Galaxy S3 Mini i8190 Cm11 & Cm12 ANDROİD 4&5 Kurulumu Ve Özellikleri

Sponsorlu Bağlantılar

androidadam.zz.mu

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Bir süredir forum sitelerine giremiyorum bunun nedeni malum geleceğim için ders çalışıyorum ve wep sitesi tasarlıyorum nasipse wep tasarım işim bittikten sonra foruma geri gelecegim cm11 gayet stabil olmuş oyun içi kasmalar falan nerdeyse kaybolmus değişiklik olsun diye bu aralar MIUI kullanıyorum yakında onunda tanıtımını yapacagım :D bilgisayara fazla baglanmamalıyım o yuzden hepsi sırayla inş anlayısınız için teşekkür ederim :D forum başlıgımızda bilgisi benimkinden bile üstün olan @galata7788 sorularınıza cevap buluyor inş onada çok teşekkür ederim :D

galata7788

galata7788

Üye
Arkadaşlar Bir süredir forum sitelerine giremiyorum bunun nedeni malum geleceğim için ders çalışıyorum ve wep sitesi tasarlıyorum nasipse wep tasarım işim bittikten sonra foruma geri gelecegim cm11 gayet stabil olmuş oyun içi kasmalar falan nerdeyse kaybolmus değişiklik olsun diye bu aralar MIUI kullanıyorum yakında onunda tanıtımını yapacagım :D bilgisayara fazla baglanmamalıyım o yuzden hepsi sırayla inş anlayısınız için teşekkür ederim :D forum başlıgımızda bilgisi benimkinden bile üstün olan @galata7788 sorularınıza cevap buluyor inş onada çok teşekkür ederim :D
Rica ederim. Elimizden geldiğince :)
Cm12 bugün güncelleme alabilir. (xda'da maclaw yazmış). :D

galata7788

galata7788

Üye
cm12 güncelleme geldi :D

galata7788

galata7788

Üye
Sadece mobil ağlar ve ses kalitesi düzeltilmiş. Kamera ve aramada ses gelip gitmesi hala sorunlu. :(

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
Cm 11 devam edin :) 1 ay sonra stabil hale gelir

androidadam.zz.mu

Üye
    Konu Sahibi
Cm12 Sorunlar Devam Ediyor Evet :( Ama MIUI Romu var suanda denemelerini yapıyorum yakında gerekli konuyu acacagım istersenz onu da deneye bilirsiniz cm 12 denerken :D Bu arada CM12 Güncellemek İsteyenler

galata7788

galata7788

Üye
Cm12 Sorunlar Devam Ediyor Evet :( Ama MIUI Romu var suanda denemelerini yapıyorum yakında gerekli konuyu acacagım istersenz onu da deneye bilirsiniz cm 12 denerken :D Bu arada CM12 Güncellemek İsteyenler
miui v4 -5 -6 hangisi
:D

androidadam.zz.mu

Üye
    Konu Sahibi
Dur Link Atayım :D pek bi sorunla karşılaşmadım V5 :D beta ama sıkıntısız çalışyor ufak sıkıntıları var ama göze batmaz :D :D

galata7788

galata7788

Üye
sağol :)

androidadam.zz.mu

Üye
    Konu Sahibi
rica :)

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
miui v6 s3 mini için olacağını sanmıyorum

androidadam.zz.mu

Üye
    Konu Sahibi
v6 yok zaten v5 var o da beta

reloqram

reloqram

Üye
Cm 12 güncelleme gelmiş umarim düzeltmişlerdir arama ve kamera sorununu

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
duzeltmis RIL tamamen duzeltdi ama kamerayı bilmiyorum

galata7788

galata7788

Üye
Arama düzelmiş kamera sadece google camera uygulaması ile çalışıyormuş :)

• Beğen
Tepkiler: reloqram
onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
bence yükleyin gayet güzel kasma yok bende galaxy s3 e yuklemeyi düşünüyorum

sane31

Üye
yüklemeyi tavsiye edermisiniz ?

Üst Alt