Galaxy S3 Mini i8190 Cm11 & Cm12 ANDROİD 4&5 Kurulumu Ve Özellikleri

Sponsorlu Bağlantılar

galata7788

galata7788

Üye
başka bir romda çalışıyor mu dene ona göre tamire gönder inşallah rom yüzündendir. :)

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
ben cm 12 kullanıorum şuan umıo diye bi rom kurucam direk kuruymu yoksa başka bişiymi yapıyım

reloqram

reloqram

Üye
başka bir romda çalışıyor mu dene ona göre tamire gönder inşallah rom yüzündendir. :)
Hocam ön kamera arzalıydı biraz onu tamire götüreyim dedim yeni fark ettim arka kameradaki mercegi patlatmış 40 tl masraf girdi yemin ederim yazık günah bide benden 15 tl tamir parası istiyor hatsiz..Oturdum evde kendim yaptım

galata7788

galata7788

Üye
İnşallah bi daha bozulmaz :)

galata7788

galata7788

Üye
Cm11 14 aralık güncellemesi geldi. Bugün ace 2 ve s advance'de gün içinderisinde güncelleme alacak. Cm12'nin gelmesi yakındır :D Not: Cm12 haftaya ace2 ve s advance modellerine verilecek.

reloqram

reloqram

Üye
Cm11 14 aralık güncellemesi geldi. Bugün ace 2 ve s advance'de gün içinderisinde güncelleme alacak. Cm12'nin gelmesi yakındır :D Not: Cm12 haftaya ace2 ve s advance modellerine verilecek.
cm 12 ye geleydi iyiydi :D yeni güncelleme de ekstralar var mı hatalar mı giderilmiş hocam var mı bilginiz ?

galata7788

galata7788

Üye
cm kodları aroma filan güncellenmiş bizi etkileyen pek bir şey yok galiba :D

galata7788

galata7788

Üye
Aroma bizim recovery modda ki yeşil - beyaz ekran varya durmadan ileriye bastığımız o :)

reloqram

reloqram

Üye
Aroma bizim recovery modda ki yeşil - beyaz ekran varya durmadan ileriye bastığımız o :)
hocam iyi hatırlattınız o kurulum esnasında hangi seçenekleri seçip next dememiz gerekiyor ??? o kurulum hakkında detay verirmisiniz kbakmayn ben biraz meraklıyım :)

galata7788

galata7788

Üye
Ben sadece system formatına f2fs diyorum. (Performans biraz artıyor) Diğer seçeneklere ise keep current diyorum yoksa telefon hafızası siliniyor :D

reloqram

reloqram

Üye
Ben sadece system formatına f2fs diyorum. (Performans biraz artıyor) Diğer seçeneklere ise keep current diyorum yoksa telefon hafızası siliniyor :D
valla bunu hocam bir ara görsel olarak anlatın benim gibi update yaparken bilmeyenler olabilir iyi olur bence şimdi dedğinizi uygulayacağım hocam teşekkür ederim

galata7788

galata7788

Üye
valla bunu hocam bir ara görsel olarak anlatın benim gibi update yaparken bilmeyenler olabilir iyi olur bence şimdi dedğinizi uygulayacağım hocam teşekkür ederim
Bir şey değil. Boş zamanım olursa yarın açabilirim konu :) Bu arada güncellemeyi yükledim fakat hiçbir farklılık gözüme çarpmadı :)

reloqram

reloqram

Üye
Bir şey değil. Boş zamanım olursa yarın açabilirim konu :) Bu arada güncellemeyi yükledim fakat hiçbir farklılık gözüme çarpmadı :)
Bende birazdan yükleyeceğim daha iniyor performansda artış olabilir belki hocam :)

dogankara54

dogankara54

Üye
galata7788

galata7788

Üye
Maclaw'ın bilgisayarı tamir edildi çalışmalara devam ediyormuş :)

• Beğen
Tepkiler: reloqram

Üst Alt