaten onlar yok.

SlimKat ve SlimBean var ama SlimBean yerine stabil cm var.SlimKat'ta stabilmiş bide Carbon var :D

kaptan23

kaptan23

Üye
buda mokee romun gbs dosyası kurar san üstüne kuracan
Paranoid - AOKP yalan zaten onlar yok.

SlimKat ve SlimBean var ama SlimBean yerine stabil cm var.SlimKat'ta stabilmiş bide Carbon var :D

bayağı çığır açmışsın ama hepsi asop rom olduğu için çok bir far yok benim gözümde carbon zaten cm 10.2 tabanlı bir rom neyse sen sabahlarsın bu gidişle sırf denemk için :)

ThunderEkmeği

Üye
buda mokee romun gbs dosyası kurar san üstüne kuracan

bayağı çığır açmışsın ama hepsi asop rom olduğu için çok bir far yok benim gözümde carbon zaten cm 10.2 tabanlı bir rom neyse sen sabahlarsın bu gidişle sırf denemk için :)

Biraz öyle olucak galiba :D

baskahmet

baskahmet

Üye
Siz rom değiştirip cihazı yaktığınızdan farkındamısınız yav yeter kalın bi romda telefonun ömrü azalıyor.Böyle telefon elinizzde kalacak haberiniz olsun
Siz rom değiştirip cihazı yaktığınızdan farkındamısınız yav yeter kalın bi romda telefonun ömrü azalıyor.Böyle telefon elinizzde kalacak haberiniz olsun
@ThunderEkmeği rusya kk yüklersen garanti gitmez zaten senin garanti varsada yalan oldu ;)

ErSin9006

Üye
onu bunu bırakın da bu romda güncelleme taratıyorum 25i takıldı kaldı yeniler gelmiyor nden acaba Ç:)

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Bahadir abi anamin teline telci iqrenc bi rom atmis bende cm12 aticam note2 aynen burdaki gibi stock uzerine mi kurmam lazim pc de yoke elimde

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Bahadir abi anamin teline telci iqrenc bi rom atmis bende cm12 aticam note2 aynen burdaki gibi stock uzerine mi kurmam lazim pc de yoke elimde

Evet konuda anlattığım gibi yuklıyebılırsın. Stock rom yüklü olmalı

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Bu arada rom ustune yukledim note 2de ama bisi olmadi

ThunderEkmeği

Üye
Rehberle ilgili sıkıntı yaşayan varmı ? Bende böyle bir sorun oldu.

emrhkrtl

Üye
Buradaki Rom'u yükledikten sonra sıkıntı olur veya hoşuma gitmezse tekrar orjinal rom'u yükleyebilirmiyim veya imei de falan sıkıntı olurmu orjinal rom'a tekrar dönünce

baskahmet

baskahmet

Üye
Buradaki Rom'u yükledikten sonra sıkıntı olur veya hoşuma gitmezse tekrar orjinal rom'u yükleyebilirmiyim veya imei de falan sıkıntı olurmu orjinal rom'a tekrar dönünce
Orjinale dönersin imei de bir sıkıntı olmaz hocam

ErSin9006

Üye
gps de yer bulamıyor bu ya :D neyse olacak olacak

• Beğen
Tepkiler: baskahmet

Üst Alt