sir mordred
Üye
Kardeşlerim cm11 yeni güncelleme perf hakkinda touchwi3 e göre nasil
deneyip sonucu kendi gözlerinle görebilirsin

Kardeşlerim cm11 yeni güncelleme perf hakkinda touchwi3 e göre nasil

Arkadaşlar nerden ve nasıl güncelliyeceğim anlatın biriniz ?
Arkadaşlar nerden ve nasıl güncelliyeceğim anlatın biriniz ?
Gapps 05.01.14 u mu kullancaz
Kardeşim aşağıdaki linkte 2 çeşit kurulum yöntemi var sen .img olarak indirdiğine göre 2. yöntemi yapman lazımKardeşler cwm 6.0.4.5 zip şeklinde indirdim icinde .img dosyasi var onu nasil kuracagiz? Acil!
Telefonun şebeke çekimi , arama ve sms gönderme konusunda benden başka hata alan yok mu ?
Telefonun şebeke çekimi , arama ve sms gönderme konusunda benden başka hata alan yok mu ?
mobil veri ve wifi de sorun yok sadece şebeke birden sıfıra düşüyor. Sonra arama yada sms gönderimi yapmamaya başlıyor reset atana kadar.1 gündür kullanıyorum
ama dediğin gibi bir sorunla
karşılaşmadım (sürekli mobil veri kullanıyorum sorun yok gibi ayrıca 2 gelen arama aldım ve 4 mesaj yine sorun yoktu)
tekrar yükledim şimdi. Hiç bir ayara dokunmadım sadece dahili bellek olarak hafıza kartını gösterdim okadar. Şuan bir sorun yok gibi.benim de bir kere öyle oldu sorunlu olmuştu yazılım tekrar atınca düzelmişti tekrar dene istersen yüklemeyiOğuzhan GPS denedin mi hiç sıkıntı var mı ?
benim de bir kere öyle oldu sorunlu olmuştu yazılım tekrar atınca düzelmişti tekrar dene istersen yüklemeyiOğuzhan GPS denedin mi hiç sıkıntı var mı ?

ben de sıkıntı oldu xda da olmuş bir kişi de sanırım o yüzden sordum tekrar kurayım olmazsa bende odin ile ilk yazılım atayım sonra kurayım öyle deneyim bir de alt sürüm ne kullanıyorsun sen Türkiye rom mu ?