Clash Of Clash Maxicep Clanına Herkes Davetli

Sponsorlu Bağlantılar

CaglarReyiz

CaglarReyiz

Üye
2 kişilik yer varmış. ben gelmek istiyorum ?

Level 46 : Nick Reis : Kupa 1718 ?

m4libu

Üye
clana alım için kime başvurmak gerekiyor ?

fixana1

fixana1

Üye
Buyur gel kupayı düşürüyorum şimdi...

m4libu

Üye
1000 küsür kupam var girebilirmiyim clana ?

MEGASTRY

MEGASTRY

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
buyrun bu klandaki arkadaşa bakın hackledi

fixana1

fixana1

Üye
Klanda boş yer var, buyurun arkadaşlar, her 2 hafta, en fazla Bağış yapana 500 Elmas Ödül veriliyor!

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Oyunda amaç ne heryerde reklamı çıkıyor

• Beğen
Tepkiler: mürteza16
Peocawe

Peocawe

Üye
Oyunda amaç ne heryerde reklamı çıkıyor

hocam oyunda ki amaç kendi köyünü inşa ediyorsun. kendi stratejini felan uygulayıp köyünü geliştiriyorsun. başka köylere saldırılar yapıp kupa ve ganimet kasıyorsun. oyuna biraz gerçek para harcayabilirsen çok daha hızlı gelişebilirsin. ama ben pek oyuna para yatırma taraftarı değilimdir.

clanlara girip sohbet edebiliyorsun.. clan olmasa bile global chat yerinden tüm oyunda ki türkler ile konuşabiliyorsun.

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
hocam oyunda ki amaç kendi köyünü inşa ediyorsun. kendi stratejini felan uygulayıp köyünü geliştiriyorsun. başka köylere saldırılar yapıp kupa ve ganimet kasıyorsun. oyuna biraz gerçek para harcayabilirsen çok daha hızlı gelişebilirsin. ama ben pek oyuna para yatırma taraftarı değilimdir.

clanlara girip sohbet edebiliyorsun.. clan olmasa bile global chat yerinden tüm oyunda ki türkler ile konuşabiliyorsun.
Açıklama için teşekkürler kulağa hoş geliyor

• Beğen
Tepkiler: Peocawe
Gönüldaş

Gönüldaş

Üye
Clash of calans oyununun maxicep clanı açılmıştır kapasite 50 kişilik buyurun hep beraber köyümüzü kurup stratejimizi geliştirip buyuyelim maxicep klanına davetlisiniz

Android için burdan indiriniz
Maxicep ailesini bekliyoruzz
Davetin için teşekkürler arkadaşım ama fazla oyun oynamam.

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
ben 10levelim gelemem heralde :D

Peocawe

Peocawe

Üye
Açıklama için teşekkürler kulağa hoş geliyor

ne demek hocam. :) ama denemenizi şiddet ile tavsiye ediyorum. bağımlılık yapıyor ama zamanınızı asla çalmıyor. köyünüzü günde 5-6 defa yoklasanız bile yeter. :)

veli-_-802

veli-_-802

Üye
Bize davet yok mu yahu :)

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Gelecek olan klani aratip istek atsin aciklamaya maxicepten geldim yazsin aliriz

KaratasMayk

KaratasMayk

Üye
Koy ismim KaratasMayk bende Maxicep'deyim :)

fixana1

fixana1

Üye
Klanda bir kişilik yer var, buyursun isteyen! HER İKİ HAFTA EN FAZLA BAĞIŞ YAPAN, 500 TAŞ ÖDÜL ALIR!

m4libu

Üye
clandan niye atıldım acaba ?

Üst Alt