galata7788
Üye
aynenÇok iyi paypal'dan bagıs yapacam en yakın zamanda adamlara Maclaw sanırım Novafusion oluyor ...
aynenÇok iyi paypal'dan bagıs yapacam en yakın zamanda adamlara Maclaw sanırım Novafusion oluyor ...
bilgisayara fazla baglanmamalıyım o yuzden hepsi sırayla inş anlayısınız için teşekkür ederim
forum başlıgımızda bilgisi benimkinden bile üstün olan @galata7788 sorularınıza cevap buluyor inş onada çok teşekkür ederim 
Rica ederim. Elimizden geldiğinceArkadaşlar Bir süredir forum sitelerine giremiyorum bunun nedeni malum geleceğim için ders çalışıyorum ve wep sitesi tasarlıyorum nasipse wep tasarım işim bittikten sonra foruma geri gelecegim cm11 gayet stabil olmuş oyun içi kasmalar falan nerdeyse kaybolmus değişiklik olsun diye bu aralar MIUI kullanıyorum yakında onunda tanıtımını yapacagımbilgisayara fazla baglanmamalıyım o yuzden hepsi sırayla inş anlayısınız için teşekkür ederim
forum başlıgımızda bilgisi benimkinden bile üstün olan @galata7788 sorularınıza cevap buluyor inş onada çok teşekkür ederim
![]()

Sorunlar çözülmüş mü hocamcm12 güncelleme geldi![]()
miui v4 -5 -6 hangisiCm12 Sorunlar Devam Ediyor EvetAma MIUI Romu var suanda denemelerini yapıyorum yakında gerekli konuyu acacagım istersenz onu da deneye bilirsiniz cm 12 denerken
Bu arada CM12 Güncellemek İsteyenler
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Hocam yüklemeyi nasil yapıyoruz?Arama düzelmiş kamera sadece google camera uygulaması ile çalışıyormuş![]()
Ya da yuklememi tavsiye edermisniz bu guncellemeden sonraHocam yüklemeyi nasil yapıyoruz?