Cm11 hatalari bu baslikta

Sponsorlu Bağlantılar

sir mordred

sir mordred

Üye
Arkadaşlar mesajlar ve rehber neden yok cm11 de nasıl yapıcaz yardımcı olurmusunuz

Mesajlar ve rehber var galiba yüklemeyi yanlış yaptın tekrardan temizce romu kurmayı dene(nasıl yüklenmesi gerektiği bu konunun 1. Mesajında var)

genco15

genco15

Üye
okey google dıyorum speak now diyor call babam dıyorum call babamı nette arıyor :D

genco15

genco15

Üye
Call 112 yapıyorum yine ayni :)

sir mordred

sir mordred

Üye
okey google dıyorum speak now diyor call babam dıyorum call babamı nette arıyor :D

Nette arıyor gibi gözüküyor ama aslında o sırada rehberi açıyor ve babanı arıyor biraz bekle karşına normal rehberden aradığında nasıl görüntü geliyorsa o görüntü gelicek

genco15

genco15

Üye
Busekilde kalıyor hocam bekliyorum ama bisey oldugu yok

sir mordred

sir mordred

Üye
Busekilde kalıyor hocam bekliyorum ama bisey oldugu yok

İlginç ok google çalışıyorsa bu sesli komutunda çalışması lazım ben kullandığımda hiçbir sorunla karşılaşmamıştım ama birde galiba saf cm11 kullanmıyorsun durum çubuğundaki ikonlar değişik görünüyor

melodileriyakar

melodileriyakar

Üye
Önce asistan dilini İngilizce yapın olmazsa telefon dilini İngilizce yapın, ben de çalışıyor çünkü.

sir mordred

sir mordred

Üye
@AlperTunga87 , @lafactorial ve ben birlikte iyi bir iş çıkardık. TRİM destekli kerneli yaptık.ben gerekli kernel kod değişikliğini söyledim lafactorial kardeşim kerneli derledi alper kardeşimde test etti kernele TRİM desteğini ekledik. Khan kernelin yeni versiyonunu bekleyin. TRİM desteği ile artık telefonlarımız gün geçtikçe ve kullandıkça yavaşlamayacak performansı ilk günki gibi olacak arkadaşlarıma tekrar teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: lafactorial, AlperTunga87, hasaneness ve 1 kişi daha
genco15

genco15

Üye
@AlperTunga87 , @lafactorial ve ben birlikte iyi bir iş çıkardık. TRİM destekli kerneli yaptık.ben gerekli kernel kod değişikliğini söyledim lafactorial kardeşim kerneli derledi alper kardeşimde test etti kernele TRİM desteğini ekledik. Khan kernelin yeni versiyonunu bekleyin. TRİM desteği ile artık telefonlarımız gün geçtikçe ve kullandıkça yavaşlamayacak performansı ilk günki gibi olacak arkadaşlarıma tekrar teşekkürler
Sonunda romların ılk halıyle 1 aylık halı araında daglar kadar fark oluyordu.benım rom saf cm sadece ıos tema yukledım cm teması neyse o kdarda onemlı degıl :D

melodileriyakar

melodileriyakar

Üye

Vay süper haber bekliyoruz, buradan bizimle de paylaşın. :)

• Beğen
Tepkiler: lafactorial
themotto

themotto

Üye
ozaman şimdiden elinize sağlık arkadaşlar :)

burak_909

burak_909

Üye
arada bir son uygulamaları sonlandırmak için orta tuşu bastiğimda öylece kalıyor, deli ediyor billah beni.

• Beğen
Tepkiler: genco15
sir mordred

sir mordred

Üye
TRİM testi :) başarılı gözüküyor :)

TRİM desteği hakkında daha fazla bilgi için :

• Beğen
Tepkiler: hasaneness
melodileriyakar

melodileriyakar

Üye
TRİM testi :) başarılı gözüküyor :)

TRİM desteği hakkında daha fazla bilgi için :

Nasıl kullanıyoruz bunu, yazdığın kodlar mı geçerli bi de diğer cihazlarda da oluyo mu? Gerçekten de hiç bi telefon ilk günkü gibi olmuyo kendimi kandırmak istesem de. :D edit: kerneli bekliyoruz doğru ya. :)

sir mordred

sir mordred

Üye
Nasıl kullanıyoruz bunu, yazdığın kodlar mı geçerli bi de diğer cihazlarda da oluyo mu? Gerçekten de hiç bi telefon ilk günkü gibi olmuyo kendimi kandırmak istesem de. :D

