Galaxy S3 Mini i8190 Cm11 & Cm12 ANDROİD 4&5 Kurulumu Ve Özellikleri

Sponsorlu Bağlantılar

androidadam.zz.mu

Üye
    Konu Sahibi
Tum sorunlar giderilmi sizce
pek sanmıyorum
Pazar gunune kadar zor dediler ama cumartesi aksami bitirip paylasa bilirler en gec salı gününyayınlacaktır... :)

başka gün kaldımı sayacagın bunu zaten herkez kabul ediyorlar bu arada biraz daha güzel tahminde bulunmalısın onların aksamı bizim sabahımız sayılır yani genelde paylasımları gece saat 3 4 gıbı yapılmaktadır :D bilgilendirmeniz için tesekkur ederiz ama kaynagınız her kimse dogru kaynak oldugunu sanmıyorum destegınız ıcın tesekkur ederız.

Yani bir guncellemeye kim hayır derki arkadaşlar saat farkından dolayı Türkiye de bu gece tahminin saat 3 gbi yeni güncelleme geliyor inş sorunsuz stabil gelir...

Yani salı gününü falan gecin ;) önceki romu verdikleri gibi gece 2 3 gbi hazır olur inş gözler nova ekibinin açıklamalarında biz sadece kesin ve net bilgiler vermeye gayret ediyoruz inş sizlere yararimiz oluyordur.r.

• Beğen
Tepkiler: Nextman

galata7788

galata7788

Üye
pek sanmıyorum

başka gün kaldımı sayacagın bunu zaten herkez kabul ediyorlar bu arada biraz daha güzel tahminde bulunmalısın onların aksamı bizim sabahımız sayılır yani genelde paylasımları gece saat 3 4 gıbı yapılmaktadır :D bilgilendirmeniz için tesekkur ederiz ama kaynagınız her kimse dogru kaynak oldugunu sanmıyorum destegınız ıcın tesekkur ederız.

Yani bir guncellemeye kim hayır derki arkadaşlar saat farkından dolayı Türkiye de bu gece tahminin saat 3 gbi yeni güncelleme geliyor inş sorunsuz stabil gelir...

Yani salı gününü falan gecin ;) önceki romu verdikleri gibi gece 2 3 gbi hazır olur inş gözler nova ekibinin açıklamalarında biz sadece kesin ve net bilgiler vermeye gayret ediyoruz inş sizlere yararimiz oluyordur.r.
Telefonu şarja taktım bekliyorum :D Dualarım kabul olduda erken geldi :D

androidadam.zz.mu

Üye
    Konu Sahibi
Yarin sabahtan denemem var keşke bu gece bende deneye bi)lseydimlseydim ama yarin ikindiye ancak denerim sorunları buradan bildirirseniz memnun oluruz ;)

galata7788

galata7788

Üye
Büyük ihtimalle bu akşam bir deneme yaparım. Sabaha gördüklerimi az çok yazarım :)

androidadam.zz.mu

Üye
    Konu Sahibi
Takipcilerimiz için iyi olur çok sağolsun bende ikindi kurunca ayrintili bi açıklama paylaşmış ollruz beraber işbirliğine için teşekkürler tekrar ;)

galata7788

galata7788

Üye
Takipcilerimiz için iyi olur çok sağolsun bende ikindi kurunca ayrintili bi açıklama paylaşmış ollruz beraber işbirliğine için teşekkürler tekrar ;)
Ben denemeden duramayacağımı bildiğim için ufak bir inceleme pek sorun değil :D
güncelleme geldi android 5.0.1'e yükseltmişler çağrı ve sesler düzeltilmiş. (en azından sitede öyle yazıyor) yükleyip deneyeceğim :D

androidadam.zz.mu

Üye
    Konu Sahibi
Sınavın olmasa bende duramam ama malesef iste ;)
Ohuw supeerrrr :)

galata7788

galata7788

Üye
Olsun yarın denersin :)

androidadam.zz.mu

Üye
    Konu Sahibi
Aynen guncelleme gelsede geç sürer yatsam iyi olur iyi geceler ;)

galata7788

galata7788

Üye
Mobil veri yok, aramalarda ses gelmiyor gitmiyor, usb bağlantısı çalışmıyor. Sürüm 5.0.1'e yükseltilmiş, performans artmış (kasmalar daha az). Güncellemeyi vermeseler daha iyiymiş hevesim kursağımda kaldı :(

reloqram

reloqram

Üye
Hocam güncelleme gelmiş sanırım genel sorunların giderilmesiyle ilgili paylaşımı ne zaman yaparsınız ?

galata7788

galata7788

Üye
Hocam güncelleme gelmiş sanırım genel sorunların giderilmesiyle ilgili paylaşımı ne zaman yaparsınız ?
Hataların hepsi hala aynı sürüm 5.0.1 olmuş ve performans biraz artmış sadece :(

androidadam.zz.mu

Üye
    Konu Sahibi
Sanırım arama sorunları düzeltilmiş gayet basarili konuşma yapiyorum ama kamera msj atma gbi sorunlarla hala karşı karşı yayım

galata7788

galata7788

Üye
bende konuşma hala yok hangi baseband sürümünü kullanıyorsun ?

androidadam.zz.mu

Üye
    Konu Sahibi
Bi fikrim yok :)

galata7788

galata7788

Üye
telefon hakkında kısmından anabant sürümüne bakabilir misin acaba ?
merak ettim yüklersem belki bende de çalışır :)

androidadam.zz.mu

Üye
    Konu Sahibi
cm11 tekrar donmuştum aksam senın için yükleyip bakayım :D demekki bilmediğim daha çok sey var bu hoşuma gitti :D

hacking53

Üye
Çok teşekkür ederim ama benim sıkıntım romu odin ile kurduktan sonra u8500 driver falan bulmaya çalışıyor bilgisayar sonra telefon açılıyor anabant sürümü yok oluyor haliyle telefon çekmiyor önceden 5 ay önce felan böyle sıkıntı yoktu sık sık rom atmaktan mı oldu nasıl düzelir şimdi stock rom var sıkıntısız ama ben custom romda da sıkıntısız kullanmak istiyorum yardım ederseniz çok sevinirim konu harika olursa telefon hemen kurcam :)

Üst Alt