Galaxy S4 Mini İ9190 CM12.1 Lollipop 5.1.1 (Official Nightly Güncelleme 25.06.2015)

Sponsorlu Bağlantılar

djraghav

djraghav

Üye
tamam ben şimdi 1-2 ay stock rom takılıcam bu rom otursun bi düzgünce o zaman yüklerim

ErSin9006

Üye
arkadaşlar bu rom hakkında bilgi verir misiniz şuan ne durumda artısı eksisi nedir? Bir de ilk defa 2 gb interneti doldurmak üzereyim 2 yıldır neden böyle oldu acaba?

djraghav

djraghav

Üye
Rom guzel bir haftaya yakin kullanmadigim icin birsey soyleyemeyeceğim ama rom guzel 2. Sorunda ne demek istedin anlamadim

ErSin9006

Üye
romun unofficali yüklü şuan bende ve ilk defa veri kullanımında 2 gb dolmak üzere nasl oldu anlam veremedim o yüzden sorayım dedim şuan nasıl ama bırakmak istemiyorum arayüz çok hoş bunda cm 11 gibi sağlam olsaydı bi

djraghav

djraghav

Üye
Rom gayeet guzel bence veride hic sorun yasamadim unoffical ise 20141224 surumune gecebilirsin ben o surumde hic problem gormedim veri probleminizide daha once yasamadim.

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
romun unofficali yüklü şuan bende ve ilk defa veri kullanımında 2 gb dolmak üzere nasl oldu anlam veremedim o yüzden sorayım dedim şuan nasıl ama bırakmak istemiyorum arayüz çok hoş bunda cm 11 gibi sağlam olsaydı bi

Net le romun ne alakası olabilir ki?
Bende aynı tomu kullanıyorum.

djraghav

djraghav

Üye
Bende pek anlamadim ama belkide fark etmeden kullanmis olamazmi youtube falan sarki dinlemistir ?

ErSin9006

Üye
bilemedm acaba açık kaldı ben mi anlayamadım :) sağlam olması ne kadar sürer bu romun ? 3. ayı bulmaz demi?

djraghav

djraghav

Üye
Bilemiyorum (bence) calisma hizlarin a bagli offical hergun bi tane cikiyo bildigim kadariyla

ErSin9006

Üye
muhtemelen ay başı çıkan yeni romu yüklerim zaten :))) sağlam olsun temiz olsun bir kere olsun istiyorum o yüzden veri ve şebeke sorunu yaşıyordum orjinal de ve cm11 de bunda sorun yaşamadım çok sevinmiştim

djraghav

djraghav

Üye
Rom la veri nasil bilmiyorum

djraghav

djraghav

Üye
Ne alaka anlamadim

ErSin9006

Üye
şöyleki teli sıfır aldım 3g ve 2g otomatik olan moda aldım hangisi çekerse diye giriyorsun vs her şey güzel şebeke bir kere tamamen gittimi tünel ya da benzeri yere girince gidiyor ya telefon tekrar şebekeyi bulamıyor ve şebke yok olarak kalıyor taki teli kapa aç yapana kadar

djraghav

djraghav

Üye
Boyle bir sorunla karsilasmadim bence otomatik yapma kendi ac kapa yada paket asiminj ayarla mesela 1 gb i gecince uyari falan versin

berk alican

Üye
Lolipop da kitkatdaki gibi kilt ekraninda muzik ileri geri alinmiyor play muzikde bile bu kotu olmus bide yarım sn müzik donuyor bazen

32hakan

32hakan

Üye
Lolipop da kitkatdaki gibi kilt ekraninda muzik ileri geri alinmiyor play muzikde bile bu kotu olmus bide yarım sn müzik donuyor bazen
Rom daha geliştirme sürümünde. Ama ben kullanırken kilit ekranından müzik değistirebiliyodum

ErSin9006

Üye
arkadaşım müzik değişiyor yalnız listelerden ya da parçalardan açman gerek galba hatta değiştirdkçe arayüz rengi bile değişiyor ;)

berk alican

Üye
Yok öyle degil mesela 10 sn den 1dkya sarilmiyor
geçici olarak rus un ilk verisyonunu kullanacağım

ErSin9006

Üye
bu sürümde eksikler bayağı fazla bekleyip görmek lazım ben şuan son sürümdeyin hatası var klasik yukardaki sorun konuşurken kesilme internet bağlanmama ya da geç bağlanma wifi yi unutma kaydedildi demesine rağmen vs şarjıda cm11 seviylerinde yemeye başladı :) ayrıca sanırım düzeltme işlemleri ile 3 ayı bulacak ilk snaphot çünkü güncelleme olayı illa hafıza kartından yapılma olayı kalkmış ellede oluyor anca geldi bu özellik mesela :))

rasmusen.17

Üye
Arkadaşlar rom 20.01.2015 tarihli olarak güncellendi. Değişiklik olarak; arama esnasında sesin kesilmesi, sinyal kalitesinin az olması, arama çevirici ve durum çubuğu uygulamalarının beklenmedik şekilde durması, ses kodekleri güncellemesi, kamera uygulaması ve sürücüsünde güncellemeler, ota üzerinden güncelleme yapabilme, tema desteği ve hızlı ayarlar gibi pek çok önemli güncelleme yapılmış. Deneyen varsa güncelleme sonrasındaki yorumlarınızı alabilir miyiz.

Son düzenleme:

Üst Alt