Cm11 hatalari bu baslikta

Sponsorlu Bağlantılar

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Guncelleme sayfasinda yenilikler hakkinda bilgi olmasi gerekir

melodileriyakar

melodileriyakar

Üye
Daha hızlı arama, daha geniş görüntüleme alanı (durum ve gezinme çubukları artık yarı saydam olduğundan duvar kağıdınız her pikselde kendini gösterir ve hatta uygulama çekmecenizi genişlettiğinizde dahi görünmeye devam eder.), sezgisel duvar kağıdı Seçici (cihazda ya da bulutta bulunan herhangi resmi seçebilir ve konum belirleyebilirsiniz.) sağ doğru hızlıca kaydırın. OK google demeniz yeterli (play edition ve nexuslarda). Demiş. Sürüm no: 1.0.9.1039417

Edit: yabancı kaynaklar bu arayüzün daha çok cihaz için kullanıma açıldığını yazıyor. Tüm Nexuslar ve play edition telefonlar için marketten ulaşılabilir durumda.

Son düzenleme:
Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Tskler

genco15

genco15

Üye
Beyler bı yardım dedbılırmısınız tele

bu iki uygulamayı kurdum sımdı nete giremiyorum ilkinde sorun oldugunu sanmıyorum ama apn onoff u acınca program durdu hatası alıyorum bı kere calıstırdım ondan gıremıyorum galıba nasıl eskı halıne getırebılırım telı

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi

bu iki uygulamayı kurdum sımdı nete giremiyorum ilkinde sorun oldugunu sanmıyorum ama apn onoff u acınca program durdu hatası alıyorum bı kere calıstırdım ondan gıremıyorum galıba nasıl eskı halıne getırebılırım telı
Eger kullandigin uygulama root gerektirmiyorsa wipeleri yap ama fabrika ayarlarina donmus olursun uyarayim

genco15

genco15

Üye
sadece wipe cache yapsam yeter mi

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Dene ama yeterli olacacagini sanmiyorum dene istersen wipe cache dalvik cache yap ilk etapta duzelmesse data yaparsin

sir mordred

sir mordred

Üye

Kullandığın uygulama apn ayarlarını(operatöre özel cihazda saklanan internet/3g ayarları) silmiş muhtemelen(kullandiğımız uygulamalara dikkat edelim:)) bu yüzden apnleri tekrar elde etmek için tek yol hangi hat kullanıyorsan onun servisine başvurmak(avea için 500) ve internet ayarlarını göndermelerini istemek

Son düzenleme:
genco15

genco15

Üye
hocam ıstedım tekrar olmadı romu temız tekrar kurdum olmadı sımdı stock roma dondum hala gırmıyor cok zor durumdayım :S var mı baska yapabılecegım bırseyedit :
edge ye alınca girdi ama 3g de tık yok

sir mordred

sir mordred

Üye
hocam ıstedım tekrar olmadı romu temız tekrar kurdum olmadı sımdı stock roma dondum hala gırmıyor cok zor durumdayım :S var mı baska yapabılecegım bırseyedit :
edge ye alınca girdi ama 3g de tık yok

Eğer stock romda bile ve operatörden aldığın internet ayarlarına rağmen aynı sorun varsa muhtemelen çözüm yok maalesef.:(

genco15

genco15

Üye
Hay uygulamsını bı tarafına monte ettıgım yarım gunumu yedı cozemedım :s 3g abonelıgımı ıptal ettım bıdah ayapcam tek umudum o542 Vodafone musterı hızmetlerını aradım bılgılerınızı guncelleyecem telı acıp kapayın dedıler yaptım oldu :D uygulama nelere yol actı

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Hay uygulamsını bı tarafına monte ettıgım yarım gunumu yedı cozemedım :s 3g abonelıgımı ıptal ettım bıdah ayapcam tek umudum o542 Vodafone musterı hızmetlerını aradım bılgılerınızı guncelleyecem telı acıp kapayın dedıler yaptım oldu :D uygulama nelere yol actı
Hadi gecmis olsun ;)

sir mordred

sir mordred

Üye
@Bysalih41 kardeşim unutmadan şu 2 hatayıda listeye ekleyebilirmisin
1-camera360 ultimate kamera uygulaması ilk açılışta siyah ekranda kalıyor
2-kamerada mavi ekran ve takiben telefonun yeniden başlaması sorunu(
bu hata yeni bulundu xda'da bi kullanıcı rapor etti bende denedim onayladım gerekli loglarla birlikte yine xda'ya rapor ettim) bu hatayı denemek isteyen arkadaşlar şöyle: ilk önce kameraya girin video modu seçin daha sonra ayarlardan video encoder türünü h264 seçin ve kısa uzunlukta bi video çekin daha sonra yine ayarlardan video encoder türünü mpeg4 yapın ve yine kısa uzunlukta bi video çekin daha sonra tekrardan video encoderi h264 seçin ve video çekmeye çalışın ilk önce aniden bi mavi ekranla karşılaşacaksınız daha sonra telefon restart atacak

• Beğen
Tepkiler: hasaneness
Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
@Bysalih41 kardeşim unutmadan şu 2 hatayıda listeye ekleyebilirmisin
1-camera360 ultimate kamera uygulaması ilk açılışta siyah ekranda kalıyor
2-kamerada mavi ekran ve takiben telefonun yeniden başlaması sorunu(
bu hata yeni bulundu xda'da bi kullanıcı rapor etti bende denedim onayladım gerekli loglarla birlikte yine xda'ya rapor ettim) bu hatayı denemek isteyen arkadaşlar şöyle: ilk önce kameraya girin video modu seçin daha sonra ayarlardan video encoder türünü h264 seçin ve kısa uzunlukta bi video çekin daha sonra yine ayarlardan video encoder türünü mpeg4 yapın ve yine kısa uzunlukta bi video çekin daha sonra tekrardan video encoderi h264 seçin ve video çekmeye çalışın ilk önce aniden bi mavi ekranla karşılaşacaksınız daha sonra telefon restart atacak
@sir mordred usta ekledim tsklr tespitin icin

• Beğen
Tepkiler: sir mordred
genco15

genco15

Üye
Hesap makinesinde tan cot hesaplamalari yanlis cikiyor tan45 1,5465 gibi cikiyor

sir mordred

sir mordred

Üye
-aLoNeDarK-

-aLoNeDarK-

Üye
Usta son dıtum nedir?

emrah166

Üye
Usta yeni surum ne zaman gelir iyice heyecanladirdilar cok uzun zaman oldu arconun kulagina biraz su mu kacirsan acaba ?