Şimdi şöyle her android cihaz aynı tür bellek kartına(depolama) sahiptir(nand bellekde denir) bu belleklere sürekli yaptığımız işlemler sonucu veriler yazılır,silinir ama bazı veriler silinmesine rağmen hala daha depolanır bu da defragmentation'a yol açar yani verinin parçalanmasıbu da her cihazda belirli bir kullanım sonucu performans kaybına yol açar andrpid 4.3 ile birlikte google TRİM desteğini ekledi. Böylece andrpid 4.3 ve üstü android versiyon kullanan telefonlar eğer kerneli ve donanımıda(hardware) destekliyorsa TRİM desteğini kullanabilir(mesela şuan sizin kerneliniz trimi desteklemediği için terminal emülatörde farklı sonuç çıkar isterseniz deneyin ilk önce terminal emülatörden su yazın ve enter'a basın daha sonra fstrim -v /cache yazın ve yine enter'a basın resimdekinden farklı sonuç çıkacaktır)
Trimi kullanarak silinmiş fakat hala depolanan veriler tümden silinir ve parçalı veri bütünleştirilir böylece okuma/yazma hızında belirgin bir artış elde edilirFstrim boşluk -v boşluk /cacheBirde arkadaşlar birşeyden emin olmam lazım herkes(tüm galaxy w kullanıcıları) playstore'dan "sd insight" adlı uygulamayı kurup daha sonra üstten emmc'yi seçip çıkan bilgileri buraya atabilirlermi?
Örneğin benimki: SEM04G oct/2012
39xx mb

Sizin sonuçlarıda burada paylaşabilirmisiniz?

• Beğen
Tepkiler: melodileriyakar
melodileriyakar

melodileriyakar

Üye
Şimdi şöyle her android cihaz aynı tür bellek kartına(depolama) sahiptir(nand bellekde denir) bu belleklere sürekli yaptığımız işlemler sonucu veriler yazılır,silinir ama bazı veriler silinmesine rağmen hala daha depolanır bu da defragmentation'a yol açar yani verinin parçalanmasıbu da her cihazda belirli bir kullanım sonucu performans kaybına yol açar andrpid 4.3 ile birlikte google TRİM desteğini ekledi. Böylece andrpid 4.3 ve üstü android versiyon kullanan telefonlar eğer kerneli ve donanımıda(hardware) destekliyorsa TRİM desteğini kullanabilir(mesela şuan sizin kerneliniz trimi desteklemediği için terminal emülatörde farklı sonuç çıkar isterseniz deneyin ilk önce terminal emülatörden su yazın ve enter'a basın daha sonra fstrim -v /cache yazın ve yine enter'a basın resimdekinden farklı sonuç çıkacaktır)
Trimi kullanarak silinmiş fakat hala depolanan veriler tümden silinir ve parçalı veri bütünleştirilir böylece okuma/yazma hızında belirgin bir artış elde edilirFstrim boşluk -v boşluk /cacheBirde arkadaşlar birşeyden emin olmam lazım herkes(tüm galaxy w kullanıcıları) playstore'dan "sd insight" adlı uygulamayı kurup daha sonra üstten emmc'yi seçip çıkan bilgileri buraya atabilirlermi?
Örneğin benimki: SEM04G oct/2012
39xx mb

Sizin sonuçlarıda burada paylaşabilirmisiniz?

Özellikle galaxy w bi süre sonra çok kasmaya başlıyor, bizim için çok iyi. Art ye geçince hafıza full doldu bişey yükleyemiyorum birazdan sd kart alıp yazayım.

hasaneness

hasaneness

Üye

oğuzhan benimki bu sekilde

• Beğen
Tepkiler: sir mordred
onwake

onwake

Üye
Trebuchet (Orjinal Launcher) Kullanırken menüye girin. Örn:Menümüz iki sayfa olsun.(Bende öyle). Sağdaki sayfaya geçiyorum. Ve birdaha geçiyormuş gibi yapınca bi önceki sayfanın uygulamaları; o an ki sayfa uygulamalarının arkasına geliyor. Yani sayfalar üst üste biniyor.Ve bugün 3-5 kere gördüm: Üst bildirim barını aşağıya çekiyorum. Sağ üst köşedeki butona basınca switchlerin olduğu sayfaya geçerken mavi bir ekran çıkıp düzeliyor.Kamera odaklaması 15 saniye gibi bir süre takıldı uzak mesafeyi micro odaklama ile çekmeye çalıştı. Düzeldi, birdaha olmadı.