Konuda denildiği gibi kuracaksın ? Neyinden korkuyorsunYani saçmaladım da ne bilim korkuyom
Rocverdey mod suan 4.2.2 sürüm de root suz tel açabiliyom açıkcası Ona ne gerek var anlamadım
Rootsuz cwm den o dosyayı kuramazsın. Çok karıştırıyorsun. Ya konudaki gibi kur yada kurma kardeşim..Rocverdey mod suan 4.2.2 sürüm de root suz tel açabiliyom açıkcası Ona ne gerek var anlamadım
Şart değilTm orda dedikleri gibi yapacam inş olur
Arkaşlar rom u 4.2.2 De kursam bişi olurmu Yoksa 4.4.2 şart mı
Ben bu rom'u yukledım sureklı klavye durduruldu hatası verıyodu pes pese ve bı ara telefonun ekranı karardı sadece bende mı sorun çıkardı acaba![]()
Her gun guncelleme aldığı için yukledıgın günün romunda klavye sorunu olabılır.
Bende 28 romu yüklü sorun yok.
Bırde bişey daha sorucam bu android surumlerı gerçek dımı mesela replıka urunlerde atıyorum 4.4.2 yazar sadece gostermelık gerçegı 2. bılmem nedır merakımdan soruyorum sadece
ben bunu yukledım kendı netımı gormuyo bı kaç tane çıkıyo benımkı yok sd kartı gormuyo
Wıpe yapıp tekrar kontrol edın
Yenıden Baslatınca Duzeldı Ve bı Çok Yerı Ingılızce Bu Guncellemelerle Duzelır Mı
bu günün güncellemesi 15dk da anca indi telefona kurayım dedim açılış ekranında recovery menü gelince tekrar başlatma yaptı neden kuramıyorum şuan güncellemeyi?
wipe ekranı gelmediki recovery ekranı açılır açılmaz kapanıyor bidaha denedm gene aynısı oldu normalden geç indi bide