Samsung Galaxy S9 Root Atma ve TWRP Yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S9 Root Atma ve TWRP Yükleme
Şuanda Türkiye pazarında 3500 - 4000 Türk Lirası civarında bir fiyat etiketi ile satışta olan Galaxy S9 sahip olduğu yeni nesil işlemci ve daha iyi donanım sayesinde S8'in tasarım izlerini daha iyi bir performans ile beraber kullanıcılara sunuyordu. Bu yazımda sizlere Galaxy S9 root atma ve Galaxy S9 twrp yükleme işlemleri hakkında kısaca bilgi vereceğim. Eğer sizde cihazınızın mevcut yazılımından sıkıldıysanız ve değişiklik arıyorsanız bu işlemleri yaparak Xposed modülü yükleyebilir ve birçok düzenlemeyi kolay bir şekilde yapabilirsiniz.

tıklayarak odin programını bilgisayarınıza indirin ve yükleyin. İşlemlere başlamadan önce telefonunuzun yedeğini almayı unutmayın. İşlemlerin ardından telefonunuzda meydana gelebilecek herhangi bir sorundan maxicep.com veya aynı şekilde bende sorumlu olmayacağım. Bu konuda yer alan dosyalar Exynos işlemcili Galaxy S9 için yazılmıştır.

Samsung Galaxy S9 TWRP Yükleme

İlk olarak tıklayın ve Galaxy S9 twrp dosyasını bilgisayarınıza indirerek bir klasör içerisine atın. Telefonunuzun ayarlarından hakkında kısmına girin ve derleme numarasına 6-7 defa üst üste basarak geliştirici seçeneklerini aktif hale getirin. Sonrasında geliştirici seçenekleri menüsüne girin ve oem kilit açma ile birlikte usb hata ayıklama seçeneklerini aktif hale getirin. Ardından telefonunuzu kapatın. Ses kısma + bixby + güç butonlarına aynı anda basılı tutun. Uyarı gelince ses açma butonuna basın.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Sonrasında download modu açık iken kablo ile telefonu bilgisayara bağlayın. Odin programında yer alan option kısmını görselde yer aldığı gibi ayarlayın. Sonra AP butonuna basın ve indirmiş olduğunuz twrp dosyasını seçin. Ardından start butonu ile Galaxy S9 twrp yükleme işlemini başlatın. İşlem bittikten sonra Pass yazısı gelecektir. Telefonu yeniden başlatabilirsiniz.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız


Samsung Galaxy S9 Root Atma

Twrp yükleme işlemi bittikten sonra tıklayarak Galaxy S9 root için gerekli olan magisk 19 dosyasını indirin ve telefonun içine atın. Sonra telefonunuzu tamamen kapatın. Ses açma + bixby + güç butonlarının üçüne de aynı anda basılı tutun. Telefon twrp recovery menüsünü açacaktır. Bundan sonra yükle kısmına girin ve magisk dosyasını seçerek yükleyin. Yüklemenin ardından telefonu yeniden başlatın. Galaxy S9 root atma işleminin başarılı olup olmadığını kontrol etmek için Google Play mağazasından root check uygulamalarından herhangi bir tanesini indirip bakabilirsiniz.
 

Ekli dosyalar



Üst Alt