sir mordred
Üye
Pa gaps yüklü hocam
Ayarlar > ana ekran google now launcher'ı seç daha sonra home tuşuyla ana ekrana gel sola kaydırdığında google asistan açılmış olması lazım
Pa gaps yüklü hocam
Google asistan sectim ama sag sol cekiyorum birsey olmuyor
Problem yok benim duzenledigim su anda kullandigim romda ama saf cm11 de denemedimBende bu sms sorunu yuzunden silmek zorunda kaldim. Bir dahaki versiyon kisa zamanda gelebilir kritik bir hata oldugu icin. Eger iki ay kadar bir zaman alacaksa vay halimize.
Saf kullanıyordum diğer arkadaşlar gibi bende sms te hatayla karşılaştım.Problem yok benim duzenledigim su anda kullandigim romda ama saf cm11 de denemedim
Cok enterasan deneme amacli iki kisiye mesaj gondereyim dedim hatayi test etmek icin gonderdi sorun yadamadim ama tabi saf cm degil bendeki s4 kendi duzenledigim romSaf kullanıyordum diğer arkadaşlar gibi bende sms te hatayla karşılaştım.
s4 dedin de aklıma geldi. google play marketteki s4 launcher ları denedim ücretli olanları fakat nedense bildirim geldiğince (facebook a ) 1 yazmıyor ama mesaj geldiğinde 1 yazıyor turuncu baloncukta. onda var onda yok. Ayrıca sarj ikonu değişmiyor bu bir tek cm11 de oluyorCok enterasan deneme amacli iki kisiye mesaj gondereyim dedim hatayi test etmek icin gonderdi sorun yadamadim ama tabi saf cm degil bendeki s4 kendi duzenledigim rom
Launcher kaynakli hatadan dolayidirtheme işte. mesaj uygulamasına bildirim geliyor face e gelmiyor ilginç..
Bu arada 2 kisiye ayni anda sms gonderebiliyorum ama kendi duzenledigim romda![]()
Sir dostum neyi yanlış yapuorum anlamadim bi türlü olmadi
Google asistan Türkiyede desteklenmiyor bildiğim kadarıyla.Google asistan sectim ama sag sol cekiyorum birsey olmuyor
Ok google :-)Dili ingilizce yapıp asıtanı aktıfleştirip tekrar turkce yaptım oldu bırde nasıl komut verecegımı cozsem![]()
Dili ingilizce yapıp asıtanı aktıfleştirip tekrar turkce yaptım oldu bırde nasıl komut verecegımı cozsem![]()