Galaxy S3 Mini i8190 Cm11 & Cm12 ANDROİD 4&5 Kurulumu Ve Özellikleri

Sponsorlu Bağlantılar

galata7788

galata7788

Üye
Kamera ile işiniz yoksa yükleyin (hala çalışmıyor :( ) Gerisi müthiş olmuş :D

Burhann06

Burhann06

Üye
cm12 son surumde clash of clansa girmeyi başaran var mı oyundan atıyor durmadan

galata7788

galata7788

Üye
Hayır malesef

sane31

Üye
arkadaslar twrp yi nasıl kaldırırız yardımcı olurmsunuz acaba lütfen acil?

galata7788

galata7788

Üye
TRSweet

TRSweet

Üye
Cm12 de google play hizmetleri calistiramiyor videolar,cogu online oyunlar ve gp hizmetleri isteyen uygulamalar calismiyor.

galata7788

galata7788

Üye
Cm12 de google play hizmetleri calistiramiyor videolar,cogu online oyunlar ve gp hizmetleri isteyen uygulamalar calismiyor.
Video için MX player kurun ve donanımsal çözücüyü etkinleştirin. GPS içinse konum ayarlarından pil tasarrufu kısmını işaretleyin :)

TRSweet

TRSweet

Üye
Video için MX player kurun ve donanımsal çözücüyü etkinleştirin. GPS içinse konum ayarlarından pil tasarrufu kısmını işaretleyin :)
Olmuyor denedim. İnternet uzerinden izleyebiliyosun sadece facebookda twitchde filan baglanamiyorsun.

furko3808

Üye
Ben genellikle oyun oynarken ekranin alt kısmında bozulmalar oluyor sebebi nedir?

androidadam.zz.mu

Üye
    Konu Sahibi
*Kamera çalışmıyor 3. şahıs uygulamalarda çalışır diye belirtilsede sanırım onlar da kamerayı açamıyor.
*Google Play hizmetleri durduruldu sorunu alan arkadaşlar büyük ihtimal cm11 den direk geçiş yapmış bulunmakta ama android 4 ila 5 in google sürümleri farklıdır bunun çözümü için lütfen telefonunuzu kapatın Ses acma tel kapatma ve menü tusuna basılı tutun sağ ust kosede wipe secenegı ile wipe yapın geri gelin indirdiğiniz cm12 dosyasını flashlayın sonra rebot yapmadan gerı gelıp indirdiginiz gaapss 5,1 flashlayın ve rebot secenegıne basın.
*Videoları açmak için wep de chorome sistemde mx player kullanınız.

(android 5'i bu kadar erken getirdikleri için nova ekibine teşekkür etmeliyiz ve birazda sabır etmeliyiz sonucta erken getirdiler.)

Tahminime göre yarın gece 3 gibi stabil olarak yayınlanır eger yarın yayınlanmaz ise 10 ocak diye düsünüyorum ama bunlar sadece tahmin herhangi bir kaynaktan alınma falan degıl :D

iyi günler.

TRSweet

TRSweet

Üye
*Kamera çalışmıyor 3. şahıs uygulamalarda çalışır diye belirtilsede sanırım onlar da kamerayı açamıyor.
*Google Play hizmetleri durduruldu sorunu alan arkadaşlar büyük ihtimal cm11 den direk geçiş yapmış bulunmakta ama android 4 ila 5 in google sürümleri farklıdır bunun çözümü için lütfen telefonunuzu kapatın Ses acma tel kapatma ve menü tusuna basılı tutun sağ ust kosede wipe secenegı ile wipe yapın geri gelin indirdiğiniz cm12 dosyasını flashlayın sonra rebot yapmadan gerı gelıp indirdiginiz gaapss 5,1 flashlayın ve rebot secenegıne basın.
*Videoları açmak için wep de chorome sistemde mx player kullanınız.

(android 5'i bu kadar erken getirdikleri için nova ekibine teşekkür etmeliyiz ve birazda sabır etmeliyiz sonucta erken getirdiler.)

Tahminime göre yarın gece 3 gibi stabil olarak yayınlanır eger yarın yayınlanmaz ise 10 ocak diye düsünüyorum ama bunlar sadece tahmin herhangi bir kaynaktan alınma falan degıl :D

iyi günler.
Gapps 5.0.2 link atarmisin ?

galata7788

galata7788

Üye
5.0.x Gapps

TRSweet

TRSweet

Üye
Ve calismiyor invalid aborted failed diyor.

galata7788

galata7788

Üye
Ve calismiyor invalid aborted failed diyor.
Dosya hatalı inmiş olmalı bende sıkıntısız çalışıyor.
Bide bunu dene istersen

The Pancar

The Pancar

Üye
biraz sabır bekleyin tüm hatalar giderilsin

galata7788

galata7788

Üye
Bugün yeni güncelleme geliyor (Maclaw yazmış). Bakalım hangi sorunlar giderilecek :D
Maclaw yeni bir gelişme bulduğunu yazmış bugünkü güncelleme büyük ihtimalle iptal :)

androidadam.zz.mu

Üye
    Konu Sahibi

Hatalar olmasına raggman kullanıyorum oyun gecırlerınde hıc sıkıntım yok kasmalar tamamen ucmus neredeyse bugun buyuk bır oyun denemesı yapacagım belırttıgım gıbı ygs ye kadar bu işleri bırakmama ragmen yarın bu denemelerın guzel bı vıdeosunu ceke bılırım belkı ama kesın degıl bu arada sanırım tahmınım dogru cıktı sanırım maclawın yazdını gormedım ama galata kardes sanırım gormus :D ve bugun guncelleme gelır ins guncelleme gelene kadar ders calısacagım ve kurulumu yapıp gereklı bılgılerı sıze sunacagız ınsallah :D hayırlı bır sekilde kamera ve video sorunuda ortadan kalkmıs olur.

galata7788

galata7788

Üye
Güncelleme geldi. Önemli pek bir değişiklik yok. Cm12 kodları güncellenmiş. Seçenekler tuşu artık menü tuşu olarak çalışıyor. F2fs çalışmalarına başlanmış (Yarısı tamamlanmış). Bi de blobs update diye bir şey var fakat ne olduğunu henüz anlayamadım :D Not: Kamera hala çalışmıyor :(

Üst Alt