Bahadir_fb
Üye
çok temiz bir şekilde tekrar cm12 kurmak istiyorum ? en baştan nasıl bir yol izleyeyim
stock için türkiye mi sağlam olur yoksa rusya mı?
4.2.2 yüklü ıse Türkiye yuklıyebılırsın.
4.4.2 ıse zaten Türkiye romu yok.
çok temiz bir şekilde tekrar cm12 kurmak istiyorum ? en baştan nasıl bir yol izleyeyim
stock için türkiye mi sağlam olur yoksa rusya mı?
indiriyorum bunu tekrar cm 12 kurmakda istiyorum başlıktaki gibi mi yapcam?
dostum senin kafan mı güzel türkiye romunu indiriyorum stock a düşecem cm12den mecburen stock a düşünce tekrar cm 12 kurmak için burda anlattıklarını mı yapcam birde imeisi gidiyormu telefonun onu nasıl yapcaz
dostum senin kafan mı güzel türkiye romunu indiriyorum stock a düşecem cm12den mecburen stock a düşünce tekrar cm 12 kurmak için burda anlattıklarını mı yapcam birde imeisi gidiyormu telefonun onu nasıl yapcaz
Sabahtan beri boş konuşuyorsun okudugunu yapacağına gereksiz bir sürü soru soruyorsun.
Sonrada güzel kafalardan bahsedıyorsun.
Okuduğunu yapamayan aciz biri olduğun için sana devamlı soru sormak gerekıyor.
Güzel kafa görmek istiyorsan daha yakına Gelmen lazım.
Abı sana ben bı soru sormustum ama cevap vermedın
Rom tavsıyesıydı herhalde; hepsi birbirine benzıyor bence en iyisi cm12 su anda
Yanı adam note4 4.4.4 romu s3 e uyarlamıs bunun gıbı orjınal kıvamında bı rom olamazmı bızım tellere
anlayan anlıyo sıkıntı kimde belli cm12 yüklü şuan stock rom atıp tekrar cm12 yükleyecem recovery açılmadığı için anlamakta sıkıntısı olan idrak edemeyen sensin.Aynen Tekrar Anlatılanları Yap Imeı Gıtmez Sıkıntı olmuyo 6-7 Kere Yukleyıp Stock Rom'a Dondum Ben
Stock yükle. Tekrar burdakileri yap ve cm12 yükle. Üslübuna dikkat et. Bahadır abinin 100 lerce konusu var ve hepsiyle uğraşıyor. Düzgün de anlatılamayınca böyle durum oluşuyor. Üslubuna dikkat et!anlayan anlıyo sıkıntı kimde belli cm12 yüklü şuan stock rom atıp tekrar cm12 yükleyecem recovery açılmadığı için anlamakta sıkıntısı olan idrak edemeyen sensin.
Burası özgür bir forum. Herkes istediğini konuşabilir ta ki başkasına hakaret edene kadar. Rom yüklemeden önce bana özel mesaj atıp yardım istedin çok konuda. Ben sana yardım ettim. Demekki akıl yaşta değil başta. İlk rom yüklemelerde hiçbirşey bilmiyordun şimdi biliyorsun. Yaşınmı büyüdü ? Hayır. Aklın genişledimi? Evet. Bu mesajı anla bakalım. O kadar büyüksen..2 kişi konuşuyoruz. biz ne konuşacağımızı sana soracak değiliz helede yaş olarak küçük birinin böyle konuşması haddide değil hakkıda değil. Dediğim gibi 2 kişi konuşuyoruz.
Kafan mı güzel hakaretse sen hakaret duymamışsın bu laf samimi ortamlarda arkadaş arasında kullanılır art niyet olmadan kullanırsın yani kapiş ayrıca rom yükleme konusu açtına göre daha olgunlaşmamış meyvesin büyüklerimiz iyilik yap denize at der bu yönüyle akıl tartışmasına girmeyelim hiç ayrıca öğrettiğine karşılık bende sana yardımcı olabilirim html css photoshop webmaster... Vs o zaman ulu orta yaptığın iyiliği söylemek gafletinde bulunmazsın sanırım bahadır arkadaş hakaret saydıysan kusura bakma bence sorun yok konuşmanın anlamıda yok iyi forumlar
Tam da anlatmak istediğim buydu vallahi yaBak üslup konusunda sorunların var.
Ben senin samimi arkadasınmıyım da bana sacma sapan bir yorumda bulunup sarhos olduğumu yani ; yazdıklarını idrak edemeyeceğimi
ıma ediyorsun?
Ayrıca ahmet için kullandığın biz iki kişi konuşuyoruz ımasıda sana yakışan bir şeydi ama ne yazik ki seviyeyi buralara kadar duşurdun.
Şimdi Birisi sana stock rom yükle diyorsa ve bu konuda bilgin yoksa googla yazarsin nedir? Nasıl yapılır? Öğrenırsın!
Ama sen alısmıssın nasılsa burada birileri enayi gibi devamlı benim yerime bu işi yapıyor.
Yaşının adamı ol kendinden yaşça kucuklerle ve büyüklerle nasıl konusacağını ogren
ve bir şeyi sormadan önce arastır kimse seni anlamak zorunda değil.
Tam da anlatmak istediğim buydu vallahi ya
Bahadır abi bu romu yüklemeyi düşünüyorum sen hangi sürümdesin acaba ?
yükledim şuan evet play storede aratınca baya çıkıyor.İnşallah başka sorunu yoktur.Açılış animasyonu biraz da değişmiş güzel olmuş02.02 yüklü bende, yükleyebilirsin sorun yok rom da ve tema çeşitliliği de baya bir arttı güzel oldu

yükledim şuan evet play storede aratınca baya çıkıyor.İnşallah başka sorunu yoktur.Açılış animasyonu biraz da değişmiş güzel olmuş![]()