galata7788
Üye
bende bir sıkıntı yokhocam cm11 in güncellemesini yaptınız mı bende kamera acılmadı ?ön kamera açılıyor da arka açılmıyor
bende bir sıkıntı yokhocam cm11 in güncellemesini yaptınız mı bende kamera acılmadı ?ön kamera açılıyor da arka açılmıyor
yine masrafa girecez hayırlısı teşekkür ederim kardsmbende bir sıkıntı yok
Hocam ön kamera arzalıydı biraz onu tamire götüreyim dedim yeni fark ettim arka kameradaki mercegi patlatmış 40 tl masraf girdi yemin ederim yazık günah bide benden 15 tl tamir parası istiyor hatsiz..Oturdum evde kendim yaptımbaşka bir romda çalışıyor mu dene ona göre tamire gönder inşallah rom yüzündendir.![]()
inşİnşallah bi daha bozulmaz![]()

cm 12 ye geleydi iyiydiCm11 14 aralık güncellemesi geldi. Bugün ace 2 ve s advance'de gün içinderisinde güncelleme alacak. Cm12'nin gelmesi yakındırNot: Cm12 haftaya ace2 ve s advance modellerine verilecek.
yeni güncelleme de ekstralar var mı hatalar mı giderilmiş hocam var mı bilginiz ?yinede yükleyelim vardır bunda da bişeycm kodları aroma filan güncellenmiş bizi etkileyen pek bir şey yok galiba![]()
Aroma nedir cahilim hocam ben biraz telefon kelimelerinde ?hocam iyi hatırlattınız o kurulum esnasında hangi seçenekleri seçip next dememiz gerekiyor ??? o kurulum hakkında detay verirmisiniz kbakmayn ben biraz meraklıyımAroma bizim recovery modda ki yeşil - beyaz ekran varya durmadan ileriye bastığımız o![]()

valla bunu hocam bir ara görsel olarak anlatın benim gibi update yaparken bilmeyenler olabilir iyi olur bence şimdi dedğinizi uygulayacağım hocam teşekkür ederimBen sadece system formatına f2fs diyorum. (Performans biraz artıyor) Diğer seçeneklere ise keep current diyorum yoksa telefon hafızası siliniyor![]()
Bir şey değil. Boş zamanım olursa yarın açabilirim konuvalla bunu hocam bir ara görsel olarak anlatın benim gibi update yaparken bilmeyenler olabilir iyi olur bence şimdi dedğinizi uygulayacağım hocam teşekkür ederim
Bu arada güncellemeyi yükledim fakat hiçbir farklılık gözüme çarpmadı 
Bende birazdan yükleyeceğim daha iniyor performansda artış olabilir belki hocamBir şey değil. Boş zamanım olursa yarın açabilirim konuBu arada güncellemeyi yükledim fakat hiçbir farklılık gözüme çarpmadı
![]()

Arkadaslar cpu yani çökme sorunundan yani ara verilmiatif cok yakinda devam edilecektir....Bende birazdan yükleyeceğim daha iniyor performansda artış olabilir belki hocam![]()
Çok iyi paypal'dan bagıs yapacam en yakın zamanda adamlara Maclaw sanırım Novafusion oluyor ...Maclaw'ın bilgisayarı tamir edildi çalışmalara devam ediyormuş![]()